Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Λαουάλ: «Διαμαντίδης, ο Ευρωπαίος Νας»


Ο Αμερικανονιγηριανός σέντερ έφτασε στην Ελλάδα, λίγο μετά τις 23.30 και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τους συμπαίκτες που θα έχει στη νέα του ομάδα. Χαρακτήρισε μύθο τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο παρομοίασε με τον…



Στιβ Νας, ενώ έπλεξε το εγκώμιο τον Γκιστ και Μπατίστα.



Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να δώσω το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία. Την είδα και στο ματς με τη Γαλατά. Είμαι ενθουσιασμένος για την εκπληκτική ευκαιρία που έχω μπροστά μου».



Για την εμπειρία της Euroleague τόνισε: «Γεύτηκα τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα πέρσι. Πέρασα υπέροχα με την Αρμάνι. Ακόμη θυμάμαι ένα παιχνίδι που χάσαμε την πρόκριση στο Final 4. Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μετά το ΝΒΑ».



Για την συνεργασία με Γκιστ και Μπατίστα: «Θέλω να προσθέσω κάποια στοιχεία στην ομάδα. Είχα αντιμετωπίσει τον Τζέιμς Γκιστ στο κολέγιο και πέρσι στην Ευρωλίγκα. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Ο Μπατίστα κυριαρχεί στα καλάθια. Μόνο καλά στοιχεία έχω να προσθέσω στην ομάδα».



Για την συνύπαρξη με τον Δημήτρη Διαμαντίδη υπογράμμισε:«Το έλεγα στην κοπέλα ότι θα παίξω με έναν μύθο. Την πρώτη χρονιά μου στο ΝΒΑ ήμουν στους Φοίνιξ Σανς με τον Στιβ Νας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο Ευρωπαίος Στιβ Νας. Αισθάνομαι καταπληκτικά που θα είμαστε συμπαίκτες. Αυτό που έχω να κάνω είναι να είμαι στο κατάλληλο σημείο και να έχω έτοιμα τα χέρια μου να υποδεχθούν τις πάσες του».



Στο τέλος πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει εξαιρετικά κομμάτια και έναν εκπληκτικό προπονητή. Θέλω να πάω στη Μαδρίτη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να διαφυλάξουμε την έδρα μας και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1JZaDck

via IFTTT

Σκόπια: Διώξεις και οσμή σκανδάλων στην πολιτική ζωή της χώρας


Ο αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM), Ζόραν Ζάεβ δήλωσε το βράδυ του Σαββάτου ότι η άσκηση δίωξης εις βάρος του για εκβιασμό δεν θα τον αποτρέψει από την πρόθεση του…



να γνωστοποιήσει τα «σκάνδαλα» που διαθέτει κατά της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι. Η δίωξη αυτή εις βάρος μου αποτελεί επαίσχυντη προσπάθεια από την μεριά της κυβέρνησης του Νίκολα Γκρούεφσκι να με εμποδίσει να γνωστοποιήσω πράξεις της που καταπατούν το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας» πρόσθεσε ο κ.Ζάεβ.



Προηγουμένως, η αστυνομία της ΠΓΔΜ άσκησε δίωξη εις βάρος του Ζόραν Ζάεβ για εκβιασμό κατά του πρωθυπουργού της χώρας Νίκολα Γκρούεφσκι.



Όπως αναφέρθηκε από την αστυνομία αλλά και από τον ίδιο ο κ.Γκρούεφσκι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «εκβίαζε» τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ να αποδεχτεί το αίτημα της αντιπολίτευσης για σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης και την προκήρυξη νέων εκλογών στη χώρα, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα γνωστοποιήσει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος κυβερνητικών παραγόντων και κρατικών λειτουργών, τα οποία εξασφάλισε από μυστικές υπηρεσίες μίας ξένης χώρας.



Ο κ.Ζαέβ σε συνέντευξη Τύπου στην έδρα του κόμματος του στα Σκόπια, ανέφερε ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Νίκολα Γκρούεφσκι παρακολουθούσαν χιλιάδες πολίτες της χώρας, ενώ απέρριψε τους ισχυρισμούς της αστυνομίας και του κ. Γκρούεφσκι ότι εκβίαζε τον πρωθυπουργό της χώρας, λέγοντας ότι το αίτημα της αντιπολίτευσης για σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης και για προκήρυξη νέων εκλογών έχει διατυπωθεί επανειλημμένως και δημόσια από την αντιπολίτευση.



Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ΠΓΔΜ απέρριψε ακόμη τους ισχυρισμούς της αστυνομίας και του κ.Γκρούεφσκι ότι τα στοιχεία αυτά που επικαλείται τα εξασφάλισε με τη βοήθεια ξένων μυστικών υπηρεσιών, αναφέροντας ότι έφθασαν στην κατοχή του από πολίτες και από ανθρώπους των υπηρεσιών του Ν. Γκρούεφσκι οι οποίοι ανησυχούν για το μέλλον της χώρας.



Ο κ.Ζάεβ κάλεσε τους πολίτες της χώρας «να ορθώσουν το ανάστημα τους για να απαλλαγεί η χώρα από αυτά που συμβαίνουν» και σημείωσε ότι η επόμενη περίοδος θα είναι δύσκολη για τη χώρα.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/15XMzI3

via IFTTT

«Διασκεδαστική η συνέντευξη παρά τον κρύο αέρα του μπαλκονιού»


Την πολύκροτη συνέντευξή που έδωσε στο βρετανικό BBC, ανέβασε στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, μαζί με ένα σχόλιο για τα όσα διημείφθησαν μεταξύ αυτού και της δημοσιογράφου του…



βρετανικού δικτύου.



Ο κ. Βαρουφάκης στο σχόλιο, επαναλαμβάνει τα περί ανακριβειών των βρετανών δημοσιογράφων, τονίζοντας παράλληλα, και την αγένεια της παρουσιάστριας. Σαν ένας φαν του BBC, πρέπει να πω ότι μου προκάλεσε αποτροπιασμό το μέγεθος της ανακρίβειας του ρεπορτάζ που πλαισίωνε αυτή τη συνέντευξη (για να μην αναφερθώ στην αξιοσημείωτη αγένεια της παρουσιάστριας). Ωστόσο, και παρά τον κρύο αέρα του μπαλκονιού, ήταν διασκεδαστικό», σημείωσε ο κ. Βαρουφάκης.



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1DrZCfK

via IFTTT

Επέστρεψε στις νίκες η Καλλονή


Θυμήθηκε τα παλιά η Καλλονή. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και με σύμμαχο τον δυνατό άνεμο νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, με το Σάββα Τσαμπούρη να πληγώνει την πρώην ομάδα του.



Κυρίαρχοι…



οι Αρκάδες στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Βεργέτη, ευνοήθηκε από τους χώρους που της έδωσαν οι γηπεδούχοι, πίεσε αρκετά όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο 45λεπτο, η Καλλονή βγήκε μπροστά και έψαξε το γκολ με μακρινά σουτ κι εν τέλει δικαιώθηκε. Ο πρώην αμυντικός του Αστέρα ξεγέλασε χάρη στον δυνατό αέρα τον Κοσίτσκι και πέτυχε το μοναδικό γκολ στο ματς.



Έτσι, η ομάδα της Μυτιλήνης έφτασε τους 27 βαθμούς, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από τον περασμένο Νοέμβριο. Στους 35 και την 4η θέση έμεινε ο Αστέρας.



Το ματς



Πιο καλά έδειξε να μπήκε ο Αστέρας στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Οι Αρκάδες, αν και δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Χογκ, έλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού περιορίζοντας σημαντικά τους γηπεδούχους. Από την μεριά της, η Καλλονή κατάφερε σταδιακά να ανεβάσει τις γραμμές της στο γήπεδο και να ισορροπήσει την κατάσταση.



Οι θυελλώδεις άνεμοι δεν ευνόησαν καμία από τις δύο ομάδες, που παρά τις προσπάθειές τους δεν μπορούσαν να εκδηλώσουν τελική προσπάθεια. Ο ρυθμός πάντως στο ματς άρχισε να γίνεται γρήγορος, γεγονός που βόλεψε τον Αστέρα, που άγγιξε το γκολ με τον Σκουρτάι και λίγο αργότερα και με τον Γιαννιώτα, όμως ο τερματοφύλακας της ομάδας του Βλάχου την κράτησε όρθια. Τελικά, το ημίχρονο «έκλεισε» με τους Αρκάδες να επιμένουν, όμως να μην μπορούν να βρουν δίχτυα.



Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, στο δεύτερο 45λεπτο η Καλλονή παρουσιάστηκε ανεβασμένη, αναγκάζοντας τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη να προσέξουν περισσότερο την άμυνά τους. Ο Αστέρας αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στην ανασταλτική του λειτουργία, ενώ έδειξε να έχει χάσει την φρεσκάδα του και στο επιθετικό κομμάτι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απειλήσει τον Χογκ.



Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανησυχήσουν τον Χογκ με μακρινά σουτ καθώς δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα τελική πάσα. Οι προσπάθειες από… μακριά έπιασαν τόπο. Με την βοήθεια του αέρα, που ξεγέλασε τον Κοσίτσκι, ο Τσαμπούρης πλήγωσε την πρώην ομάδα του ανοίγοντας το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 74ο λεπτό. Μετά το γκολ η Καλλονή άφησε μέτρα στους φιλοξενούμενους, που όμως δεν είχαν καθαρό μυαλό και πλην της μεγάλης ευκαιρίας του Γιαννιώτα στο 90’ δεν ανησύχησαν την αντίπαλη άμυνα.



Οι συνθέσεις



Καλλονή(Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Κεϊτά, Μίνγκας (62’ Γιορέντε), Μαρσέλο (62’ Καλτσάς), Πιπίνης, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο (82″ Χωριανόπουλος), Μανούσος, Χουάνμα



Στον πάγκο: Δαύκου, Αγρίτης, Ναβάρο, Καμαρά



Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Κιτόκο (84″ Ζησόπουλος), Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης (77″ Μουκάμ), Μουνάφο,Ρόλε, Γιαννιώτας, Πάρα, Σκουρτάι (69″ Ιγκλέσιας)



Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Φερνάντες, Τιέ Μπι, Αλόκο



Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1BG3xDp

via IFTTT

AYTEΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2015...


Το να ταξιδεύει κανείς στον κόσμο και να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρος... ότι δεν θα βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις είναι το ζητούμενο



κάθε ατόμου που ονειρεύεται να πάει διακοπές σε μια άλλη χώρα ή απλά να



πραγματοποιήσει ένα επαγγελματικό ταξίδι σε ένα μέρος που δεν έχει



επισκεφθεί ξανά. Ειδικότερα, όταν κανείς ταξιδεύει μόνος η ανάγκη για ασφάλεια γίνεται



μεγαλύτερη και «μεταφράζεται» σε πολλούς τομείς, όπως ασφάλεια στην



υγεία, στους δημόσιους χώρους και στις διάφορες υποδομές, από το



κατάλυμα που θα μείνει μέχρι τα αξιοθέατα που θα επισκεφθεί. Το περιοδικό Economist παρουσίασε τις πέντε ασφαλέστερες πόλεις στον



κόσμο για το 2015 αφού μελέτησε σαράντα ποιοτικούς και ποσοτικούς



δείκτες και τους κατένειμε σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες:



ψηφιακή ασφάλεια



- ασφάλεια υποδομών - προσωπική ασφάλεια - ασφάλεια



υγείας. Έτσι, με βάση την ανάλυση και μελέτη των παραπάνω δεικτών η ιαπωνική



πρωτεύουσα αναδεικνύεται στην νούμερα ένα ασφαλή πόλη στον κόσμο για



τους ταξιδιώτες. Οι πέντε ασφαλέστερες πόλεις στον κόσμο, σύμφωνα με τον Economist, είναι: 1. Τόκιο, Ιαπωνία. 2. Σιγκαπούρη. 3. Οζάκα, Ιαπωνία. 4. Στοκχόλμη, Σουηδία. 5. Άμστερνταμ, Ολλανδία. Στις ΗΠΑ ασφαλέστερη πόλη είναι η Νέα Υόρκη, που κατέλαβε την δέκατη



θέση, με το Σαν Φρανσίσκο να ακολουθεί στην δωδέκατη θέση, το Σικάγο



στην δέκατη έκτη, το Λος Άντζελες στην δέκατη έβδομη και την Ουάσιγκτον



στην δέκατη ένατη. Αν έχετε την περιέργεια να μάθετε ποιες είναι οι πιο μη ασφαλείς πόλεις



στον κόσμο για την χρονιά που διανύουμε, το Ριάντ (Σαουδική Αραβία), το



Γιοχάνεσμπουργκ (Νότιος Αφρική), η Σαϊγκόν (Βιετνάμ), η Τεχεράνη (Ιράν)



και η Τζακάρτα (Ινδονησία), είναι οι πόλεις που χρειάζονται μια δεύτερη



σκέψη πριν τους επισκεφθεί κάποιος.



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1yTEquR

via IFTTT

Νίκη επιβίωσης του Πανιωνίου κόντρα στον Πανθρακικό


Παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης, αλλά με τέτοια έδρα φυσικά μπορεί να ελπίζει. Ο Πανιώνιος νίκησε με 2-1 τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League και έφθασε τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα,…



αλλά είναι εντός των θέσεων που οδηγούν στη Football League. Πάντως, χρωστάει και ματς με τον Εργοτέλη, που αναβλήθηκε λόγω μη καταλληλότητας του Παγκρήτιου.



Ο Μητρόπουλος άνοιξε το σκορ μόλις στα 34’’ και ο Γιάννου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 55ο λεπτό. Ο Τζάνης μείωσε 62’ για τους φιλοξενούμενους, που είχαν δύο δοκάρια στο ματς, με τον Μπαϊκαρά στο 32’ και τον Ιγκόρ δευτερόλεπτα μετά.



Παραλίγο να σκοράρει ο Μπουμάλ με εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα σταμάτησε (64’) στο δοκάρι του Αθανασιάδη.



Το ματς



Είπαμε γρήγορο γκολ, αλλά αυτοί το… παράκαναν. Ο Πανιώνιος συνέχισε την παράδοση, που έχει χτίστηκε από την προηγούμενη αγωνιστική στη Super League, με τον Ατρόμητο να σκοράρει (Ούμπιντες) στα 10’’ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και τον Πλατανιά στα 22’’ (Γουνδουλάκης) στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Στο ματς του Σαββάτου (31/1) οι γηπεδούχοι, παραβίασαν την εστία τους στα 34’’ με τον Μητρόπουλο.



Ο Κολοβός έβγαλε κάθετα προς τον Τασουλή που πλαγιοκόπησε από τα αριστερά και προσπάθησε να βρει τον Μπουμάλ, αλλά δεν μπήκε στη φάση στο κατάλληλο τάιμινγκ, όμως στρώθηκε η μπάλα στον Μητρόπουλο, που «ζωγράφισε» το 1-0.



Το παιχνίδι ήταν μονόλογος του Πανιωνίου μέχρι το 30’, καθώς ο Πανθρακικός δεν απειλούσε και παρότι ήταν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, άργησε να βγει από το καβούκι του. Δυσκολευόταν να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και στη μοναδική που το έκανε ουσιαστικά στο πρώτο μέρος, λίγο έλειψε να σκοράρει. Βεβαίως, για να γίνει αυτό χρειάστηκε η λάθος επέμβαση του Παπαδόπουλου, που έστρωσε την μπάλα στον Ιγκόρ, ο οποίος την έστειλε στο δοκάρι.



Από την άλλη ο Πανιώνιος, ο οποίος ήταν αισθητά καλύτερος, έπαιξε πολύ από τα πλάγια και κυρίως από τα δεξιά με τον Μπουμάλ που ήταν σε μεγάλα κέφια και από τον Καμερουνέζο ξεκίνησαν αρκετές επιθέσεις των γηπεδούχων.



Ο Πανιώνιος χρειάστηκε δέκα λεπτά για να πετύχει γκολ στο δεύτερο, με τους παίκτες του να πιάνουν στο ύπνο την αντίπαλη άμυνα σε εκτέλεση φάουλ και τον Γιάννου να σπρώχνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Εκεί φάνηκε να τελειώνουν όλα. Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε μέσα σε ένα τρίλεπτο να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Τζάνης μείωσε σε 2-1 και το ματς απέκτησε και πάλι ενδιαφέρον, ενώ πριν προλάβουν να καταλάβουν στον Πανιώνιο το πώς δέχθηκαν το γκολ, ο Πανθρακικό άγγιξε το 2-2 με κεφαλιά του Ιγκόρ, που συνοδεύτηκε από άστοχη έξοδο του Παπαδόπουλου.



Ωστόσο, ο Πανιώνιος κράτησε με σχετική ευκολία το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ό,τι έκανε η ομάδα της Κομοτηνής στα μέσα του ημιχρόνου δεν μπόρεσε να το επαναλάβει μέχρι το τέλος, καθώς απείλησε με κάποιες εκτελέσεις φάσεις και δυσκολεύτηκε και πάλι να κάνει ευκαιρίες μέσα από την περιοχή. Πάντως και οι «κυανέρυθροι» δεν έκαναν φάση από το 60’ και μετά και έκατσαν πάνω στο υπέρ τους αποτέλεσμα, κοιτώντας πιο πολύ της άμυνα τους και προσπαθώντας να «παγώσουν» τον ρυθμό και τελικά δικαιώθηκαν.



Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Πάνος, Παντίδος, Ρισβάνης, Τασουλής, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Φούντας, Κολοβός (68″ Σιώπης), Μπουμάλ (82″ Μασούρας), Γιάννου



Στον πάγκο έμειναν οι: Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Γκέζος.



Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Τσοκάνης, Μπαϊκαρά (62″ Μανού), Μεχία, Τζάνης (73″ Χασομέρης), Ρομέου (79″ Ροτζέριο), Ντιγκινί, Ιγκόρ



Στον πάγκο παρέμειναν οι: Πασχαλάκης, Ζδράβος-Ρίζος, Παπαγεωργίου.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1yjUmY3

via IFTTT

Έρχεται το απόγευμα ο Μαυρίας


Το πόδι του σε ελληνικό έδαφος για να φορέσει και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια θα πατήσει ο Χάρης Μαυρίας.



Ο νεαρός διεθνής άσος αναμένεται περίπου στη 18:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από την Αγγλία για…



να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος του δανεισμού του από την Σάντερλαντ στον Παναθηναϊκό.



Ο Μαυρίας αναμένεται -σύμφωνα με τις πληροφορίες- να μεταβεί άμεσα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να υπογράψει στα σχετικά έγγραφα.



Αύριο θα δώσει το «παρών» στο προπονητήριο της ομάδας για να αρχίσει το ειδικό πρόγραμμα από τους γυμναστές του τριφυλλιού με στόχο να ανεβάσει γρήγορα ρυθμούς και να μπορέσει το συντομότερο δυνατό να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1yY8JFb

via IFTTT

Βουνό το πρόγραμμα του Ολυμπιακού


Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη», ο... Ολυμπιακός έχει πρόγραμμα με βουνό με συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρόγραμμα που έγινε ακόμα πιο απαιτητικό μετά την κλήρωσή του με την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι Πειραιώτες θα έχουν αγώνες ανά 3-4 ημέρες, με αποκορύφωμα αυτού του σερί των 9 αγώνων, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τα διπλά παιχνίδια με την Ντνίπρο για τους «32» του Europa League και φυσικά με την «Ένωση». Αναλυτικά, το πρόγραμμα: Ατρόμητος (εντός) 4/2 ΠΑΟΚ (εκτός) 8/2 ΑΕΚ (εντός) 10-11-12/2 Εργοτέλης (εντός) 15/2 Ντνίπρο (εκτός) 19/2 Παναθηναϊκός (εκτός) 22/2 Ντνίπρο (εντός) 26/2 Αστέρας Τρίπολης (εντός) 2/3 ΑΕΚ (εκτός) 3-4-5/3



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1BIqfgx

via IFTTT

«Η ανοχή τελείωσε»


Σκληραίνει τη στάση της η διοίκηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην ομάδα... Ο αποκλεισμός από την Ξάνθη στο Κύπελλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και φέρνει κατ’ αρχήν προειδοποιητικά μηνύματα και εν συνεχεία… εξελίξεις. Πριν την προπόνηση της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη παρουσία των Γιάννη Αλαφούζου, Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα, Βόκολου, Γιάννη Αναστασίου και Δημήτρη Σαραβάκου για να αναζητηθούν τα αίτια της ήττας. Κι όπως φάνηκε, οι ευθύνες βαραίνουν κυρίως τους παίκτες. Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στους παίκτες με σκληρά λόγια. «Βρίσκομαι δύο μήνες στο σύλλογο κι έχω διαπιστώσει ότι ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει το βάρος της φανέλας που φοράτε. Δεν έχετε καταλάβει τι είναι ο Παναθηναϊκός και τι σημαίνει να παίζεις για αυτή την ομάδα. Να ξέρετε πως η ανοχή τελείωσε. Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας σαν διοίκηση και θα τις δείτε άμεσα. Στην ομάδα θα αγωνίζονται αυτοί που ξέρουν πού παίζουν, που έχουν τα κότσια και την προσωπικότητα», τόνισε αρχικά. «Επειδή βγήκαμε εκτός Κυπέλλου μη νομίζετε πως η χρονιά τελείωσε. Έχουμε το πρωτάθλημα μπροστά μας κι αυτοί π[ου μπορούν και θέλουν πρέπει να σκιστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι υπόλοιπο να ξέρετε πως δεν θα έχετε άλλες ευκαιρίες», πρόσθεσε. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα αποτελέσει περίοδο κρίσης για πολλούς και πολλά μέσα στην ομάδα.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1tKrfAG

via IFTTT

Αγνώριστη η Ελεονώρα Ζουγάνελη - Έχασε πενήντα κιλά!


Το είπε και το έκανε η Ελεονώρα Ζουγανέλη... Η όμορφη τραγουδίστρια είναι πραγματικά πιο αδύνατη από ποτέ αφού κατάφερε να χάσει πενήντα ολόκληρα κιλά! Με αλλαγμένο το look της και εμφανώς αδυνατισμένη η Ελεονώρα πρόσφατα βρέθηκε στην Ιερά Οδό και μας εξέπληξε όλους με τη νέα της εικόνα. Το ξανθό πια έχει φύγει και τη θέση του έχει πάρει ένα γλυκό καστανό ενώ το μαύρο σύνολο που επέλεξε να φορέσει αναδείκνυε τέλεια την αδυνατισμένη σιλουέτα της.



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1zjFuNG

via IFTTT

Η δήλωση που Φακούντο Περέιρα που θα συζητηθεί


Ημέρα βράβευσης η σημερινή για τον Φακούντο Περέιρα που παρέλαβε συνολικά... τρία βραβεία για τα κατορθώματά του, μέσα στο 2014 και πιο συγκεκριμένα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».



Με την ατάκα... «πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι ανάλογο», ο Φακούντο Περέιρα, περιέγραψε τα συναισθήματά του για τα… μαζεμένα βραβεία που παρέλαβε σήμερα (30/1), στην Τούμπα. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, συγκεκριμένα πήρε τα βραβεία για το Best Goal Δεκεμβρίου, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως και αυτό του MVP για το ίδιο παιχνίδι, αλλά και το βραβείο του «Best Goal 2014».Ο Λατίνος επιθετικός, μίλησε μεταξύ άλλων, για τις μεταγραφές των Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα, για την εύκολη προσαρμογή που είχε ο ίδιος, ενώ αστειεύτηκε σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν τελικά κερδίσει τον Κλάους στη «μάχη» του πρώτου σκόρερ της ομάδας, τη φετινή χρονιά.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:«Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ψήφισε», είπε για να προσθέσει, αναφορικά με τη σκληρή «μάχη» για τον τίτλο του πρωταθλητή: «Φυσικά το πιστεύουμε. Είναι λάθος όμως να σκεφτόμαστε από τώρα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό κι’ ενώ μεσολαβούν δύο παιχνίδια ακόμη. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση και το κάθε πράγμα θα έρθει στον καιρό του. Κάθε αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά και έτσι φθάσαμε στο σημείο που είμαστε σήμερα». Για τις μεταγραφές των Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα, σημείωσε: «Είναι χαρά μας να έχουμε μαζί δύο ποιοτικούς παίκτες. Έχουν μεγάλη διάθεση και όρεξη να προσφέρουν, είναι πολύ καλοί επαγγελματίες, έχουν αντοχή στην πίεση και όλα αυτά σίγουρα θα μας βοηθήσουν». Για την γρήγορη προσαρμογή του είπε: «Με βοήθησε πάρα πολύ η ομάδα. Διοικητικά αλλά και οι συμπαίκτες μου. Στην αρχή ήταν δύσκολα λόγω γλώσσας, αλλά όλοι με βοηθούσαν και πλέον όλα είναι πολύ καλύτερα». Στη συνέχεια, αστειεύτηκε σχετικά με την «κόντρα» με τον Αθανασιάδη: «Δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Θέλουμε να πανηγυρίζουμε κάθε νίκη της ομάδας μας και αυτό μας ενδιαφέρει». Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει υποχρεώσεις μόνο στο πρωτάθλημα, ο Περέιρα υποστήριξε: «Είναι άσχημο το ότι δεν συνεχίζουμε στις δύο διοργανώσεις. Από την άλλη όμως είμαστε πιο ξεκούραστοι και με πιο καθαρό μυαλό. Μακάρι να παίζαμε όμως…». Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Αργεντίνος επιθετικός, αναφέρθηκε και στην κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος: «Καταλαβαίνω ότι είναι μία διαφορετική κουλτούρα. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και όλα αυτά τα συζητάμε εσωτερικά για να τα αντιμετωπίζουμε». Πηγή



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1zjFtcC

via IFTTT

Ποιον σκέφτεται να διώξει ο Περέιρα


Έχει γραφτεί αρκετές φορές ότι ο Ολυμπιακός είναι μαγαζί γωνία, που θέλει να «χτυπάει» κάθε χρόνο τίτλους και να κάνει καλές πορείες στην Ευρώπη.



Μοιραία, λοιπόν, κινείται για να ενισχύσει όλες τις θέσεις του,…



αλλά δεν είναι εφικτό κάθε φορά που έρχεται ένας ποδοσφαιριστής στο λιμάνι να «πιάνει».



Και οι λόγοι είναι πολλοί: Το πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, η πίεση του πρωταθλητισμού κ.α.



Διαβάστε το θέμα στο sportdog.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1yj9ogN

via IFTTT

Tα βρήκαν Νεϊμάρ-Μπαρτσελόνα


Tη φανέλα της Μπαρτσελόνα μέχρι το 2020 θα φοράει ο Νεϊμάρ, όπως γράφει σήμερα ο καταλανικός Τύπος.



Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική έκδοση της «Sport» υποστηρίζει ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Καταλανούς και…



το βραζιλιάνο επιθετικό είναι σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.



Ο διεθνής άσος θα γίνει ο δεύτερος καλύτερα αμειβόμενος παίκτης των «μπλαουγκράνα» μαζί με τον Λουίς Σουάρες, πίσω από τον Λιονέλ Μέσι. Σίγουρα θα ανανεώσουμε τη συνεργασία μας και θα είμαι χαρούμενος για αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισα να παίξω στην Μπαρτσελόνα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νεϊμάρ, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα του συλλόγου τουλάχιστον μέχρι τα 28 του χρόνια.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1zj2pbV

via IFTTT

Πράσινος και επίσημα ο Λαβάλ


Ο Γκάνι Λαβάλ είναι και επίσημα… πράσινος. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι του Σαββάτου ανακοίνωσε την συμφωνία μέσω της ιστοσελίδας του. Ο νέος σέντερ του τριφυλλιού αναμένεται στην Αθήνα σήμερα το βράδυ. Η…



ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Γκάνι Λαβάλ. Ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου (31/1, 20:40) μέσω Κωνσταντινούπολης», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ.



Ποιος είναι ο Λαβάλ;



Ο Γκανί Ολαντιμέτζι Λαβάλ Τζούνιορ (όπως είναι το πλήρες του όνομα), γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1988 στο College Park της Τζιόρτζια των ΗΠΑ και έχει ύψος 2.06μ. Επί τρία χρόνια φοίτησε στο Georgia Tech, έχοντας ως καλύτερη σεζόν του το 2008-09 όπου είχε 15.1 πόντους, 9.5. ριμπάουντ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο σε 31 αγώνες.



Το 2010 έγινε ντραφτ Νο46 από τους Φοίνιξ Σανς. Ακολούθως αγωνίστηκε στους Iowa Energy, ομάδα του NBDL, πριν πραγματοποιήσει το υπερατλαντικό ταξίδι.



Πρώτος του ευρωπαϊκός σταθμός ήταν πολωνική Ζιελόνα Γκόρα, ενώ ακολούθως «μετακόμισε» στην Κίνα και τους Xinjiang Flying Tigers. Το 2012 επέστρεψε στη Ζιελόνα Γκόρα ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στη γαλλική Ροάν.



Τη σεζόν 2012-2013 μεταπήδησε στη Βίρτους Ρόμα όπου πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με 13,7 πόντους κατά μέσο όρο. Κατόπιν είχε ένα μικρό πέρασμα από την κινεζική Guangzhou .



Ξεκίνησε την περσινή σεζόν (2013-2014) στη Λεττονική Ρίγα, ενώ το Νοέμβρη πήρε μεταγραφή για την Αρμάνι Μιλάνο με την οποία είχε πολύ καλή παρουσία. Στην Ευρωλίγκα είχε 6.3 πόντους, με 61% στα δίποντα και 4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο έπειτα από 24 ματς.



Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της τουρκικής Τραμπζονσπορ έχοντας 9.9 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 1.1 τάπες κατά μέσο όρο σε 15 παιχνίδια.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1yiEXaz

via IFTTT

Ποιους θα «τελειώσει» από Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος


Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει στον Παναθηναϊκό, δικαίως, μετά από την ήττα – αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.



Γιατί δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε: εντός έδρας, από την…



Ξάνθη, χωρίς οι «πράσινοι» να δείξουν ότι θέλουν τη νίκη ή, έστω, μπορούν να κρατήσουν το 0-0!



Με τον Γιάννη Αλαφούζο να σχολιάζει σε δηλώσεις που φιλοξενούνται σήμερα στη «SportDay», ότι η ανοχή έχει τελειώσει για τους ποδοσφαιριστές που είναι αδιάφοροι!



Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο sportdog



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1EVzdIh

via IFTTT

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

''O MOΣΚΟΒΙΣΙ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ''...


Έμμεση κριτική στη δομή και τη λειτουργία της Τρόικα ασκεί ο Γάλλος



Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, ...



απαντώντας σε σχετική ερώτηση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού



Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη,



αφήνοντας, ταυτόχρονα, ανοιχτό το ενδεχόμενο για την αντικατάστασή της.



Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο weblog του ευρωβουλευτή, ο



Δημήτρης Παπαδημούλης στην ερώτησή του έθετε το θέμα της λειτουργίας της Τρόικα και συγκεκριμένα των προτεραιοτήτων της νέας Ευρωπαϊκής



Επιτροπής, αναφορικά με την αντικατάσταση του μοντέλου της Τρόικα στις



χώρες με Πρόγραμμα Μακροοικονομικής Προσαρμογής, ζητώντας από την



Κομισιόν να τον ενημερώσει σχετικά με το «χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει



για την ‘αντικατάσταση’ της Τρόικα», καθώς επίσης, «ποιους ευρωπαϊκούς



θεσμούς θα περιλαμβάνει». Στη συνέχεια της ερώτησής του ο Έλληνας ευρωβουλευτής ζητούσε από την



Κομισιόν να τοποθετηθεί σχετικά με τα «προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη λειτουργία της Τρόικα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο», καθώς



επίσης, εάν «πιστεύει ότι αυτά έχουν ως αιτίες, εκτός από την έλλειψη



λογοδοσίας και νομιμοποίησης, την επιβολή αντικοινωνικών και υφεσιακών



οικονομικών πολιτικών παρά τη θέληση λαών ή/και κυβερνήσεων». Ο Γάλλος Επίτροπος, Πιέρ Μοσκοβισί, στην απάντησή του, αφού καρφώνει τις ελληνικές μνημονιακές κυβερνήσεις για την εφαρμογή των μέτρων του



Προγράμματος Προσαρμογής, λέγοντας ότι «όλα τα μνημόνια συμφωνίας στο



πλαίσιο του προγράμματος μακροοικονομικής προσαρμογής υπογράφηκαν από



δημοκρατικά εκλεγμένες εθνικές κυβερνήσεις», ασκεί έμμεση κριτική στη



δομή της Τρόικα, θεωρώντας ότι διαθέτει ελλιπή «δημοκρατική νομιμοποίηση και λογοδοσία». Τονίζει συγκεκριμένα ο Επίτροπος Οικονομικών ότι «η Επιτροπή θα εξετάσει το ρόλο της αποκαλούμενης Τρόικας, μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο



αντικατάστασής της, με την πάροδο του χρόνου, με μια δομή που θα



διαθέτει μεγαλύτερη δημοκρατική νομιμοποίηση και λογοδοσία, θα βασίζεται στα ευρωπαϊκά όργανα και θα υπόκειται σε μεγαλύτερο κοινοβουλευτικό



έλεγχο σε ευρωπαϊκό και σε εθνικό επίπεδο», ενώ καταλήγοντας στην



απάντησή του σημειώνει ότι «δεδομένου ότι η αλλαγή της υπάρχουσας δομής



συνεπάγεται την εξέταση σύνθετων θεσμικών, νομικών και δημοσιονομικών



θεμάτων, οι προτάσεις θα πρέπει να συζητηθούν και να συμφωνηθούν από τα



κράτη-μέλη».



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1wKck4h

via IFTTT

Στον Παναθηναϊκό ο Μαυρίας


Μια μέρα μετά το «φαρμάκι» του αποκλεισμού στο Κύπελλο, οι φίλοι του Παναθηναϊκού «πήραν» ένα ευχάριστο νέο!



Κι αυτό αφορά την (μεγάλη) επιστροφή του Χάρη Μαυρία στην ομάδα που τον ανέδειξε και χάρη στην οποία…



έκανε το άλμα στην καριέρα του, με τη Σάντερλαντ.



Οι άνθρωποι του τριφυλλιού κινήθηκαν αστραπιαία και με άκρα μυστικότητα, προκειμένου να πετύχουν το deal κι εν τέλει κατάφεραν να ντύσουν ξανά στα πράσινα τον νεαρό άσο, μέχρι το φινάλε της σεζόν.



Πέραν όμως των κινήσεων της ΠΑΕ, μεγάλο ρόλο σε αυτή την μεταγραφή έπαιξε και η θέληση του ίδιου του παίκτη. Η θέληση δηλαδή του διεθνούς μεσοεπιθετικού που αποτυπώνεται στο γεγονός πως αρνήθηκε καλύτερες οικονομικά προτάσεις (για τις οποίες είχε και… εισιτήρια ανά χείρας) για να γυρίσει στην Ελλάδα και στην ομάδα της καρδιάς του.



Ο Μαυρίας, λοιπόν, αναμένεται στην χώρα μας το Σάββατο και το απόγευμα θα πέσουν οι υπογραφές και να κλείσει οριστικά η «επιστροφή».



Και μέσω αυτής της κίνησης (όπως κι εκείνης του Καλτσά) φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση του Παναθηναϊκού να «χτίσει» για το μέλλον, να δελεάσει με το πρότζεκτ του (κόντρα στα χρήματα άλλων συλλόγων) νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που μέσω του τριφυλλιού θα μπορέσουν να αναδειχθούν και να κάνουν την καριέρα που ονειρεύονται!



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1vh4lSD

via IFTTT

Ο Αντετοκούνμπο σε ρόλο κόουτς


Το νέο «επεισόδιο» του καναλιού στο YouTube που παρακολουθεί την καθημερινότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο παρουσιάζει μια άλλη πτυχή του.



Ο 20χρονος άσος των Μπακς πέρα από τις ατομικές προπονήσεις και τις στιγμές…



χαλάρωσης στο σπίτι του παίζοντας video game, παρακολουθεί όσο του επιτρέπει το πρόγραμμα της ομάδας του και την προσπάθεια του αδερφού του, Άλεξ, να βαδίσει στα βήματά του.



Έτσι τον βλέπουμε να παρακολουθεί τον μικρό να αντιμετωπίζει παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και να τον συμβουλεύει να μην αγχώνεται.



Πηγή: sport-fm.gr



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1Lr4UxK

via IFTTT

«Θέλουμε να περάσουμε τον Ολυμπιακό»


Το μυαλό του στο Καραϊσκάκη, για το πρώτο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό έχει ήδη στο μυαλό του ο Γιάννης Ανέστης.



Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην κλήρωση που στέλνει τους «κιτρινόμαυρους»…



στο Καραϊσκάκη για το πρώτο ματς με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και για την πρόκριση επί της Κέρκυρας.



Για τα πρώτα συναισθήματα μετά τη κλήρωση του κυπέλλου:«Τα συναισθήματα είναι πολύ καλά. Περιμέναμε κάθε αντίπαλο και τον σεβόμαστε όποιος και αν είναι αυτός. Ανεξαρτήτως αντίπαλου είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κυνηγήσουμε τη πρόκριση».



Για την πρόκριση επί της Κέρκυρας: «Στόχος μας ήταν να πάμε στη Κέρκυρα να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο μας να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη πρόκριση. Δεν την υποτιμήσαμε και για αυτό τον λόγο περάσαμε σχεδόν εύκολα».



Για τη βελτίωση της ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Όσο περνάει ο καιρός το νιώθουμε κι εμείς, γιατί από την αρχή δουλεύουμε καθημερινά. Κάθε μέρα δενόμαστε παραπάνω και περνάμε στα επίσημα παιχνίδια στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις».



Για τους προσωπικούς του στόχους: «Πάνω από όλα να έχουμε όλοι υγεία. Στο μυαλό μου έχω να βοηθήσω την ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα και να γυρίσει εκεί που αξίζει, να συνεχίσουμε στο κύπελλο, να περάσουμε και τον Ολυμπιακό. Στο πίσω μέρος έχω την Εθνική, όμως προέχει η ΑΕΚ».



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1vfgqaM

via IFTTT

Η «πρώτη» του Ρικάρντο Κόστα


Πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Ρικάρντο Κόστα στον ΠΑΟΚ δημοσίευσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.



Ο Πορτογάλος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα που ακολούθησαν οι συμπαίκτες του και…



έδειξε έτοιμος να βοηθήσει την νέου του ομάδα πολύ σύντομα.



Δείτε το σχετικό βίντεο



Πηγή: sport-fm.gr



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1A6l8ZH

via IFTTT

Κόρινθος: Χτύπησαν γυναίκα και της άρπαξαν τα ψώνια


Έρευνες σε όλη την Κόρινθο διενεργούν οι τοπικές αστυνομικές αρχές που αναζητούν δύο άγνωστους κακοποιούς, οι οποίοι χτύπησαν στη μέση δρόμου μια γυναίκα για να αρπάξουν την τσάντα της και τις… σακούλες με τα ψώνια που…



κρατούσε!



Οι δράστες πλησίασαν την 50χρονη γυναίκα ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από ένα σούπερ μάρκετ όπου είχε ψωνίσει διάφορα τρόφιμα και άρχισαν να την χτυπούν για να την αναγκάσουν να αφήσει τις δύο τσάντες που είχε μαζί της. Τελικά τα κατάφεραν και τράπηκαν σε φυγή πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση.



Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία στους άνδρες της οποίας κατήγγειλε ότι, εκτός από τα ψώνια που άρπαξαν οι κακοποιοί, στην προσωπική της τσάντα είχε μέσα χρήματα, ένα κινητό και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.



Την προανάκριση για την εξιχνίαση της ληστείας ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1uICt3C

via IFTTT

Βουνό το πρόγραμμα του Ολυμπιακού


Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη», ο Ολυμπιακός έχει πρόγραμμα με βουνό με συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.



Πρόγραμμα που έγινε…



ακόμα πιο απαιτητικό μετά την κλήρωσή του με την ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου.



Οι Πειραιώτες θα έχουν αγώνες ανά 3-4 ημέρες, με αποκορύφωμα αυτού του σερί των 9 αγώνων, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τα διπλά παιχνίδια με την Ντνίπρο για τους «32» του Europa League και φυσικά με την «Ένωση».



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:



Ατρόμητος (εντός) 4/2



ΠΑΟΚ (εκτός) 8/2



ΑΕΚ (εντός) 10-11-12/2



Εργοτέλης (εντός) 15/2



Ντνίπρο (εκτός) 19/2



Παναθηναϊκός (εκτός) 22/2



Ντνίπρο (εντός) 26/2



Αστέρας Τρίπολης (εντός) 2/3



ΑΕΚ (εκτός) 3-4-5/3



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1yKlcI0

via IFTTT

«Άγριο» ξύπνημα στην Bundesliga


Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα! Η Bundesliga μετά από 40 μέρες επιστρέφει στις… ζωές μας και αρχίζει ταυτόχρονα ο δεύτερος γύρος. Μάλιστα το γερμανικό πρωτάθλημα επιστρέφει δυναμικά με δύο σούπερ ντέρμπι.



Σε…



αυτό της κορυφής, η δεύτερη Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την πρώτη (και με διαφορά) Μπάγερν. Οι «λύκοι», που δεν κινήθηκαν ιδιαίτερα στο χειμερινό «παζάρι», θα παραταχθούν χωρίς Φελίπε, Οχς και Γκιβαλογκί. Οι Βαυαροί, που έχουν «αέρα» 11 βαθμών από τους πλησιέστερους διώκτες τους, «ξεφορτώθηκαν» Σακίρι (στην Ίντερ) και Χόιμπιεργκ (δανεικός στην Άουγκσμπουργκ), ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ριμπερί, Λαμ, Μαρτίνεθ, Τιάγκο και Ραφίνια.



Η τρίτη του πίνακα Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Ντόρτμουντ που σχεδιάζει την αντεπίθεσή της προκειμένου αρχικά να σωθεί (άλλωστε είναι προτελευταία) κι εν συνεχεία-ει δυνατόν-να εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ απέκτησε τον μέσο Καμπλ, ενισχύθηκε με την επιστροφή του Παπασταθόπουλου από τραυματισμό, αλλά θα λείψουν οι Κελ, Μπλαστσικόφσκι, Μπέντερ, Ντουρμ και Λάνγκερακ.



Η Σάλκε, που πήρε δανεικό τον Νάστασιτς από τη Μάντσεστερ Σίτι, φιλοξενεί το Ανόβερο, ενώ η Γκλάντμπαχ έχει δύσκολη αποστολή στη Στουτγκάρδη.



Αναλυτικά η 18η αγωνιστική:



Παρασκευή 30/1 (21:30)



Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου



Σάββατο 31/01 (16:30)



Σάλκε-Ανόβερο



Φράιμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης



Μάιντς-Πάντερμπορν



Στουτγκάρδη-Γκλάντμπαχ



Αμβούργο-Κολωνία



Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ (19.30)



Κυριακή 01/02



Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου (16:30)



Άουγκσμπουργκ-Χόφενχαϊμ (18:30)



Η επόμενη (19η)αγωνιστική:



Τρίτη 3/2 (21:00)



Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε



Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ



Ανόβερο-Μάιντς



Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βόλφσμπουργκ



Τετάρτη 4/02 (21:00)



Ντόρτμουντ-Άουγκσμπουργκ



Χόφενχαϊμ-Βέρντερ Βρέμης



Χέρτα Βερολίνου-Λεβερκούζεν



Κολωνία-Στουτγκάρδη



Πάντερμπορν-Αμβούργο



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1DelFGp

via IFTTT

Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ έβγαλε η κληρωτίδα


Η κληρωτίδα είχε κέφια και η διαδικασία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ανέδειξαν ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Διπλά τα παιχνίδια, το πρώτο στο «Καραϊσκάκη».



Τουλάχιστον μια ομάδα της Football…



League θα βρεθεί στα ημιτελικά, που θα προκύψει από το ζευγάρι Χανιά-Απόλλων Σμύρνης.



Με τον ΟΦΗ -που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορέσει τελικά να συμμετάσχει- κληρώθηκε η SKODA Ξάνθη. Πανιώνιος και Ηρακλής συνθέτουν ένα αμφίρροπο ζευγάρι.



Τα ζευγάρια στους «8»:



Χανιά – Απόλλων Σμύρνης



ΟΦΗ – Ξάνθη



Ηρακλής – Πανιώνιος



Ολυμπιακός – ΑΕΚ



Οι ημερομηνίες:



1η αγωνιστική: 10-11-12/2



2η αγωνιστική: 3-4-5/3



Για τα ημιτελικά της διοργάνωσης θα γίνει νέα κλήρωση.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1CGw7Z3

via IFTTT

Ο Μουρίνιο θέλει Φίγκο για τη FIFA


Ο Λουίς Φίγκο αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA και βρήκε ήδη έναν θερμό υποστηρικτή...Τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός της Τσέλσι υποστήριξε ότι ο Φίγκο είναι ικανός και θα κάνει εξαιρετική δουλειά όντας επικεφαλής του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ενώ θα είναι ένα βήμα προς τα μπροστά για το άθλημα. «Πιστεύω στον χαρακτήρα του και την αποφασιστικότητά του, αλλά και το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Θα είναι ένας πρόεδρος αφιερωμένος στο ποδόσφαιρο και την ανάπτυξή του πάντα σε συνεργασία με τις ομοσπονδίες των χωρών» υποστήριξε ο Μουρίνιο για τον συμπατριώτη του.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1yJGUfc

via IFTTT

Η Σαουδική Αραβία θέλει Ολυμπιακούς Αγώνες μόνο για άντρες


Η συντηρητική μέχρι υπερβολής, Σαουδική Αραβία δε θέλει μεικτούς Ολυμπιακούς Αγώνες: θέλει ξεχωριστά οι άντρες, ξεχωριστά οι γυναίκες...Ένα μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας, πρότεινε την ιδέα οι άντρες αθλητές της Αραβίας να ανταγωνίζονται στη χώρα του, ενώ οι αγώνες των γυναικών γυναίκες να διεξαχθούν στο γειτονικό Μπαχρέιν.Ο πρίγκιπας Fahad bin Jalawi Al Saud, διεθνής σύμβουλος σχέσεων του προέδρου της Σαουδικής επιτροπής, μιλώντας στο γαλλικό αθλητικό πόρταλ Frances Jeux, ανέφερε ότι θα μπορούσε η χώρα του να διεξάγει τους Ολυμπιακούς, μαζί με άλλο κράτος του Περσικού Κόλπου. «Η κοινωνία μας μπορεί να γίνει αρκετά συντηρητική. Ηταν δύσκολο να αποδεχτούμε ότι οι γυναίκες μπορούν να ανταγωνίζονται σε σπορ, ειδικά σε αυτό της κολύμβησης. Δεν επιτρέπεται να φοράνε αθλητικά ρούχα δημόσια. Γι αυτούς τους λόγους, είναι δύσκολο να φιλοξενήσουμε διεθνή αθλητικά γεγονότα», είπε προτείνοντας τη λύση γειτονικών χωρών, όπως το Μπαχρέιν.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1yJBNvt

via IFTTT

Ριμπερί: Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Μπάγερν


Ο Φρανκ Ριμπερί, τόνισε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε ότι επιθυμεί να αποτελέσει η Μπάγερν Μονάχου τον τελευταία σταθμό της καριέρας του, αφήνοντας... μόνο ένα μικρό «παραθυράκι» να αγωνιστεί σε σύλλογο εκτός Ευρώπης. Συγκεκριμένα ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Δεν θα παίξω για άλλο σύλλογο στην Ευρώπη. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον σύλλογο και για όλα όσα έχουν κάνει για μένα». Για να έρθει να συμπληρώσει: « Ίσως θα μπορούσα να πάω για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στις ΗΠΑ ή το Ντουμπάι για μία σεζόν». Ο 31χρονος μέσος των Πρωταθλητών Γερμανίας έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μέχρι το 2017, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 12 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου του.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1By3f1f

via IFTTT

Σοβαρή βλάβη κατά την απογείωση του F-16


Πρόκειται για μια αλληλουχία κακοτυχιών, λέει το γαλλικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας...



Σοβαρή βλάβη στη διαδικασία της απογείωσης υπέστη το ελληνικό F-16 που συνετρίβη στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, που προκάλεσε το θάνατο 11 ατόμων, ανάμεσά τους και των δύο Ελλήνων χειριστών, των σμηναγών Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανασίου Ζάγκα σύμφωνα με την Καθημερινή. Όπως δήλωσε ο αρχηγός της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας, πτέραρχος Ντενί Μερσιέ, το αεροσκάφος υπέστη βλάβη στη διαδικασία της απογείωσης, κάτι που καταδεικνύει και το γεγονός ότι οι δύο Έλληνες πιλότοι προσπάθησαν να εκτοξευτούν, ήταν όμως πολύ αργά. «Πρόκειται για ένα απολύτως απίθανο ατύχημα για ένα αεροσκάφος που υφίσταται βλάβη κατά την απογείωση, που αποκλίνει πολύ από την πορεία του και έρχεται να πέσει στο σημείο που περίμεναν τα αεροσκάφη που είχαν πάρει σειρά να απογειωθούν και συνεπώς με τις δεξαμενές τους γεμάτες καύσιμα. Πρόκειται για μια αλληλουχία κακοτυχιών» είπε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο Μερσιέ. Στην Ισπανία διεξάγει έρευνα και ελληνικό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον αρχηγό ΑΤΑ Χρ. Βαΐτση. Στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας πιθανολογούν ως αιτία της απώλειας στήριξης του αεροσκάφους βλάβη στον κινητήρα. Το γεγονός ότι οι δύο πιλότοι προσπάθησαν να εκτοξευτούν επιβεβαιώνει πληροφορίες που είχε η Πολεμική Αεροπορία και εξηγεί γιατί καθυστέρησε να ανακοινώσει ότι οι δύο σμηναγοί έχασαν τη ζωή τους.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1zcWxRB

via IFTTT

«Στον Πλατανιά ο Κάσιο»


Στην ανακοίνωση ότι ο Κάσιο Όρτα Μαγκαλάες ετοιμάζεται να γίνει και επίσημα παίκτης του Πλατανιά προχώρησε η Τουν. Ο Κάσιο αφήνει την Τουν. Ο 24χρονος άσος θα ενταχθεί άμεσα στον ελληνικό σύλλογο Πλατανιά Χανίων….



Όταν πλησίαζε στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, στον δρόμο πίσω από το γήπεδο προπόνησης το περασμένο Σάββατο, ο Κάσιο κοίταξε προσεκτικά από το μικρό παράθυρο του αεροπλάνου και μουρμούρισε: «Το χιόνι έχει πολλές πιθανότητες να μου χαλάσει τη διάθεση στο μέλλον. Δεν μου αρέσει το χιόνι»», αναφέρει η ανακοίνωση του ελβετικού συλλόγου.



Όλα δείχνουν πως εντός της ημέρας η διοίκηση του Πλατανιά θα ανακοινώσει την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα προσφέρει περισσότερες λύσεις στον Γιάννη Χριστόπουλο για τη γραμμή κρούσης των Κρητικών.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1zcPus2

via IFTTT

Νιγηρία: Η πολεμική αεροπορία βομβάρδισε θέσεις της Μπόκο Χαράμ


Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της Νιγηρίας βομβάρδισαν την πόλη Μάλαμ Φατόρι, στα βορειοανατολικά της χώρας, η οποία ελέγχεται από την ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ, ανακοίνωσε ο στρατός.



Σύμφωνα με κατοίκους…



της νιγηριανής πόλης Μπόσο, που βρίσκεται πολύ κοντά στη Μάλαμ Φατόρι, οι βομβαρδισμοί ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης και συνεχίζονταν για πολλές ώρες.



Ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Νιγηρίας, Κρις Ολουκολάντε, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η πολεμική αεροπορία βομβάρδισε την περιοχή αυτή "τις δύο τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας".



Κάτοικοι του Μπόσο και ορισμένα μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι τα στρατιωτικά αεροσκάφη που συμμετείχαν στην επιχείρηση προέρχονταν από το γειτονικό Τσαντ, ο πρόεδρος του οποίου Ιντρίς Ντεμπί έχει δεσμευτεί να πολεμήσει τους εξτρεμιστές της Μπόκο Χαράμ.



Ο Ολουκολάντε όμως δεν επιβεβαίωσε την εμπλοκή του Τσαντ στην επιχείρηση αυτή, περιοριζόμενος να υπενθυμίσει ότι η Μάλαμ Φατόρι "βρίσκεται στην περιοχή που καλύπτεται από την κοινή πολυεθνική δύναμη, στην οποία μετέχει και το Τσαντ". Το πρωί αρχίσαμε να βλέπουμε στρατιωτικά αεροπλάνα να περικυκλώνουν τη Μάλαμ Φατόρι και λίγο αργότερα άρχισαν να βομβαρδίζουν", είπε ένας κάτοικος του Μπόσο, ο Ιντρίσα Άρι.



Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τυχόν θύματα. Άγνωστο είναι επίσης αν οι άνδρες της Μπόκο Χαράμ βρίσκονταν στην πόλη κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών.



Η τηλεφωνική σύνδεση στις περιοχές που ελέγχονται από τους ισλαμιστές εξτρεμιστές συχνά δεν λειτουργεί, κάτι που καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την επικοινωνία με τους κατοίκους.



Καθώς υπάρχει κίνδυνος διάχυσης της δράσης της Μπόκο Χαράμ στην ευρύτερη περιοχή, το Καμερούν, το Τσαντ και ο Νίγηρας αποφάσισαν πρόσφατα να εντείνουν τη στρατιωτική συνεργασία τους με τη Νιγηρία ώστε να αντιμετωπίσουν τους ισλαμιστές που απειλούν τα σύνορά τους. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1zkTqp6

via IFTTT

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Περιμένουν άλλους δύο στη Λιβαδειά


Ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού είναι από χθες και για 1,5 χρόνο ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος έφτασε χθες το απόγευμα στη Βοιωτία και υπέγραψε με τους «πράσινους».



Το μόνο που απομένει είναι να αδειάσει η θέση ενός…



ξένου στο ρόστερ της ομάδας, ώστε ο Μεξικανός επιθετικός να μπορέσει να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. Όλα δείχνουν ότι ο Εμάνουελ Κονέ είναι εκείνος που θα αποχωρήσει.



Την ίδια ώρα, οι Βοιωτοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τους. Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Στάθης θεωρείται κλεισμένος, ενώ και ο Θοδωρής Τριποτσέρης, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΟΦΗ, ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα του Λεβαδειακού.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1yd3duI

via IFTTT

Φινάλε με Σαντάνα στον Ολυμπιακό


Η υπόθεση του Λουίς Νέτο καθυστερούσε, καθώς η Ζενίτ δεν μπορούσε να βρει έναν κεντρικό αμυντικό με τον οποίο θα αντικαταστήσει τον Πορτογάλο.



Τα περιθώρια στένευαν στον Ολυμπιακό για την απόκτηση ενός στόπερ…



και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή στους στενούς του συνεργάτες να προχωρήσουν την περίπτωση του Φελίπε Σαντάνα που ήταν στις εναλλακτικές λύσεις για τους «ερυθρόλευκους».



Μετά την καθυστέρηση στην υπόθεση Νέτο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε εντολή να πάμε σε μεγαλύτερο στόχο και επελέγη ο Σαντάνα της Σάλκε ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europpa League», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τη διοίκηση.



Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήρθαν σε συμφωνία άμεσα με τη Σάλκε για τον δανεισμό του 29χρονου αμυντικού, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν έχει μπει οψιόν αγοράς.



Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν συμφωνήσει με τον Σαντάνα για συμβόλαιο 2,5 ετών (το κάνει με όλους τους δανεικούς). Δηλαδή, αν το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός συμφωνήσει με τους Γερμανούς για την αγορά του Βραζιλιάνου στόπερ, τότε ο τελευταίος θα υπογράψει για άλλα δύο χρόνια.



Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους στον Γενάρη, αποκτώντας τους παίκτες που ήθελαν για να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ τους.



Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για τις υποχρεώσεις τους τον Φεβρουάριο, όπου έχουν το ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, όπως και τους αγώνες με την Ντνίπρο για το Europa League.



Πάντως, δεν αποκλείεται αν υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, οι πρωταθλητές Ελλάδας να ασχοληθούν «ζεστά», κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1JSfNXu

via IFTTT

Βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό


Μεγάλο ήταν το σοκ του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε μέσα στη Λεωφόρο από τη Skoda Ξάνθη.



Μάλιστα, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα προκάλεσε διχασμό στις τάξεις…



των οπαδών του «τριφυλλιού», καθώς μία μερίδα του κόσμου χειροκροτούσε τους παίκτες για να τους εμψυχώσει εν όψει της συνέχειας και κάποιοι άλλοι ζητούσαν εξηγήσεις (σε ήπιους τόνους). Δεν παίξατε με πάθος, τι εμφάνιση ήταν αυτή», ρωτούσαν κάποιοι οπαδοί τον Ζέκα, ο οποίος δεν μπορούσε να δώσει καμία απάντηση.



Ακόμη πιο βαρύ ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια, λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης, και κανείς δεν είχε όρεξη να συζητήσει για τα αίτια αυτής της ήτας. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αναστασίου απέφυγε να κάνει συγκεκριμένες παρατηρήσεις και το μόνο που είπε ήταν: «Δεν κάνατε τίποτα απ’ όσα είπαμε. Υποτιμήσατε τον αντίπαλο», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε πως «θα πούμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες…».



Αμφίβολος για Πλατανιά ο Καρέλης



Οσφυαλγία ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Γιάννης Αναστασίου αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον Νίκο Καρέλη στο ημίχρονου του αγώνα με την Ξάνθη. Ο νεαρός επιθετικός παραπονέθηκε για πόνο στη μέση και γι» αυτό κρίθηκε σκόπιμο να αντικατασταθεί. Η κατάστασή του εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά θα φανεί σήμερα, αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι 50-50 να παίξει με τους Κρητικούς.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/15NQjvv

via IFTTT

Βαριά ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη


Την πρώτη του ήττα – και μάλιστα με το βαρύ 84-70 – στη φάση του Top-16 της Ευρωλίγκας υπέστη ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές Αναντολού του Ντούσαν Ίβκοβιτς.



Αν και οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα καλό…



πρώτο ημίχρονο, στο τέλος του οποίου βρέθηκαν μπροστά με 40-37, με τον Μάντζαρη να έχει 3/3 τρίποντα, είχαν σε πολύ κακή μέρα τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος «εγκλωβίστηκε» από την καλή άμυνα των Τούρκων και δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα στους Πειραιώτες, που τελικά στην τελευταία περίοδο υπέκυψαν στην ανωτερότητα της Εφές, με τη διαφορά να εκτοξεύεται ως και στους 18 πόντους.



Για την Εφές, ο Κρίστιτς τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους, ο Ντρέιπερ με 14 (4/4 τριποντα) και ο Λάσμε με 12 (και 6 ριμπάουντ), ενώ από τον Ολυμπιακό, πέρα του Μάντζαρη που σταμάτησε στους 11 του πρώτου ημιχρόνου (και τελείωσε με 3/7 τρίποντα), 12 πόντους πέτυχε ο Χάντερ, 11 ακόμα πρόσθεσε ο Λαφαγιέτ και 8 ο Σλούκας.



Επόμενο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στη διοργάνωση, η μεγάλη αναμέτρηση με την αήττητη μέχρι τώρα ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1KdD6JI

via IFTTT

Γιατί «ανησύχησαν»οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη;(VIDEO)


Σήμερα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε απότομα και οι συνεργάτες της, που δεν το περίμεναν «ανησύχησαν». ..



Μετά από λίγο μπήκε και στο στούντιο η Ελένη, η οποία κρατούσε και ένα ποτήρι με βιταμίνη και αμέσως οι συνεργάτες της «χαμογέλασαν».



Η παρουσιάστρια δήλωσε συγκεκριμένα πώς: «Είμαι αέρα; Μπράβο! Στην υγειά σας! Πίνω και καμία βιταμίνη για να μην μπούμε στο γκρουπ των αρρώστων...»! Δείτε το βίντεο:



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1CEf2yX

via IFTTT

«Πριν λίγο καιρό με έβριζε όλο το γήπεδο»


Δεν είναι κάποιο μυστικό πως μέχρι πριν λίγο καιρό ο Κώστας Μήτρογλου αποδοκιμαζόταν λόγω των μέτριων εμφανίσεών του. Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζει, έκλεινε τα αυτιά του, συνέχιζε τη δουλειά του και με τη βοήθεια των οικείων…



ανθρώπων του, κατάφερε να ξεπεράσει την «κρίση» (σαν επαγγελματίας) και να επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ!



Αναλυτικά ένα απόσπασμα των δηλώσεών του στο «Sporty»:



Είναι γνωστό ότι πριν από λίγο καιρό με έβριζε όλο το γήπεδο. Όμως αν παίζεις επαγγελματικά ποδόσφαιρο και αφήνεις αυτές τις αντιδράσεις να σε επηρεάζουν, είσαι αδύναμος. Πάντα κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου. Ευτυχώς όλο αυτό το διάστημα που δεχόμουν την κριτική είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν.



Το συμπέρασμα ωστόσο που έβγαλα από όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο δεν πρέπει να περιμένεις τη βοήθεια κανενός. Ότι έχεις να αποδείξεις πρέπει να το αποδείξεις μόνος σου».



Για το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει τα 100 γκολ στην εν Ελλάδι καριέρα του, τόνισε: «Το γκολ είναι η δουλειά μου. Ποτέ δεν κάθισα να μετρήσω πόσα έχω πετύχει ούτε κοίταξα αν πλησιάζω κάποιο ρεκόρ. Στόχος μου είναι να κερδίζει η ομάδα μου και μόνο αυτό έχω στο μυαλό κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο».



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1CEf2ix

via IFTTT

«Θα δούμε την κλήρωση και βλέπουμε»


Ευχαριστημένος για την πρόκριση αλλά και την εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στην Κέρκυρα εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου. Ο τεχνικός της Ένωσης χαρακτήρισε καλή την εμφάνιση των παικτών του…



απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.



Παράλληλα, έριξε το βάρος στο πρωτάθλημα, που αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας, ενώ τόνισε πως στο Κύπελλο μετράει σε πρώτη φάση η καλή εικόνα.



Αναλυτικά:



Πριν τα δύο ματς με την Κέρκυρα είχα πει στους παίκτες μου πως με δύο μέτριες εμφανίσεις έχεις λίγες πιθανότητες. Με μία καλή και μία μέτρια έχεις περισσότερες. Αν πούμε λοιπόν πως στην Κέρκυρα κάναμε μια μέτρια εμφάνιση σήμερα χρειαζόμασταν μια καλή και τα καταφέραμε.



Παίξαμε με μια ομάδα που θέλει την κατοχή μπάλας και κάνει πλαγιοκοπήσεις. Εμείς κρατήσαμε μπάλα και δεν αφήσαμε χώρους. Πρεσάραμε και είχαμε δυνάμεις πιέζοντας και το σκορ ήρθε δίκαια απέναντι σε μια παρά πολύ καλή ομάδα. Το ματς τελείωσε και τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος μας στόχος, στο Κύπελλο θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται παίζοντας καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε καλές ομάδες».



Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Εμείς σε κάθε ματς θα δίνουμε το 100%. Εδώ που έχουμε φτάσει θα δούμε την κλήρωση και βλέπουμε. Ας μην λέμε μεγάλα λόγια».



Για τον Κολοβέτσιο: «Είχε έναν τραυματισμό, βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης και σύντομα θα είναι κοντά μας».



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1HmeVNg

via IFTTT

Αποχώρηση – έκπληξη στον Ολυμπιακό


Νέα σενάρια και δημοσιεύματα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σε Ελλάδα και εξωτερικά σχετικά με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού και δεν αναφερόμαστε μόνο στις «αφίξεις».



Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται…



σε λίγες μέρες και στο Λιμάνι είναι σίγουρο πως θα αποχωρήσουν και κάποιοι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Βίτορ Περέιρα.



Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο sportdog.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1Dl2g6Y

via IFTTT

Θρακιώτικο «χαστούκι» στον ΠΑΟ


Ένα από τα πιο άσχημα παιχνίδια του φέτος μπροστά στον κόσμο του έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη SKODA Ξάνθη και τελικά τιμωρήθηκε από τον Βασιλακάκη στο 88’ που σκόραρε κι έδωσε στους Ακρίτες τη νίκη με σκορ 1-0 και την…



πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.



Μόλις μία τελική και ούτε ένα κόρνερ σε ολόκληρο το ματς για τους «πράσινους», πιο επιθετικοί και ορεξάτοι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δημιούργησαν περισσότερες φάσεις και πήραν στο τέλος του ματς αυτό που τους άξιζε.



Το ματς: Μέχρι τη… ΓΑΔΑ πρέπει να έφταναν οι φωνές του Γιάννη Αναστασίου προς τους παίκτες του σχεδόν από το πρώτο λεπτό του αγώνα με τη SKODA Ξάνθη. Παρά το εύθραυστο 1-1 του αγώνα στα Πηγάδια και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν ένα γκολ –μόλις- από την πρόκριση, οι «πράσινοι» έδειχναν σχεδόν… εγκληματική αμέλεια στο να προσπαθήσουν να διευρύνουν το προβάδισμα πρόκρισης με ένα γκολ και να «σκοτώσουν» τις όποιες ελπίδες των Ακριτών για πρόκριση.



Νευρικοί, νωθροί και με χτυπητές αδυναμίες στην ενδεκάδα (π.χ ο Μέντες που έκανε πολλά λάθη) οι παίκτες του «τριφυλλιού» έδωσαν δικαιώματα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι φάνηκαν απλά πιο διψασμένοι, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν έκανε τίποτα φοβερό, όμως σε ένα τόσο μέτριο από πλευράς θεάματος ματς, ίσως αυτή η δίψα και μόνο θα ήταν παράγοντας ικανός να κρίνει τον νικητή, κάτι που επιβεβαιωνόταν από το γεγονός πως η Ξάνθη μετά από 45 λεπτά αγώνα είχε 6 τελικές και ο Παναθηναϊκός μόλις μία και κανένα κόρνερ…



Το καλό για τους γηπεδούχους ήταν πως τουλάχιστον η αμυντική τους γραμμή παρέμενε στιβαρή, μη επιτρέποντας σε Καπετάνο, Σολτάνι και Κλέιτον να κάνουν το συνηθισμένο τους παιχνίδι, αλλά οι όποιες ελπίδες πως το δικό τους πάθος θα μπορούσε να παρασύρει και τους υπόλοιπους ελαχιστοποιήθηκαν όταν στο 60’ ο Μέντες ολοκλήρωσε πρόωρα την άσχημη εμφάνισή του αντικρίζοντας κόκκινη κάρτα.



Μετά από αυτήν την εξέλιξη, οι «πράσινοι» έχασαν και την κατοχή της μπάλας (τη μόνη στατιστική κατηγορία που υπερείχαν ως τότε) και κλείστηκαν προσπαθώντας να κρατήσουν αυτό το 0-0. Δύο από τις αλλαγές του Λουτσέσκου, οι Βάλτερ και Βασιλακάκης, είχαν όμως εντελώς διαφορετική άποψη και στο 88’ ο δεύτερος μετά από τραγική αδράνεια της άμυνας έκανε το τελικό 1-0, σκορ που απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και άφησε εκτός συνέχειας τον κάτοχο του τροπαίου.



Πηγή:



sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1CDMiGC

via IFTTT

Στους «8» του Κυπέλλου η ΑΕΚ


Χωρίς άγχος και με εμφάνιση με άρωμα Σούπερ Λίγκας η ΑΕΚ μπήκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ένωση με γκολ από Μάνταλο και Αραβίδη «καθάρισε» την Κέρκυρα στο Ολυμπιακό Στάδιο, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί την προίκα…



της (1-1) από το πρώτο παιχνίδι.



Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν οι «κιτρινόμαυροι» το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε την κατοχή (έφτασε μέχρι 67-33%) αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Τα πόδια της ΑΕΚ… λύθηκαν στο 51ο λεπτό, όταν ο Μάνταλος ευστόχησε από την «άσπρη βούλα», σε πέναλτι που κέρδισε –σωστά- ο Έλντερ Μπαρμπόσα.



Η Ένωση έψαξε και το δεύτερο τέρμα ενώ ήταν χαρακτηριστικό πως δεν απειλήθηκε καθόλου, με την πρώτη τελική της ομάδας του Γρηγορίου να εκδηλώνεται στο 69ο λεπτό! Με μοναδική εξαίρεση μια επικίνδυνη κεφαλιά του Μαρκόφσκι (81΄) η ΑΕΚ δεν ξέφυγε καθόλου από το πλάνο της και καθάρισε το ματς στο 82ο λεπτό με τον Αραβίδη, ενώ λίγο αργότερα είχε και δοκάρι με τον Μπακάκη στο 84’.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1LmdMok

via IFTTT