Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ψάχνοντας την ευτυχία: 9 τρόποι να την κατακτήσετε

Ολοι αναζητούμε την ευτυχία και ο καθένας βρίσκει διαφορετικούς τρόπους για να φτάσει σε... αυτή. Δεν είναι στόχος αλλά μία κατάσταση, η οποία δίνει χαρά και ενέργεια. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που ζούμε, η ευτυχία είναι αναγκαία μέσα στη ζωή μας, μιας και μας κάνει να χαμογελάμε. Με απλά 9 βήματα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε αυτή: Μείνετε πιστοί στης αξίες σας Σε αυτά που βρίσκεται αληθινά και δίκαια. Με την πάροδο του χρόνου, όσο περισσότερο τα τιμάται τόσο πιο σίγουροι θα αισθάνεστε για τον εαυτό σας και γι' αυτούς που αγαπάτε. Αποδεχτείτε το καλό Ναι, υπάρχει!Κοιτάξτε τη ζωή σας, χωρίς να απομακρύνεται ό,τι θεωρείται λιγότερο τέλειο. Κρατήστε ό,τι καλό συμβαίνει, ακόμα και τα πιο μικρά. Οραματιστείτε το ιδανικό Μην φοβάστε να δείτε τι πραγματικά θέλετε και να δείτε τον εαυτό σας να τον διεκδικεί. Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν αυτό τον οραματισμό, επειδή πιστεύουν πως θα απογοητευτούν. Η αλήθεια είναι πως το να φαντάζεστε πως παίρνετε αυτό που θέλετε, είναι ένα μεγάλο μέρος της επίτευξης του. Κάνετε παρέα με ανθρώπους που χαμογελούν Οι μελέτες έχουν δείξει πως είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν περιτριγυριζόμαστε από χαμογελαστούς ανθρώπους. Μείνετε μαζί με όσους σας ευχαριστούν. Βρείτε έναν σκοπό Αυτοί που πιστεύουν πως συμβάλλουν στην ευημερία της ανθρωπότητας, έχουν την τάση να αισθάνονται καλύτερα στη ζωή τους. Οι περισσότεροι θέλουν να εντάσσονται σε κάτι μεγαλύτερο, επειδή νιώθουν πιο γεμάτοι. Ακούστε την καρδιά σας Εσεις είστε οι μόνοι άνθρωποι που ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε και τι σας ευχαριστεί. Μπορεί η οικογένεια και οι φίλοι σας να νομίζουν πως σας γεμίζει ένα καινούργιο ρούχο, ωστόσο, αυτό πιθανότατα να μην αληθεύει. Αρα, έχετε τη γνώση για το τι ακριβώς θέλετε στη καθημερινότητά σας. Πιέστε τον εαυτό σας, όχι τους άλλους Σταματήστε να κατηγορείτε τους άλλους για το οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας και σκεφτείτε τις δικές σας ευθύνες. Μόλις το συνειδητοποιήσετε αυτό, θα δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι Ανοικτοί σε νέες περιπέτειες Ακόμα και αν δεν αισθάνεστε καλά, η αλλαγή παραστάσεων θα σας ανανεώσει. Νέες γνωριμίες, νέες εμπειρίες, νέα συναισθήματα και όλα μοιάζουν φωτεινά. Απολαύστε τα μικρά πράγματα Κρατήστε κοντά σας αυτούς που αγαπάτε, μικρές αναμνήσεις, αστεία, ζεστές και κρύες νύχτες. Αυτά είναι τα μικρά αλλά σημαντικά δώρα, που συνθέτουν τη ζωή σας. Να είστε ευγνώμονες

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1WWwNCr
via IFTTT

Αν κάποιος δεν σ΄αγαπάει όπως θα ήθελες να σ΄αγαπήσει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σ΄αγαπάει με όλη τη δύναμη της ψυχής του…

Τι ωραία που θα ήταν αν αποκτήσουμε τη συνήθεια, τόσο στα μικρά, όσο και στα μεγάλα πράγματα, να μπορούμε να λέμε με τ’ όνομά τους γεγονότα, καταστάσεις και συναισθήματα κατευθείαν, χωρίς περιστροφές, έτσι όπως είναι.

Δεν μιλάω για ακρίβεια, αλλά για ορισμό. Που πάει να πει: ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ τι περιλαμβάνει, από πού μέχρι πού, το περιεχόμενο του θέματος που συζητάμε. Ίσως γι’ αυτό προσπαθώ επίσης, πάντοτε να διευκρινίζω για τι πράγμα ΔΕΝ μιλάω όταν μιλάω για αγάπη. Δεν εννοώ το να είναι κανείς ερωτευμένος, όταν μιλάω για αγάπη.

Δεν εννοώ το σεξ, όταν μιλάω για αγάπη.

Δεν μιλάω για συναισθήματα που υπάρχουν μόνο μέσα στα βιβλία.

Δεν μιλάω για χαρές φυλαγμένες για λίγους και ξεχωριστούς.

Δεν μιλάω για μεγάλα πράγματα.

Μιλάω για ένα συναίσθημα που μπορεί να βιώσει ο καθένας.

Μιλάω για απλά και γνήσια συναισθήματα.

Μιλάω για εμπειρίες σπουδαίες, που δεν υπερβαίνουν όμως την ανθρώπινη φύση ή τους περιορισμούς της.

Μιλάω για την αγάπη που σημαίνει, απλώς, να θέλεις κάποιον πολύ.

Και λέω να θέλεις όχι με την ετυμολογική έννοια της κτήσης, αλλά με την έννοια που καθημερινά δίνουν σ΄αυτό το ρήμα οι ισπανόφωνες χώρες, όπου το θέλω σημαίνεισ΄αγαπώ.

Εκεί, σπάνια χρησιμοποιούν το σ΄ αγαπώ. Λένε καλύτερα σε θέλω, σε θέλω πολύ, ή σε θέλω πάρα πολύ.

Όμως τι ακριβώς λένε με αυτό το “σε θέλω“¨;

Νομίζω πως εννοούν: Μ΄ενδιαφέρει να είσαι καλά.

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Όταν θέλω κάποιον, αντιλαμβάνομαι τη σημασία που έχει για μένα αυτό που κάνει, αυτό που του αρέσει ή αυτό που τον πονάει.

Το σε θέλω σημαίνει, επομένως, νοιάζομαι ΓΙΑ σένα, και το σ΄αγαπώ σημαίνει: νοιάζομαι πάρα πολύ. Τόσο πολύ που καμιά φορά, όταν σ΄αγαπάω, βάζω το να είσαι εσύ καλά πάνω από άλλα πράγματα, τα οποία είναι επίσης σημαντικά για μένα.

Αυτός ο ορισμός (ότι νοιάζομαι ΓΙΑ σένα) δεν μετατρέπει την αγάπη σε κάτι πολύ μεγάλο, ούτε όμως μειώνει την αξία της κάνοντάς την να φαίνεται μια ανοησία.

Θα οδηγήσει, για παράδειγμα, στην πλήρη συνειδητοποίηση δύο γεγονότων: δεν είναι αλήθεια ότι σ΄αγαπάνε εκείνοι που δεν νοιάζονται πολύ για τη ζωή σου, και δεν είναι αλήθεια ότι δεν σ΄αγαπάνε εκείνοι που ζουν εξαρτημένοι απ΄ότι σου συμβαίνει.

Επαναλαμβάνω: αν μ΄αγαπάς πραγματικά, νοιάζεσαι για μένα!

Αυτό σημαίνει, επομένως, – όσο κι αν με πονάει να το παραδεχτώ -, ότι αν δεν νοιάζεσαι ΓΙΑ μένα, είναι γιατί δεν μ΄αγαπάς. Αυτό δεν είναι κακό, δεν λέει κάτι άσχημο για σένα που δεν μ΄αγαπάς, είναι απλώς η πραγματικότητα, έστω κι αν είναι μια θλιβερή πραγματικότητα (όπως λέει και το τραγούδι του Σερράτ: Ποτέ δεν είναι η αλήθεια θλιβερή, απλώς δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει μάλλον να καταλάβουμε ότι το θλιβερό είναι αυτό ακριβώς : ότι δεν γίνεται αλλιώς).

Η διαφοροποίηση που κάνω – και που είναι μόνο ποσοτική – ανάμεσα στο θέλω και στο αγαπώ είναι η ίδια που γίνεται με τις περισσότερες τρυφερές εκφράσεις που χρησιμοποιούμε για να ΜΗΝ πούμε Σ΄αγαπώ. Λέμε : μ΄αρέσεις, σε βρίσκω συμπαθητικό, νιώθω για σένα τρυφερότητα, είσαι η έμπνευσή μου, έχω αισθήματα αγάπης για σένα κ.λ.π.

Μπορώ να κάνω ένα σωρό πράγματα για να σου εκφράσω, να σου δείξω, να σου αποδείξω, να επιβεβαιώσω ή να υποστηρίξω ότι σ΄αγαπώ, όμως, μόνο ένα πράγμα μπορώ να κάνω με την αγάπη μου, κι αυτό είναι να Σ΄ΑΓΑΠΩ, να ασχολούμαι μαζί σου, να εκδηλώνω τα συναισθήματά μου όπως τα νιώθω. Και το πως τα αισθάνομαι είναι ο δικός μου τρόπος να σ΄αγαπώ.

Μπορείς να το δεχτείς ή μπορείς να το απορρίψεις, μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει ή μπορείς να το αγνοήσεις παντελώς. Αυτός, όμως, είναι ο τρόπος μου να σ΄αγαπώ, δεν έχω άλλον.

Ο καθένας έχει έναν μόνο τρόπο ν’ αγαπάει : τον δικό του. Αν κάποιος δεν σ΄αγαπάει όπως θα ήθελες να σ΄αγαπήσει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σ΄αγαπάει με όλη τη δύναμη της ψυχής του…

Πηγή

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1WWwKGA
via IFTTT

Αλήθεια μπορούμε να δίνουμε στα παιδιά μας γλυκά όταν είναι κάτω από 2 ετών;

Μέχρι την ηλικία των 2 ετών θα πρέπει να αποφεύγεται η κατανάλωση γλυκών αλλά και... αλμυρών γεύσεων από τα παιδιά. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνει ξεκάθαρη η θέση των γλυκών στη διατροφή των παιδιών. Μέχρι την ηλικία των 2 ετών θα πρέπει να αποφεύγεται η κατανάλωση γλυκών αλλά και αλμυρών γεύσεων από τα παιδιά. Σε μεγαλύτερες ηλικίες τα παιδιά προτιμάται να καταναλώνουν μια μικρή ποσότητα γλυκού το πολύ δύο φορές την εβδομάδα ώς επιδόρπιο μετά από το φαγητό και όχι αντικαθιστώντας κάποιο άλλο γεύμα π.χ το βραδυνό. Σε ότι αφορά την επιλογή του γλυκού είναι καλό να διευκρινίσουμε ότι τα σύνθετα γλυκά (π.χ ραβανί, σουφλέ σοκολάτας, brownies, γαλακτομπούρεκα, μπακλαβάς, καρυδόπιτα) είναι αρκετά επιβαρυμένα σε λίπος και κατά συνέπεια και σε θερμίδες. Για το λόγο αυτό είναι καλό να προτιμάτε γλυκά τα οποία δεν περιέχουν λίπη. Τέτοια γλυκά είναι το ρυζόγαλο, το ζελέ, η σπιτική γρανίτα, τα γλυκά του κουταλιού, η μαρμελάδα, το μέλι, τα αποξηραμένα φρούτα). Αρκετές έρευνες επίσης έχουν δείξει ότι η κατανάλωση μαύρης σοκολάτας τονώνει και φτιάχνει τη διάθεση, καθώς αυξάνει την παραγωγή ορισμένων ψυχοδιεγερτικών ουσιών (σερετονίνης) στον οργανισμό. Για το λόγο αυτό η σοκολάτα θεωρείται μια καλή επιλογή ιδιαίτερα για τα παιδιά που έχουν δραστήρια καθημερινότητα ή διαβάζουν πολλές ώρες. Επιπλέον οφέλη έχει η επιλογή της μαύρης σοκολάτας καθώς είναι ιδιαίτερα πλούσια σε αντιοξειδωτικά και σίδηρο. Ορισμένα tips προκειμένου να περιορίσετε την κατανάλωση των γλυκών στα παιδιά Αποφύγετε την αγορά και την προμήθεια τροφίμων με πρόσθετη ζάχαρη, καθώς τα παιδιά συνηθίζουν να τα τρώνε σε μεγαλύτερες ποσότητες και σε συχνότερα εάν είναι διαθέσιμα στο σπίτι. Τα τρόφιμα αυτά θα πρέπει να μην βρίσκονται στο ντουλαπάκι της κουζίνας αλλά να προμηθεύονται το πολύ 2 φορές την εβδομάδα σε μικρή ποσότητα και να θεωρούνται η ”ατασθαλία” της εβδομάδας και όχι καθημερινή διατροφική συνήθεια. Σε ότι αφορά γενικότερα τα γλυκά , πέρα από τα συσκευασμένα, αυτά θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σε ειδικές περιπτώσεις π.χ γιορτές , γενέθλια, και όχι σε καθημερινή βάση. Επιπλέον το σερβίρισμα των γλυκών θα πρέπει να γίνεται σε μικρότερες ποσότητες πχ 30γρ σοκολάτας αντί για 60γρ. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να τονιστεί το γεγονός ότι τα γλυκά δεν πρέπει να προσφέρονται ως επιβράβευση στα παιδιά. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό tip είναι η εναλλακτικές επιλογές επιδορπίου όπως για παράδειγμα φρούτα ή γιαούρτι με μέλι. Οι γονείς θα πρέπει να διδάξουν τα παιδιά τους να δημιουργούν θρεπτικά σνακ αντί για γλυκά επιλέγοντας τρόφιμα που τα ίδια προτιμούν περισσότερο( γάλα με δημητριακά και αποξηραμένα φρούτα, γιαούρτι με καρύδια και μέλι, ξυροί καρποί). Διδάξτε τα παιδιά σας να επιλέγουν δημητριακά ολικής αλέσεως. Θα πρέπει να τονιστεί ότι τα γλυκά σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να αντικαταστήσουν το γεύμα που μπορεί να μην κατανάλωσε το παιδί. Το γλυκό θα πρέπει να σερβίρεται μετά το φαγητό και σε καμία περίπτωση πριν από αυτό. Προτιμήστε τα σπιτικά γλυκά, τα οποία να παρασκευάζονται με υγιεινά υλικά (π.χ ελαιόλαδο αντί για βούτυρο, αλεύρι ολικής αντί για κανονικό) και όχι τα συσκευασμένα γλυκά τα οποία είναι πλούσια σε συντηρητικά και θερμίδες.



Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1UBXJ8S
via IFTTT

Το ασχημούλι

δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα

Μια γυναίκα ανεβαίνει σ' ένα λεωφορείο με το μωρό της στην αγκαλιά της.

Ο

οδηγός του λεωφορείου της λέει: Μαντάμ, αυτό είναι το πιο άσχημο

μωρό που έχω δει στη ζωή μου!"

Εκνευρισμένη η γυναίκα άρχισε να περπατάει προς το πίσω μέρος του λεωφορείου.

Ένας που καθόταν κοντά της κατάλαβε πως εκείνη ήταν εκνευρισμένη για κάποιο λόγο και τη

ρώτησε τι της συνέβαινε. Ο οδηγός του λεωφορείου με προσέβαλε

φριχτά!" του αποκρίθηκε.

Ο άντρας δείχνοντας κατανόηση της λέει: Αλήθεια;

Ξέρεις, είναι δημόσιος υπάλληλος και δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να προσβάλλει τους επιβάτες! Έχεις απόλυτο δίκιο" του λέει. Θα

πάω μπροστά να του πω μια δυο κουβέντες! Καλή ιδέα" της λέει εκείνος. Δώστε μου να κρατήσω τον πίθηκο".

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/23CORGe
via IFTTT

Κατάθλιψη: Αυτά είναι τα επικίνδυνα συμπτώματά της

Η κατάθλιψη είναι μία ασθένεια του σώματος και του ψυχισμού. Τα περισσότερα άτομα εμφανίζουν τόσο σωματικά όσο και ψυχικά συμπτώματα...

Η ακριβής φύση των συμπτωμάτων, καθώς και τα συμπτώματα που κυριαρχούν διαφέρουν από περίπτωση σε περίπτωση. Παρακάτω γίνεται μια προσπάθεια ομαδοποίησης των πολυάριθμων συμπτωμάτων και σημείων της κατάθλιψης. Α) ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ 1. ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ – «ΚΑΚΗ» ΔΙΑΘΕΣΗ Η κακή διάθεση στην κατάθλιψη είναι πολύ πιο έντονη και διαρκής σε σχέση με εκείνη που αισθάνεται κανείς όταν απογοητεύεται ή απλώς λόγω των καθημερινών προβλημάτων. Είναι ένα επίμονο αίσθημα λύπης που συχνά περιγράφεται σαν απελπισία και συνοδεύεται από το αίσθημα της αγωνίας. Η καταθλιπτική διάθεση κυριαρχεί στη ζωή του ατόμου και μπορεί να συνοδεύεται από συχνότερα ή πιο εύκολα κλάματα (σε ασήμαντες αναστατώσεις). Μπορεί να νιώθετε ότι τίποτα δεν πάει καλά στη ζωή σας και να τα βλέπετε όλα μαύρα. Η διαβεβαίωση των άλλων ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν δεν βοηθάει καθόλου/ Στη μέτρια ή την σοβαρή κατάθλιψη, η κακή διάθεση είναι συχνά χειρότερη το πρωί και βελτιώνεται ελαφρά στην διάρκεια της ημέρας, χωρίς όμως να φεύγει τελείως. Σε ορισμένες περιπτώσεις ήπιας κατάθλιψης, η κακή διάθεση μπορεί να είναι χειρότερη το βράδυ. Είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί ότι δεν έχουν κακή διάθεση όλοι όσοι πάσχουν από κατάθλιψη. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό να διερευνηθεί αν υπάρχει ανηδονία (βλ. παρακάτω) ή έλλειψη ενδιαφέροντος. 2. ΑΝΗΔΟΝΙΑ (=ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ) Αποτελεί βασικό σύμπτωμα της κατάθλιψης και χρειάζεται προσοχή γιατί ενδέχεται το άτομο να μην το έχει συναισθανθεί, τα κοντινά του πρόσωπα όμως μπορεί να το έχουν προσέξει. Δραστηριότητες που παύουν να είναι ευχάριστες (ενώ προηγουμένως ήταν) είναι το φαγητό, το σεξ, τα χόμπι, οι κοινωνικές εκδηλώσεις και έξοδοι, τα σπορ. Αν η κατάθλιψη είναι ήπια ενδέχεται να είστε σε θέση να απολαύσετε την συντροφιά άλλων ατόμων αλλά αυτό δεν διαρκεί πολύ. 3. ΑΓΧΟΣ Το άγχος μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να υπερκεράσει την κακή διάθεση και αν αποτελεί το κυρίαρχο σύμπτωμα. Ίσως νιώθετε άγχος με την μορφή εσωτερικής δυσφορίας, αίσθησης επικείμενου (ασαφούς) κινδύνου ή ακόμα και επεισοδίων κρίσεων πανικού (με τα συνοδά σωματικά συμπτώματα όπως ιδρώτας, ταχυπαλμία, αίσθημα ζάλης κλπ). Μπορεί να ασχολείστε με ασήμαντες ανησυχίες («πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό»). Όταν άγχος και κατάθλιψη συνυπάρχουν γίνεται δύσκολη η διάκριση του ποιο από τα δύο αποτελεί την βασική διαταραχή. Επίσης, μπορεί να παρουσιάζετε ευερεθιστότητα, να νευριάζετε δηλαδή εύκολα με πράγματα που παλιότερα δεν σας απασχολούσαν. 4. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΒΛΥΤΗΤΑ Ορισμένα άτομα με σοβαρή κατάθλιψη παραπονιούνται ότι έχουν «χάσει τα συναισθήματα τους». Αισθάνονται «μουδιασμένοι». Δεν μπορούν να κλάψουν σαν να «έχουν στερέψει» τα δάκρυα και τελικά δεν νιώθουν μέρος του κόσμου. Αισθάνονται απόμακροι και αδιάφοροι απέναντι ακόμη και στα αγαπημένα τους πρόσωπα. 5. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ Κάποια άτομα μπορεί να αισθάνονται ότι δεν έχουν πια τον έλεγχο της ζωής τους και ότι εξαρτώνται περισσότερο από τους γύρω τους και τις πιο απλές δουλειές. Β) ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 1. ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ Τα περισσότερα άτομα με κατάθλιψη παρουσιάζουν κάποια μορφή διαταραχής του ύπνου, συνήθως αϋπνία, λιγότερο συχνά υπερυπνία. Η αϋπνία μπορεί να συνίσταται σε αφύπνιση νωρίς το πρωί (αϋπνία τύπου πρώιμης αφύπνισης ή τελική αϋπνία), σε αφύπνιση στη διάρκεια της νύχτας και δυσκολία του ατόμου να ξανακοιμηθεί (αϋπνία τύπου διακεκομμένου ύπνου ή μέση αϋπνία) και σε δυσκολία του ατόμου να αποκοιμηθεί (αϋπνία τύπου επελεύσεως ή αρχική αϋπνία). 2. ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΣ ΟΡΕΞΗΣ, ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Πολλά άτομα με κατάθλιψη εμφανίζουν ανορεξία (δεν νιώθουν πεινασμένα) που συνοδεύεται ή όχι από απώλεια βάρους (χωρίς να προσπαθούν να κάνουν δίαιτα). Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι μικρή, μεγάλη ή ακόμη και απειλητική για την ζωή. Λιγότερο συχνή είναι η αύξηση της όρεξης που μπορεί να οδηγήσει και στην πρόσληψη βάρους (ιδιαίτερα σε νεαρές γυναίκες). 3. ΚΟΠΩΣΗ, ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Συχνό παράπονο των ατόμων με κατάθλιψη είναι ότι νιώθουν συνεχώς κουρασμένα: τους είναι δύσκολο να εκτελέσουν καθημερινές ασχολίες και τα πάντα μοιάζουν ιδιαίτερα επίπονα, σαν όλη η ζωτικότητα που έχουν μέσα τους να έχει φύγει. Αυτό το αίσθημα μπορεί να παρακολουθεί τις ημερήσιες διακυμάνσεις της συναισθηματικής διάθεσης, οπότε και να υπάρχει πιο έντονη κακή διάθεση και αίσθηση εξάντλησης το πρωί και βελτίωση και των δύο καθώς προχωρά η μέρα. 4. ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ Πολλά άτομα παρουσιάζουν επιβράδυνση της σκέψης, του λόγου και των κινήσεων: οι απαντήσεις είναι φτωχές ή μονολεκτικές, ο λόγος μονότονος και βραδύς, το βλέμμα απλανές και οι κινήσεις του σώματος αργές. Αν έχετε κατάθλιψη μπορεί να αισθάνεστε «σαν μια μηχανή που κολλάει». 5. ΨΥΧΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ Ορισμένα άτομα (ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι) παρουσιάζουν εκνευρισμό, ένταση, ανησυχία και διέγερση αντί για επιβράδυνση. Μπορεί να βηματίζουν πάνω-κάτω, να στριφογυρνούν τα χέρια τους, να παραπονιούνται έντονα ή να φωνάζουν: μοιάζουν να μην έχουν ησυχία πουθενά. Γ) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 1. ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Εκτός της απώλεια της ικανότητας για ευχαρίστηση, μπορεί να βιώνετε μείωση της κινητοποίησης σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της ζωής: έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για ό,τι προηγουμένως σας κινητοποιούσε. 2. ΑΝΗΜΠΟΡΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΠΙΔΑΣ Χαρακτηριστικά το άτομο μπορεί να νιώθει χωρίς ελπίδα για το μέλλον ή για την κατάσταση του. 3. ΑΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Αν γενικά είστε υπεύθυνο άτομο, μπορεί να αρχίσετε να παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας (π.χ. πληρωμή λογαριασμών, προθεσμίες στην δουλειά). Μπορεί επίσης να μην προσέχετε όπως πριν την προσωπική σας υγιεινή καθώς και την καθαριότητα του χώρου σας. 4. ΣΚΕΨΕΙΣ Ή ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ Η πιο σοβαρή και επικίνδυνη επιπλοκή της καταθλιπτικής διαταραχής είναι η αυτοκτονία. Οι σκέψεις θανάτου και αυτοκτονίας ποικίλλουν σε σοβαρότητα: μπορεί κάποιος να εύχεται να πεθάνει σε στιγμές έντονης απελπισίας, να καταστρώνει σχέδια αυτοκτονίας αλλά να μην προχωρά σε πράξη, να εξοπλιστεί τα σύνεργα του σχεδίου και τελικά να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Αν συνειδητοποιήσετε ότι σχεδιάζετε μια αυτοκτονία, ζητήστε αμέσως ιατρική φροντίδα. Δ) ΣΚΕΨΗ – ΑΝΤΙΛΗΨΗ 1. ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΧΗΣ, ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑΣ, ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ Συχνή είναι η έκφραση αισθημάτων και σκέψεων ενοχής για τρέχουσες ή παρελθούσες αποτυχίες ή λάθη. Ο βαθμός αυτοκατηγορίας είναι υπερβολικός (τα γεγονότα είναι μηδαμινά ή το άτομο αποδίδει στον εαυτό του περισσότερη ευθύνη από αυτή που του αναλογεί). Π.χ. μπορεί να νιώθετε ενοχές χωρίς συγκεκριμένο λόγο ή κάτι που έγινε πριν πολύ καιρό και δεν σας ενόχλησε, τώρα να γίνει μόνιμη ανησυχία και πηγή ενοχής. Το αίσθημα αναξιότητας κυμαίνεται από αισθήματα ανεπάρκειας μέχρι έντονη αρνητική εκτίμηση της προσωπικής αξίας του ατόμου. Όταν η ενοχή , η αναξιότητα και η χαμηλή αυτοεκτίμηση φτάσουν στο σημείο να είναι σε σταθερή και ακλόνητη διάσταση με την πραγματικότητα, τότε αποτελούν πια παραληρητικές ιδέες. 2. ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ Η απορρόφηση με τις καταθλιπτικές σκέψεις έχει σαν συνέπεια να δυσκολεύεστε να σκεφτείτε οτιδήποτε άλλο. Μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολία συγκέντρωσης, η οποία τελικά συνοδεύεται και με προβλήματα μνήμης. Τα προβλήματα συγκέντρωσης οδηγούν επίσης σε αναποφασιστικότητα και απροσεξία, σύγχυση και ατυχήματα. Ακόμα και οι πιο απλές αποφάσεις όπως τι ρούχα να φορέσετε, μοιάζουν πολύπλοκες και καθίστανται χρονοβόρες. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει δυσκολία τήρησης του καθημερινού προγράμματος. 3.

ΨΥΧΩΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Αν η κατάθλιψη είναι πολύ σοβαρή, μπορεί να περιλαμβάνει ψυχωτικά συμπτώματα, κυρίως ψευδαισθήσεις και παραληρητικές ιδέες: η σκέψη έχει διαστρεβλωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να πληγεί η επαφή με την πραγματικότητα. Οι ψευδαισθήσεις είναι αντιλήψεις τις οποίες το άτομο πιστεύει σαν πραγματικότητα, παρά τα στοιχεία για το αντίθετο, δηλαδή το άτομο αντιλαμβάνεται κάτι που δεν υπάρχει. Οι ψευδαισθήσεις μπορούν να αφορούν οποιαδήποτε από τις πέντε αισθήσεις: ακουστικές, οπτικές, οσφρητικές, απτικές, γευστικές (πιο συχνές είναι οι ακουστικές). Η παραληρητική ιδέα είναι μια εξωπραγματική ιδέα, μια λανθασμένη πεποίθηση η οποία κρατιέται επίμονα από το άτομο παρά την αναμφισβήτητη ή προφανή απόδειξη του αντιθέτου. Στο 10% των καταθλιπτικών ασθενών εμφανίζονται παραληρητικές ιδέες και ψευδαισθήσεις με περιεχόμενο που προσδιορίζεται και χρωματίζεται, συνήθως, από το καταθλιπτικό συναίσθημα. Ο ασθενής, δηλαδή, μπορεί να πιστεύει ότι είναι ένοχος, αμαρτωλός, ότι αξίζει να τιμωρηθεί και ότι σύντομα θα οδηγηθεί σε ανυπόφορες συνθήκες εξαθλίωσης, ακόμη και στο θάνατο. Μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για μελλοντικές καταστροφές, που προβλέπει ότι θα συμβούν στον ίδιο, στην οικογένειά του και στην ανθρωπότητα ολόκληρη. Ε) ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός σωματικών συμπτωμάτων που μπορεί να αποτελούν έκφραση της καταθλιπτικής διαταραχής: πονοκέφαλοι, πόνοι στην μέση, ναυτία, δυσκοιλιότητα, έμετος, κράμπες, δυσκολία στην αναπνοή, υπέρπνοια, πόνοι στο στήθος, διαταραχές έμμηνου ρύσεως κ.ά. Συχνά, αυτά είναι τα συμπτώματα που οδηγούν το άτομο στο γιατρό και σε μεγάλο αριθμό εξετάσεων από τις οποίες δεν προκύπτει οργανικό πρόβλημα. Αρκετά συχνή είναι επίσης η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ ή φαρμάκων σε μια προσπάθεια ανακούφισης από τα συμπτώματα της κατάθλιψης. Σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρείται και χρήση παράνομων ουσιών. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο από το επιδιωκόμενο δηλαδή η επιδείνωση της κατάθλιψης.

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1WWjm5r
via IFTTT

"H δημιουργία του άντρα"

απαράβατος όρος

Μια μέρα στον κήπο της Εδέμ η Εύα πάει στο Θεό και του λέει : Κύριε, έχω ένα πρόβλημα. Τι τρέχει Εύα; τη ρωτάει Εκείνος . Κύριε, δεν είμαι αχάριστη. Ξέρω ότι έφτιαξες για μένα όλα αυτά . Τον πανέμορφο αυτόν κήπο με τα υπέροχα ζώα, το τεράστιο φιδάκι, αλλά παρ όλα αυτά,δεν είμαι ευτυχισμένη. Αισθάνομαι αφόρητη μοναξιά άσε που έχω σιχαθεί να τρώω μήλα . Αφού σκέφτεται για λίγο ο Θεός της λέει : Λοιπόν Εύα, μία λύση υπάρχει. Θα δημιουργήσω έναν άντρα για σένα. Τι είναι "άντρας", Κύριε ; Λοιπόν,αυτός ο άντρας θα είναι ένα ελαττωματικό πλάσμα με επιθετικό χαρακτήρα , πολύ εγωιστής και δεν θα μπορεί να σε καταλάβει ούτε θα σε ακούει. Με λίγα λόγια θα σου κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη. Αλλά θα είναι πιο σωματώδης και πιο δυνατός από σένα. Θα είναι πολύ καλός στην πάλη και στην κλωτσιά μιας μπάλας και θα είναι κυνηγός των γυναικών. Θα βοηθήσει επίσης στην αύξηση του πληθυσμού της γης . Ωραίο ακούγεται, λέει η Εύα με ειρωνικό ύφος . Εν πάση περίπτωση, είναι ότι καλύτερο που μπορείς να έχεις. Αλλά μπορείς να τον έχεις μόνο υπό έναν όρο . Και ποιος είναι αυτός , Κύριε ; Θα πρέπει να τον αφήσεις να πιστεύει ότι έφτιαξα πρώτα αυτόν!

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1SvWFnK
via IFTTT

Δύο πρωινά λάθη που "ναρκώνουν" το μεταβολισμό και βάζουν κιλά

Yπάρχουν δύο θεμελιώδη λάθη που κάνουν οι περισσότεροι με αποτέλεσμα να σαμποτάρουν την προσπάθεια για απώλεια κιλών ή και αυτή της διατήρησης του βάρους...Ποια είναι αυτά και πώς αντιμετωπίζονται.Οι περισσότεροι ξεκινούν

την ημέρα τους με εντελώς λάθος τρόπο με αποτέλεσμα ο μεταβολισμός τους να επιβραδύνεται και συνεπώς οι καύσεις να ελαττώνονται. Τα δύο βασικά λάθη που γίνονται το πρωί είναι τα εξής:1. Δεν γυμναζόμαστε το πρωίΕρευνητές έχουν αποδείξει ότι η πρωινή γυμναστική είναι πολύ πιο αποτελεσματική από την απογευματινή ή βραδινή.2. Αργείτε να φάτεΟσο περισσότερο αργείτε να φάτε τόσο το χειρότερο. Αν αφήσετε το στομάχι σας άδειο, ο εγκέφαλός σας θα στείλει μήνυμα στο σώμα σας να εξοικονομήσει ενέργεια κλειδώντας το αποθηκευμένο λίπος.

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1VAJ8e4
via IFTTT

Το ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ μυστικό των ψυγείων - Οι πόρτες δεν έχουν λάστιχο μόνο για να διατηρούν τη θερμοκρασία!

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν σε έχει απασχολήσει...

ποτέ το μαγνητικό λάστιχο που υπάρχει στην πόρτα του ψυγείου σου για να "σφραγίζει" μέσα τον κρύο αέρα. Το θεωρείς αυτονόητο γιατί όλα τα ψυγεία σήμερα είναι έτσι. Όμως δεν ήταν από πάντα έτσι. Κάποτε είχαν διαφορετικές πόρτες που καταργήθηκαν για έναν φρικτό λόγο. Παλιότερα, λοιπόν, οι πόρτες των ψυγείων είχαν ένα μεταλλικό χερούλι που ήταν μάλιστα πάρα πολύ αποδοτικό. Σφράγιζε τόσο καλά τον αέρα στο εσωτερικό της συσκευής που δημιουργούσε ηχομόνωση. Συνέβαινε λοιπόν το εξής θλιβερό φαινόμενο. Παιδάκια έμπαιναν μέσα στο ψυγείο για παιχνίδι και δεν έβγαινα ποτέ ξανά, διότι όχι μόνο δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα από μέσα αλλά όσο και να φώναζαν δεν τα άκουγε κανείς. Μετά το φρικτό θάνατο αρκετών παιδιών, το ζήτημα πήρε τέτοια έκταση που το 1956 το Κογκρέσο αναγκάστηκε να περάσει την Πράξη για την Ασφάλεια των Ψυγείων, η οποία υποχρέωνε τους κατασκευαστές να φτιάχνουν ψυγεία που ανοίγουν και από μέσα. Κάποιος είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει στην πόρτα μαγνητικό λάστιχο και κάπως έτσι τα ψυγεία πήραν τη σημερινή τους μορφή.

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1PORhxh
via IFTTT

Πώς να κάνετε το άρωμά σας να διαρκέσει περισσότερο...

Το άρωμα είναι μία καθημερινή, ίσως και μηχανική κίνηση για τις περισσότερες γυναίκες. Θεωρείται, μάλιστα, ότι αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα αυτού που το φοράει... Για παράδειγμα, τα πιο έντονα και πικάντικα αρώματα φέρνουν στο μυαλό άτομα με πολλή αυτοπεποίθηση και άνετο χαρακτήρα. Τα πιο λουλουδάτα αρώματα, από την άλλη, έχουν συνδυαστεί με άτομα ρομαντικά και χαμηλών τόνων.

Ό,τι άρωμα και να φοράτε, αναπόφευκτα θα εξατμιστεί σχετικά γρήγορα. Για να μην ψεκάζεστε με ένα ολόκληρο μπουκάλι καθημερινά, δείτε κάποιους απλούς τρόπους με τους οποίους θα το κάνετε να κρατήσει περισσότερο! Μην ανακατεύετε τις μυρωδιές Όταν πλενόμαστε, μπορεί να αναμειχθούν πολλές διαφορετικές μυρωδιές από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε: αφρόλουτρο με άρωμα καρύδας, σαμπουάν με μέλι και gel καθαρισμού προσώπου με φράουλα. Πιθανότατα θα μυρίζετε πολύ έντονα αμέσως μετά το ντους, αλλά σκεφτείτε ότι θα έχετε ανακατέψει πολλές διαφορετικές μυρωδιές. Καλό θα είναι, λοιπόν, να επιλέγετε προϊόντα που θα ανήκουν στην ίδια 'οικογένεια' με βάση το άρωμα που αναδύουν. Μπορείτε, για παράδειγμα, να προτιμήσετε μία σειρά περιποίησης του σώματος που να έχει ως βάση τα εσπεριδοειδή. Ωστόσο, τις ημέρες που θα φοράτε το χαρακτηριστικό σας άρωμα, καλό θα είναι να αφήσετε στην άκρη όλα τα καλλυντικά που μυρίζουν έντονα και να προτιμήσετε για το μπάνιο σας ένα σαπούνι που να έχει ουδέτερη ή και καθόλου μυρωδιά.

Αρωματιστείτε μετά το μπάνιο Ένα ψέκασμα μπορεί να σας φαίνεται αρκετό πριν βγείτε από το σπίτι αλλά το σίγουρο είναι ότι δε θα διαρκέσει για πολύ.

Καλό θα είναι να βάζετε άρωμα, όχι την τελευταία στιγμή, αλλά αρκετά νωρίτερα. Αμέσως μετά το μπάνιο είναι η κατάλληλη ώρα, γιατί τότε το δέρμα απορροφά πολύ πιο εύκολα την υγρασία. Μαζί με την κρέμα σώματος, λοιπόν, μην ξεχάσετε και το άρωμά σας! Το δέρμα σας έτσι θα κρατήσει το άρωμα και θα εγκλωβίσει τη μυρωδιά του. Θα δείτε, μάλιστα, ότι δεν θα χρειαστεί καν να το ανανεώσετε καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς!

Εκμεταλλευτείτε το baby oil Ο συχνότερος λόγος για τον οποίο το άρωμα εξασθενεί είναι γιατί ουσιαστικά 'κάθεται' στην επιφάνεια της επιδερμίδας και δεν απορροφάται από το δέρμα. Μία καλή λύση, λοιπόν, είναι να βάλετε baby oil στα σημεία που θα αρωματιστείτε. Έπειτα, ψεκάστε αμέσως. Το λάδι θα αιχμαλωτίσει τη μυρωδιά και το άρωμά σας θα κρατήσει πολύ περισσότερη ώρα.

Βρείτε τα κατάλληλα σημεία Λογικά θα θυμάστε τη γιαγιά σας να βάζει άρωμα σε δύο μόνο σημεία: στο εσωτερικό των καρπών της και στο λαιμό.

Μπορεί να μην ήξερε για ποιο λόγο επέλεγε μόνο αυτά τα δύο μέρη, αλλά εσείς θα μάθετε το γιατί: το άρωμα διαχέεται καλύτερα όταν το βάζετε στα σημεία που έχετε σφυγμό, στα οποία η θερμοκρασία του σώματος είναι αυξημένη. Η ζέστη που δημιουργείται βοηθάει στο να εξαπλωθεί καλύτερα η μυρωδιά. Αυτό ισχύει για το λαιμό, το εσωτερικό των αγκώνων ή ακόμα και για το σημείο πίσω από τα γόνατα. Η ηθοποιός Χάλι Μπέρι, μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε ότι βάζει άρωμα ακόμα και στο εσωτερικό των μηρών της!

Μην τρίβετε τους καρπούς σας Πολλές γυναίκες έχουν τη συνήθεια να τρίβουν τους καρπούς τους στα σημεία που έχουν βάλει άρωμα, θεωρώντας ότι έτσι η μυρωδιά θα διαχέεται πιο εύκολα. Πρόκειται, ωστόσο, για μία κίνηση που δεν βοηθάει καθόλου.

Σύμφωνα με ειδικούς, η επιπλέον ζέστη που δημιουργείται από την τριβή, μπορεί να 'χαλάσει' τη μυρωδιά του αρώματος, ενώ κάποια συστατικά του μπορεί να χαθούν εντελώς. Το ίδιο ισχύει και για τα αρώματα με ροδέλα, τα οποία συχνά απορροφούν τη λιπαρότητα του δέρματος, νοθεύοντας έτσι τη μυρωδιά του αρώματος.

Μην το παρακάνετε πριν τα ραντεβού σας Για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, συνήθως χρησιμοποιούμε και πιο ιδιαίτερα αρώματα. Όσο ωραίο και να είναι ένα άρωμα, καλό θα είναι να το χρησιμοποιούμε με μέτρο. Στόχος πρέπει να είναι το να μπορούν να διακρίνουν οι δίπλα σας την χαρακτηριστική σας μυρωδιά, χωρίς αυτό να τους γίνεται δυσάρεστο!

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1nylFPF
via IFTTT

Πως να υπολογίσετε το πόσο νερό πρέπει να πίνετε καθημερινά

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει ότι πρέπει να καταναλώνουμε 8 ποτήρια νερού την ημέρα. Κατά πόσο όμως αυτή η αδρή και γενική σύσταση ανταποκρίνεται στις ανάγκες των περισσοτέρων ατόμων;Η ενεργειακή πρόσληψη διαφοροποιείται σημαντικά μεταξύ των ενήλικων ατόμων και κατά συνέπεια και η αντίστοιχη μέση απαίτηση σε υγρά.Ένας εύκολος τρόπος για να υπολογίζουμε τη μέση καθημερινή απαίτησή μας σε υγρά με βάση την ενεργειακή πρόσληψή μας φαίνεται παρακάτω:Ανάγκη σε υγρά (ml)= 1ml ανά θερμίδα που προσλαμβάνουμε καθημερινά. Δηλαδή, ένα άτομο που καταναλώνει περίπου 2.000 θερμίδες την ημέρα πρέπει να καταναλώνει 2 λίτρα υγρών την ημέρα.Βέβαια, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι τα γεύματά και τα ροφήματά μας συμβάλλουν καθοριστικά στην ποσότητα των υγρών που προσλαμβάνουμε καθημερινά.Τέλος, να επισημάνουμε ότι διάφορες καταστάσεις όπως η θερμοκρασία περιβάλλοντος, ο βαθμός εφίδρωσης, η παρουσία εμπύρετου, διάρροιας και εμετού μπορούν να μεταβάλλουν τις απαιτήσεις του ατόμου σε υγρά.Συμπερασματικά, οι ανάγκες σε υγρά μεταβάλλονται σημαντικά από άτομο σε άτομο και στο ίδιο το άτομο κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Κάθε άτομο θα πρέπει να αξιολογεί τα ατομικά χαρακτηριστικά του όσο και τις περιβαλλοντικές συνθήκες για να προβεί σε μια αδρή εκτίμηση των απαιτήσεών του σε υγρά.

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1nylEeF
via IFTTT

Είκοσι απορίες που δεν έχουν ακόμα λυθεί…

εκφράσεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά και δεν έχουν καμία λογική…

Τα περδίκια δεν αρρωσταίνουν ποτέ;

Πού είναι ο Βρόντος;

Γιατί λέγονται πολυ-θρόνες, αφού κάθεται μόνο ένας;

Γιατί λέμε «κοιμάται σαν μωρό», όταν τα μωρά ξυπνούν κάθε δύο ώρες;

Τα αμπελοφάσουλα παράγουν κρασί ή φασολάδα;

Τι σημαίνει κάθομαι όρθιος;

Τι μέγεθος πρέπει να αποκτήσει το σαγανάκι για να πάψει να αναφέρεται με υποκοριστικό;

Για ποιο λόγο σιδερώνουν τις πυτζάμες;

Πώς λέγεται η φέτα πριν κοπεί;

Πόσο καλή φρούρηση έχουν πια αυτά τα πράσα και τους πιάνουν όλους εκεί;

Πώς λύνει το πρόβλημα με τα οδοντικά σύμφωνα όποιος μιλάει έξω από τα δόντια;

Γιατί το λένε λευκό κρασί, αφού είναι κίτρινο;

Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιατί το παρδαλό κατσίκι έχει μικρότερη αίσθηση του χιούμορ από τα υπόλοιπα μονόχρωμα και γελάει τελευταίο;

Υπάρχει λογική απάντηση στην ερώτηση «Γύρισες»;

Πόσοι κούκοι φέρνουν την άνοιξη;

Γιατί όταν οι τράπεζες στέλνουν τελευταία ειδοποίηση για μια δόση, στη συνέχεια αθετούν την υπόσχεσή τους και ασχολούνται ξανά μαζί μας;

Tο @ σε τι ακριβώς μοιάζει με το παπάκι;

Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το πελεκούδι και καίγεται συνέχεια;

Αυτός που έγραψε τον στίχο «Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, όλο χρώματα αλλάζεις» τι ακριβώς είχε πάρει;

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει τμήμα αισθητικής προσώπου στο ΙΕΚ «ΑΚΜΗ»;

Οι ερωτήσεις φαίνονται αστείες αλλά, για σκέψου, πόσες τέτοιες εκφράσεις χρησιμοποιούμε καθημερινά, που δεν έχουν καμία λογική…

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1TvQiBP
via IFTTT

Μήπως ζαλίζεστε όταν σηκώνεστε απότομα; Δείτε ποια είναι η αιτία και τι πρέπει να κάνετε...

Δεν είναι καθόλου τυχαίο φαινόμενο να αισθανόμαστε μία μικρή ζαλάδα όταν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι ή μία καρέκλα... Ωστόσο, το σύμπτωμα αυτό σε μερικά άτομα εκδηλώνεται με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια από άλλα, ενώ μπορεί να καταλήξει μέχρι και σε απώλεια των αισθήσεων. Σύμφωνα με τους ειδικούς, πρόκειται για το φαινόμενο της ορθοστατικής υπότασης, κατά το οποίο η πίεση του αίματος μειώνεται σημαντικά στην όρθια στάση. Πού οφείλεται Όπως προκύπτει από μελέτες, όταν κάποιος πάσχει από ορθοστατική υπόταση, δεν λειτουργούν σωστά οι αντανακλαστικές προσαρμογές του οργανισμού κατά την έγερση. Αυτό προκαλεί την πτώση της αρτηριακής πίεσης που οδηγεί στην εκδήλωση συμπτωμάτων όπως ζάλη, αδυναμία και ατονία στην όρθια θέση, καθώς το αίμα δεν κυκλοφορεί σωστά, ώστε να τροφοδοτεί τους ιστούς με οξυγόνο. Πώς γίνεται η διάγνωση Η διάγνωση της ορθοστατικής υπότασης –σε πρώτο επίπεδο- είναι ιδιαίτερα εύκολη και γίνεται με τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης σε ύπτια και όρθια θέση. Συγκεκριμένα, μείωση στη συστολική πίεση πάνω από 20 mmHg θεωρείται διαγνωστική. Βέβαια, σε κάθε άνθρωπο καθώς μετακινείται από θέση κατάκλισης σε όρθια θέση, συμβαίνει αντανακλαστικά αγγειοσύσπαση, με αποτέλεσμα να παρατηρείται πτώση της αρτηριακής πίεσης του αίματος που, όμως, δεν υπερβαίνει τα 20 mmHg. Αιτίες Μη νευρογενή αίτια Καρδιολογικά: Η καρδιά αδυνατεί να αυξήσει την παροχή σε αίμα, όταν το άτομο μεταβαίνει στην όρθια θέση. Χαμηλός όγκος αίματος: Δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα αίματος στα αγγεία. Αγγειοδιαστολή: Το αίμα λιμνάζει στις διασταλμένες φλέβες κυρίως λόγω φλεβικής ανεπάρκειας. Νευρογενή αίτια Πρόκειται για βλάβες του αυτόνομου νευρικού συστήματος, δηλαδή αυτού που ρυθμίζει αυτόματα τις λειτουργίες του σώματος χωρίς τη θέλησή μας όπως είναι η αναπνοή, η λειτουργία της καρδιάς, την μείωση ή αύξηση του εύρους των αγγείων. Τι μπορείτε να κάνετε Πίνετε άφθονα υγρά και αποφύγετε ή περιορίστε το αλκοόλ, έστω και σε μέτρια ποσότητα Αυξήστε την κατανάλωση αλατιού (αν δεν έχετε υπέρταση ή καρδιακή ανεπάρκεια) Τρώτε μικρά και συχνά γεύματα Πίνετε δύο φλιτζάνια καφέ κάθε πρωί Να σηκώνεστε αργά από το κρεβάτι και να κάθεστε λίγο πριν σηκωθείτε σε όρθια θέση Ανασηκώστε το πάνω μέρος του κρεβατιού Αποφεύγετε την παρατεταμένη ορθοστασία και την επίκυψη Αποφεύγετε το θερμό περιβάλλον Χρησιμοποιείστε ειδικές ελαστικές κάλτσες κατά της φλεβικής ανεπάρκειας Σε κάθε περίπτωση αν αντιμετωπίζετε το συγκεκριμένο πρόβλημα, επισκεφθείτε ένα γιατρό, ο οποίος θα σας υποβάλει στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαγνώσει αν πρόκειται για ορθοστατική υπόταση ή άλλο πρόβλημα υγείας.

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1QRu4td
via IFTTT

Πίσω από τις κάμερες… Η Μουστάκα το έβγαλε στη φόρα! [photo]

Αν δεν βγάλει μπούστο εκείνη ποιά θα βγάλει; Άλλωστε φημίζεται γι αυτό και την περίοδο που εμφανιζόταν στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» δεν μπορούσε κανείς να ακούσει αυτά που έλεγε…Όλοι κοίταζαν το βαθύ ντεκολτέ της και το πλούσιο περιεχόμενο.Η Χριστίνα Μουστάκα ποζάρει στο στούντιο με τον Βασίλη Δρυμούση και κάνει πολλούς ευτυχισμένους. Με πρώτο τον Βασίλη. Δείτε που πάει το μάτι του;

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1Q51M9R
via IFTTT

Ο καλύτερος τρόπος να καθαρίζετε το πυρέξ... [photo]

Λίγες δουλειές στο σπίτι είναι περισσότερο κουραστικές από το καθάρισμα ενός πυρέξ, πάνω στο οποίο έχουν κολλήσει τροφές και λίπη... Συχνά η ταλαιπωρία είναι τόση που φτάνει κανείς να το πλένει και να το αποθηκεύει χωρίς να έχει καθαρίσει τέλεια κάθε καφέ λεκέ, όμως έρχεται μια μέρα που οι καφέ λεκέδες συσσωρεύονται και δεν αντέχετε ούτε να τους κοιτάζετε. Αν έχετε δοκιμάσει κάθε πιθανό κόλπο για να καθαρίσει το πυρέξ ευκολότερα, όμως τίποτα δεν έχει «πιάσει», δοκιμάστε αυτό το tip που σας υποσχόμαστε πως θα σας λύσει τα χέρια! Μαγειρική σόδα και υγρό σαπούνι πιάτων Όταν έχετε να κάνετε με σοβαρά κολλημένα λίπη, ο μόνος τρόπος για να τα αντιμετωπίσετε είναι το ...διπλό χτύπημα! Τι πρέπει να κάνετε: Καλύψτε τον πάτο του βρώμικου πυρέξ με μαγειρική σόδα και υγρό σαπούνι πιάτων και αφήστε το να μουλιάσει με καυτό νερό για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, πάρτε το σφουγγάρι -από την τραχιά μεριά- και συνεχίστε να ρίχνετε μαγειρική σόδα στα επίμονα σημεία καθώς τα τρίβετε με δύναμη. Με την τριβή της μαγειρικής σόδας πάνω τους, τα λίπη θα... παταχθούν εύκολα. Όταν τελειώσετε με τον πάτο του πυρέξ, συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο με τα λίπη που έχουν κολλήσει στα πλαϊνά μέρη. Αν δυσκολεύεστε να τα αφαιρέσετε μόνο με το σφουγγάρι, πιθανώς να χρειαστεί να τα τρίψετε με το ειδικό σύρμα. Ξεπλύνετε καλά το πυρέξ κάτω από τρεχούμενο νερό και είναι έτοιμο! Ούτε το ξύδι ούτε φυσικά το αλουμινόχαρτο δεν μπορούν να κάνουν την αποτελεσματική «δουλειά» που κάνει η μαγειρική σόδα με το σαπούνι. Έξυπνο tip: Αν θέλετε να μειώσετε τον κόπο του πλυσίματος του πυρέξ, ένα έξυπνο κόλπο για να κολλούν λιγότερα λίπη στις επιφάνειές τους είναι πριν το μαγείρεμα να το αλείφετε εσωτερικά με ελαιόλαδο.

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/23CmAiU
via IFTTT

ΜΑΙΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ: ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΖΩΗΣ...

Tο πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Νational Enquirer», έγραφε με μεγάλα

γράμματα πως ο ηθοποιός Μάικλ ...

Ντάγκλας, έχει μόλις τρεις μήνες ζωής,

καθώς είναι ξανά αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Το πρωτοσέλιδο προκάλεσε

σοκ, στην οικογένεια του ηθοποιού και ανάγκασε τον εκπρόσωπο του να

δηλώσει ότι δεν ισχύει.«Είναι “καθαρός” εδώ και πέντε χρόνια. Αυτό

σημαίνει ότι η ασθένεια δεν έχει επιστρέψει».

Σύμφωνα με το μακάβριο δημοσίευμα, ο 71χρονος ηθοποιός , επισκέφθηκε

φημισμένο αντικαρκινικό νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη, καθώς η κατάστασή της

υγείας του είναι πολύ άσχημη.

Όπως δήλωσε στα Μέσα ο εκπρόσωπος του, ο ηθοποιός όντως επισκέφθηκε το

εν λόγω νοσοκομείο, αλλά για ένα απλό τσεκάπ, που κάνει κάθε έξι μήνες. Ο βραβευμένος με Όσκαρ πρωταγωνιστής διαγνώστηκε με την ασθένεια τον

Αύγουστο του 2010, ενώ, πριν από περίπου πέντε χρόνια, υποβλήθηκε σε

θεραπεία για καρκίνο στη γλώσσα. Μάλιστα, σε συνέντευξή του, ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι αρρώστησε

επειδή έκανε πολύ… στοματικό σεξ στις κατά καιρούς συντρόφους του!

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1UBb0hV
via IFTTT

Προσαγωγές οπαδών του Ηρακλή στην Ξάνθη - Κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα επτά άτομα

Στο Αστυνομικό Τμήμα κατέληξαν επτά οπαδοί του Ηρακλή, το απόγευμα της Κυριακής, στο... περιθώριο της αναμέτρησης της ομάδας τους με την SKODA Ξάνθη, στα Πηγάδια. Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 100 φίλαθλοι του Ηρακλή που ταξίδεψαν στην Ξάνθη προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση δεν μπήκαν στο πέταλο του γηπέδου των «Πηγαδιών» καθώς αρνήθηκαν να καταθέσουν τα ΑΜΚΑ τους προκειμένου να εισέλθουν στο γήπεδο. Ακολούθως ορισμένοι κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της πόλης προκειμένου να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το παιχνίδι από καφετέρια της κεντρικής πλατείας. Εκεί ωστόσο σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές με δυνάμεις της Αστυνομίας, για λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ ακολούθησε και κυνηγητό μέσα στην πόλη. Τελικώς επτά άτομα οδηγήθηκαν στο τμήμα,, εκ των οποίων μάλιστα οι δύο ήταν ανήλικοι. Στελέχη της ΠΑΕ Ηρακλής που βρίσκονταν στην πόλη για τον αγώνα ενημερώθηκαν για το συμβάν και βρέθηκαν και αυτοί στην Αστυνομία, ενώ μετά από λίγη ώρα οι επτά οπαδοί αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1nWYVsZ
via IFTTT

Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω τι ασθένεια έχεις!…Τα ευαίσθητα σημεία όλων των ζωδίων

Άλλοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για αυθυποβολή, άλλοι πάλι ότι ο σωστός αστρολόγος είναι ένας ακόμη επιστήμονας. Ό,τι και να πιστεύετε, η αλήθεια είναι ότι τα ζώδια έχουν τα δικά τους…ιατρικά σημάδια.

Μπορεί να μην είστε από κείνους που πιστεύουν στα ζώδια, αλλά τουλάχιστον πρέπει να παραδεχτείτε ότι μπαίνετε στον πειρασμό να τα διαβάσετε. Είτε από περιέργεια, είτε από ενδιαφέρον, παρακολουθήστε το κείμενο που ακολουθεί και μετά απλά αναρωτηθείτε: «το πρόβλημα στους νεφρούς, οφείλετε στο γεγονός ότι είμαι Ζυγός;»

Κριός

Ο κυβερνήτης του Κριού, στον τομέα της υγείας είναι το κεφάλι, γι’ αυτόν τον λόγο ο Κριός μπορεί να είναι επιρρεπής σε πονοκεφάλους και ειδικά σε ημικρανίες. Επίσης επειδή, σύμφωνα με τους αστρολόγους, ο Κριός είναι ζώδιο που θέλει να βρίσκεται συνεχώς στο δρόμο, όσο συναρπαστικό και αν είναι αυτό, ενδεχομένως να υποφέρει από άγχος, γεγονός που τον κάνει εύκολο στόχο για ατυχήματα και χτυπήματα στο κεφάλι. Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποφύγετε τις εντάσεις. Ταύρος

Συχνά το ζώδιο του Ταύρου συνδέεται με το λαιμό και θεωρείται ότι είναι ιδιαίτερα επιρρεπές σε μολύνσεις του λαιμού, σε βρογχοκήλη και προβλήματα του θυρεοειδούς. Οι περιοχές του λαιμού σχετίζονται ακόμη με το πώς διαμορφώνονται τα συναισθήματα και πώς εκφράζονται τα ταλέντα και οι ικανότητες ενός Ταύρου.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι κυβερνούν τους πνεύμονες και το αναπνευστικό σύστημα, γενικότερα. Αυτό μπορεί να κάνει τους Διδύμους να είναι ευάλωτοι σε επαναλαμβανόμενα κρυολογήματα, βρογχίτιδα και άσθμα. Είναι καλό για τον Δίδυμο να βρίσκει χρόνο να ηρεμεί και να αναπνέει, ώστε να βοηθήσει την ψυχική και σωματική του υγεία.

Καρκίνος

Το σύστημα των εντέρων και του στομάχου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην περίπτωση των Καρκίνων. Επιπλέον, ο Καρκίνος είναι επιρρεπής σε πεπτικά προβλήματα, ενώ είναι νούμερο ένα στη λίστα με τα ζώδια που τρώνε υπερβολικά για συναισθηματικούς λόγους.

Λέων

Ο Ήλιος είναι ο Κυβερνήτης του Λέοντα αλλά και η καρδιά του ηλιακού μας συστήματος. Στο ανθρώπινο σώμα, ο Λέοντας είναι επιρρεπής σε καρδιακές παθήσεις και προβλήματα στη σπονδυλική στήλη, που θεωρείται η «καρδιά» του νευρικού συστήματος. Η αερόβια άσκηση και η κατανάλωση πράσινων λαχανικών μπορούν να βοηθήσουν το Λέοντα με τα ιατρικά προβλήματα. Παρθένος

Ως ένα από τα ζώδια που του αρέσει να αναλύει τις καταστάσεις, ο Παρθένος αντλεί την ενέργειά του από το πεπτικό σύστημα, εκεί δηλαδή όπου οι τροφές διασπώνται. Ωστόσο, αν ένας Παρθένος μπερδέψει την ανάλυση με την ανησυχία, ενδεχομένως να έρθει αντιμέτωπος με προβλήματα, όπως το έλκος. Το τσάι με χαμομήλι θα μπορούσε να είναι μία καταπραϋντική λύση.

Ζυγός

Ο Ζυγός ισορροπεί μεταξύ των νεφρών και των προβλημάτων στην ουροδόχο κύστη. Φυσικά, η κατανάλωση αρκετού νερού είναι μία απάντηση στα προβλήματα του Ζυγού, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να διατηρεί τις διαπροσωπικές του σχέσεις ειλικρινείς και ξεκάθαρες. Στην περίπτωση, που αμελήσει ένα από τα δύο, ενδεχομένως να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα συναισθηματικό αδιέξοδο ή σε έναν ουρολόγο. Σκορπιός

Η ένταση του Σκορπιού ταιριάζει απόλυτα με τις σωματικές λειτουργίες των αναπαραγωγικών οργάνων και του συστήματος απέκκρισης. Αυτό βάζει κυριολεκτικά τον Σκορπιό στο όριο μεταξύ ζωής και θανάτου. Στη διατροφή, η κατάσταση αυτή μεταφράζεται σε πολλές φυτικές ίνες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό ενός Σκορπιού. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, δεν είναι ποτέ καλό για έναν Σκορπιό να κρατά τα συναισθήματά του ή οτιδήποτε άλλο για πάρα πολύ καιρό, μέσα του.

Τοξότης

Οι μηροί και το ισχιακό νεύρο (το μακρύτερο νεύρο στο σώμα) είναι τα «σωματικά» χαρακτηριστικά του Τοξότη. Ωστόσο, ο Δίας, ως ο μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα αλλά και κυβερνήτης του Τοξότη, είναι βασικός εκπρόσωπος του ήπατος, δηλαδή του μεγαλύτερου οργάνου του ανθρωπίνου σώματος. Αυτό σημαίνει, ότι ο Τοξότης μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το συκώτι, μεταξύ αυτών και η υπερκατανάλωση αλκοόλ.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αντιστοιχεί σωματικά στη σκελετική δομή. Σημαντική είναι η κατανάλωση ασβεστίου και φυλλωδών λαχανικών για την ενίσχυση των οστών του Αιγόκερου, καθώς «απειλείται» με προβλήματα όπως είναι η αρθρίτιδα, οι ρευματισμοί και τα εύθραυστα οστά και δόντια.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αγαπούν τη δικτύωση και την οικοδόμηση μιας κοινότητας. Στο σώμα δε, αυτό μεταφράζεται με το νευρικό και το κυκλοφορικό σύστημα. Επιπλέον, οι Υδροχόοι είναι επιρρεπείς σε αρθρίτιδα, εξαιτίας την κακής κυκλοφορίας του αίματος, ενώ κυριαρχεί στο ζωδιακό κύκλο ως ο νούμερο ένα «ύποπτος» για νευρικές διαταραχές.

Ιχθύς

Το ψάρι συνδέεται παραδοσιακά με τα πόδια. Ωστόσο, σε μία πιο σύγχρονη εκδοχή, οι αστρολόγοι συνδέουν τον Ιχθύ με το λεμφικό σύστημα, το οποίο ευθύνεται για τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Γι’ αυτόν το λόγο, το σημαντικότερο στην περίπτωση του Ιχθύ είναι να αφιερώνει χρόνο για τον ύπνο του, που είναι στην ουσία η λειτουργία που προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Πηγή

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1nWYVcL
via IFTTT

TZOKER KAI PROTO Νικήτρια Στήλη Σήμερα Κυριακή 31/01/2016 ΚΛΗΡΩΣΗ:1675

Δείτε εδώ την (1675ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ και την Νικήτρια στήλη για σήμερα Κυριακή 31/01/2016...ZOKER Νικήτρια στήλη σήμερα Κυριακή 31/01/2016 ( KLIROSI 1675)
Κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ NOYMERA Κληρώσεις ΠΡΟΤΟ ARTHMOI KLIROTHIKAN SIMERA TZOKER PROTO NIKITRIA STILI KERDI TZAK POT TZOKER PROTO ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΙΘΜΟΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΟΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΤΖΑΚΠΟΤ ΟΠΑΠ OPAP TZOKER 


Νικήτρια στήλη:

3
13
14
27
31
ΤΖΟΚΕΡ:
4

αποτελεσματα τζοκερ κληρωση τζοκερ ΤΖΟΚΕΡ proto tzoker αποτελεσματα opap joker  apotelesmata klirosi tzoker οπαπ κληρωση τζοκερ goker apotelesmata ΠΡΟΤΟ ΤΖΟΚΕΡ αποτελέσματα τζοκερ klirwsi tzoker goker apotelesmata οπαπ proto tzoker opap κληρωση προτο ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΖΟΚΕΡ ΠΡΟΤΟ ΔΙΑΛΟΓΗ ΚΕΡΔΗ TZOKER NIKITRIA STILI  κληρωση οπαπ ΤΖΟΚΕΡ
Για τις Κληρώσεις και αναλυτικά αποτελέσματα 
ΤZOKER PROTO NOYMERA KLIROSIS NIKITRIA STILI SIMERA TZOKER  Νικήτρια στήλη σήμερα Κυριακή  
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/1KQfGLq
via IFTTT