Ψάχνετε τον τρόπο για να γίνει το κρέας που μαγειρεύετε πιο μαλακό; Για να είναι πιο τρυφερό και ζουμερό το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας που κάνουμε ψητό στο φούρνο ή στη σχάρα και για….
να ψηθεί λίγο πιο γρήγορα, χρησιμοποιούμε το εξής κόλπο:
Γεμίζουμε με το χυμό ενός πορτοκαλιού μια σύριγγα και κάνουμε «ενέσεις» με το χυμό σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Αφήνουμε το κρέας για μια ώρα και μετά το ψήνουμε.
Πηγή
Via
να ψηθεί λίγο πιο γρήγορα, χρησιμοποιούμε το εξής κόλπο:
Γεμίζουμε με το χυμό ενός πορτοκαλιού μια σύριγγα και κάνουμε «ενέσεις» με το χυμό σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Αφήνουμε το κρέας για μια ώρα και μετά το ψήνουμε.
Πηγή
Via
..
sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια κρίση τώρα που είμαι άνεργος ;
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια κρίση τώρα που είμαι άνεργος ;
from SALE de SPORT http://ift.tt/1UjUIwF
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου