Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Αφιέρωμα της UEFA στους ποδοσφαιριστές που «κρέμασαν» τα παπούτσια τους το 2014


Στους μεγάλους ποδοσφαιριστές που είπαν «αντίο» στο ποδόσφαιρο το 2014 συγκαταλέγει τον Γιώργο Καραγκούνη η UEFA, που ετοίμασε βίντεο-αφιέρωμα στους θρύλους που δεν θα δούμε ξανά στα γήπεδα. Τον Γιώργο Καραγκούνη τιμά…



μεταξύ άλλων με βίντεό της η UEFA.



Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ετοίμασε ένα βίντεο με στιγμές των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που έβαλαν τέλος στην καριέρα τους μέσα στο 2014. Το όνομα του «Τυπάρα» φιγουράρει δίπλα σε εκείνα μύθων, όπως οι Γκιγκς, Πουγιόλ, Ανρί, Ζέεντορφ, Ζανέτι αλλά και της Ίνκα Γκρινγκς.



Για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, η UEFA επέλεξε το γκολ που σημείωσε με την Ελλάδα κόντρα στην Πορτογαλία στην πρεμιέρα του EURO 2004, το οποίο ολοκληρώθηκε με νέο θρίαμβο επί των Ιβήρων και την κατάκτηση του τροπαίου.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1758jCE

via IFTTT

«Σφαγή» για Μαζουάκου στην Ιταλία


Φωτιές… άναψε πρωτοχρονιάτικα ο μάνατζερ εξ Ιταλίας του Αρτούρ Μασουακού, με δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα «fcinter1908.it».



Ο Φράνσις Λινγκέντι αποκάλυψε πως τρεις ομάδες από τη γειτονική χώρα έχουν εκφράσει…



το ενδιαφέρον τους για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, με την Ίντερ μάλιστα να φέρεται έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση μέσα στις προσεχείς εβδομάδες. Οι άλλες δύο είναι η Γιουβέντους και η Ρόμα.



Ωστόσο, ο Ιταλός μάνατζερ ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Μασουακού από τους «ερυθρολεύκους» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς οι –όποιες- συζητήσεις έχουν γίνει αφορούν το καλοκαίρι.



Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω πως η Ίντερ παρακολουθεί στενά τον Μασουακού, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες, όπως η Ρόμα. Από την άλλη, όμως, έχω μιλήσει με τον Αουσίλιο (σ.σ. αθλητικός διευθυντής Ίντερ)», δήλωσε αρχικά ο Φράνσις Λινγκέντι, ο οποίος ξεκαθάρισε πως νεαρός αριστερός μπακ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον Πειραιά τον Ιανουάριο:



Σίγουρα θα μείνει μέχρι τον Ιούνιο στην Αθήνα. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον παρακολουθούν, αλλά η Ίντερ είναι αυτή που έχει στείλει περισσότερες φορές τους σκάουτέρ της. Επίσης είναι και η Γιουβέντους με τη Ρόμα. Η Γιούβε τον είχε παρακολουθήσει πέρυσι επτά φορές, ενώ με τη Ρόμα οι επαφές ήταν σε φιλολογικό επίπεδο. Αμφότερες, όμως, είχαν σκάουτερ στο Γιουβέντους-Ολυμπιακός, στο Τορίνο».



Για το τι «εστί» Μασουακού: «Είναι ένας επαγγελματίας, ο οποίος είναι υψηλού επιπέδου. Τον περασμένο Αύγουστο, στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μίλαν, ο Μπαλοτέλι του έδωσε συγχαρητήρια, ενώ του χάρισε και τη φανέλα του. Μπορώ να πω πως ταιριάζει απόλυτα στο αγωνιστικό πλάνο του Μαντσίνι. Είναι ένας πραγματικά μεγάλος παίκτης και παράλληλα ταπεινός και σοβαρός. Είναι της γενιάς του 93’, όπου με τον Πολ Πογκμπά είχαν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία».



Για το πόσο… κοστίζει ο νεαρός αριστερός μπακ: «Για να είμαι ειλικρινής, πριν από δύο χρόνια θα μπορούσα να τον πάω στην Ιταλία με 500.000 ευρώ. Τόσο τον κοστολογούσε η Βαλανσιέν. Αλλά, φέτος ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί κοντά στα 7 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, κάπου στα 6-7 εκατ. θα κοστίσει η μεταγραφή του. Και όπως είπα υπάρχουν πολλές ομάδες, την ώρα που μου έχουν πει… κομπλιμέντα, οι Μπάρτσα με τη Ρεάλ. Είναι μέσα στους δέκα “hot” παίκτες της Ευρώπης, τους τελευταίους τέσσερις μήνες, καθώς έχει πετύχει πολλά που κανείς δεν περίμενε».



Για να καταλήξει: «Ο Πιέρο Αουσίλιο (σ.σ. αθλητικός διευθυντής Ίντερ) μου έδωσε το λόγο του πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα με καλέσει για τον Μασουακού. Και πράγματι, αν τον θέλει η Ίντερ τον Ιούνιο, θα πρέπει να κάνει την κίνησή της σύντομα…».



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1vGv2ua

via IFTTT

Τέλος ο Ράιτ από τον Παναθηναϊκό


Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητεί από την Τετάρτη (31/12) ο Τζούλιαν Ράιτ, καθώς ο μάνατζέρ του γνωστοποίησε μέσω Twitter, πως ο πελάτης του έλυσε τη συνεργασία του με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.



Τον τελευταίο…



καιρό ο χρόνος του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ ολοένα και μειωνόταν στο rotation του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ενδεικτικά ήταν τα 21 δευτερόλεπτα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα… μηδέν στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έτσι, οι «πράσινοι» έκαναν χρήση της σχετικής οψιόν που είχε το συμβόλαιό του και τον αποδέσμευσαν.



Από τον Οκτώβριο, όταν και ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό, ο Ράιτ μέτρησε εννιά συμμετοχές στην Α1 έχοντας κατά μέσο όρο 4,4 πόντους και 3,3 ριμπάουντ, ενώ σε ισάριθμα παιχνίδια που αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα, είχε αντίστοιχα 3,8 πόντους και 2 ριμπάουντ.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1B4o73v

via IFTTT

Το φρικτό τατουάζ του Μέσι


Ο Λιονέλ Μέσι είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο – αν δεν είναι τότε είναι σίγουρα στην πρώτη δυάδα.



Όλα αυτό το ταλέντο ωστόσο δεν μεταφράζεται και σε γούστο, όπως αποδεικνύεται από το…



τελευταίο τατουάζ του επιθετικού της Μπαρτσελόνα.



Η μακροχρόνια φίλη του, Αντονέλα Ροκούζο μοιράστηκε μια εικόνα στο λογαριασμό της στο Instagram, με τον γιου τους, Τιάγκο, να χρωματίζει με μαρκαδόρο το πόδι του πατέρα του.



Το πιο ακριβό αριστερό πόδι, φιλοτεχνείται από ένα τατουάζ πουαποτελείται από ένα ξίφος περιτριγυρισμένο από τριαντάφυλλα, μια μπάλα και τον αριθμό «10».



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_795.html

via IFTTT

«Κοντά στην Εσκίσεχιρσπορ ο Ντουρμάζ»


Επιστροφή στην Τουρκία για τον Τζίμι Ντουρμάζ; Πολύ πιθανό, αν τουλάχιστον πιστέψουμε όσα αναφέρονται σήμερα στον Τύπο της χώρας.



Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, η Εσκίσεχιρσπορ είναι κοντά σε συμφωνία…



με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σουηδού εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς και οψιόν αγοράς.



Ο 25χρονος άσος έχει μόλις εννιά συμμετοχές φέτος με τους «ερυθρόλευκους» και η αλήθεια είναι πως δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του στην ομάδα, ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει. Η Εσκίσεχιρσπορ αναζητεί έναν εξτρέμ για να ενισχυθεί, καθώς η πορεία της μέχρι τώρα δεν είναι ικανοποιητική. Μετά από 15 αγωνιστικές είναι στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_252.html

via IFTTT

Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση του 2014


Οι «πράσινοι» βρέθηκαν για τελευταία φορά φέτος στις εγκαταστάσεις του «Γ. Καλαφάτης», αποχαιρετώντας το έτος με πρωινό πρόγραμμα στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, την προσεχή…



Κυριακή.



Ο Στάθης Ταυλαρίδης έβαλε την πράσινη φόρμα κι έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν συμμετείχε αφού ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ, μαζί με τον Νάνο που συνεχίζει το ατομικό του, προπονήθηκε και ο Νταβίντ Μέντες.



Οι Δώνης και Ατζαγκούν επέστρεψαν από την άδεια που είχαν εξασφαλίσει, ενώ συμμετείχαν επίσης οι Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Ταμπάκης και Αναστασόπουλος, έχοντας επιστρέψει στο Κορωπί μετά τη θητεία τους στη Νίκη Βόλου.



Το «παρών» στο προπονητικό κέντρο έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος που είχε συνομιλία με το τεχνικό τιμ, ενώ, όπως ήταν λογικό, δεν έλειψαν και οι ευχές για την έλευση του νέου χρόνου.



Βέβαια, άπαντες θα βρεθούν ξανά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου αύριο, Πρωτοχρονιά, με την προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τις 17:00.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/2014_31.html

via IFTTT

«Εθνική, μαζί και στα δύσκολα»


Το 2014 άρχισε ονειρεμένα, με την εξαιρετική πορεία της Εθνικής στο Μουντιάλ, αλλά ολοκληρώθηκε εφιαλτικά με το κάκιστο ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2016.



Λίγο πριν μπει το 2015, οι Έλληνες διεθνείς στέλνουν μέσω…



ενός video μήνυμα ενότητας. «Μαζί στα επιτυχίες, μαζί και στα δύσκολα», αναφέρει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. «Γιατί όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί», καταλήγει ο Γιώργος Καραγκούνης. Πηγή: sport-fm.gr



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_768.html

via IFTTT

Συμφώνησε με Κράμαριτς η Τσέλσι


Μεταγραφή-έκπληξη ετοιμάζει από την Τσέλσι. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι «μπλε» συμφώνησαν με τον Αντρέι Κράμαριτς και μένει να τα βρουν και με τη Ριέκα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.



Ο 23χρονος…



Κροάτης πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν έχοντας 28 γκολ σε 30 εμφανίσεις, ενώ πλέον αποτελεί μέλος και της εθνικής του ομάδας μετρώντας ήδη τέσσερις εμφανίσεις και 2 τέρματα.



Πηγή: sport-fm.gr



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_331.html

via IFTTT

Ζοφερό μέλλον για τον ΟΦΗ


Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώνεται για τον ΟΦΗ το 2014, καθώς τον βρίσκει όχι απλώς χωρίς προπονητή, αλλά και χωρίς… ελπίδα. Κι αυτό γιατί πέραν του Τζενάρο Γκατούζο, που αποχώρησε και δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν επιστρέφει…



αυτή τη φορά, ήρθε και η σειρά των Ιταλών υποψηφίων επενδυτών να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.



Θα ήταν αναξιοπρεπές από την πλευρά μου να επιστρέψω στην ομάδα υπό αυτές τις συνθήκες», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, που ήδη φημολογείται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρέιντζερς και ίσως επιστρέψει στο σκωτσέζικο σύλλογο που υπηρέτησε και σαν ποδοσφαιριστής.



Πέρα από προπονητή και «σωτήρα», ο ΟΦΗ δεν έχει και χρόνο, αφού τα χρέη τον πνίγουν, οι παίκτες είναι έτοιμοι πέρα από αποχή να κάνουν και προσφυγές και πολλοί φοβούνται μήπως ο ιστορικός σύλλογος γίνει δεύτερη… Νίκη Βόλου.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_647.html

via IFTTT

Πρωταγωνίστρια πήρε 180.000 ευρώ για τρία σποτ


Για τους περισσότερους στην Ελλάδα είναι γνωστή ως «Σιλά» από την ομώνυμη τουρκική σειρά που έσπασε τα ταμεία...Η Τζανσού Ντερέ, που έπαιξε και στην σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» σπάει και αυτή τα ταμεία. Ζήτησε και έλαβε 180.000 για τρία τηλεοπτικά σποτ που προωθούσαν τα καλλυντικά και για κάποιες αντίστοιχες φωτογραφίσεις. «Μεγαλοπρεπής» και η αμοιβή της.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/180000.html

via IFTTT

Μασεράνο: Να αποσυρθώ με τη φανέλα της Ρίβερ


Την επιθυμία να ξαναφορέσει τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ πριν να τελειώσει την καριέρα του εξέφρασε ο Χαβιέρ Μασεράνο.



Ο 30χρονος άσος αναδείχθηκε από την ομάδα του Μπουένος Άιρες και αγωνίστηκε εκεί από το 2003 μέχρι…



το 2005, προτού πάρει μεταγραφή για την Κορίνθιανς.



Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εκεί που την άρχισα, αλλά έχω συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2018», δήλωσε ο Αργεντινός άσος.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_773.html

via IFTTT

Αποχωρούν Κατίδης, Καταλά από τη Βέροια


Μόλις έξι μήνες διήρκησε η θητεία των Γιώργου Κατίδη και Χοσέ Μάνουελ Καταλά στη Βέροια, καθώς αμφότεροι άκουσαν με επίσημο τρόπο ότι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας, Χοσέ Γκρανέρο.



Οι δύο τους…



πήγαν στη «βασίλισσα του Βορρά» το περασμένο καλοκαίρι, με τον πρώτο να προλαβαίνει να κάνει συνολικά έξι συμμετοχές (τέσσερις στο πρωτάθλημα, δύο στο Κύπελλο) και ο Ισπανός αριστερός μπακ πέντε (τρεις στη Super League, δύο στο Κύπελλο).



Ωστόσο, το ξεκαθάρισμα δεν θα σταματήσει εδώ και είναι πιθανόν να σημειωθούν συνολικά κοντά στις δέκα αποχωρήσεις. Κάνεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα συνεχίσει και μετά τον Ιανουάριο ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Κώστας Παναγιωτούδης που είχε δοθεί δανεικός στη Βέροια από τον ΠΑΟΚ θα συνχίσει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.



Σε ότι αφορά τις ενδεχόμενες… αφίξεις, παραμένει «ζεστό» το ενδιαφέρον για τους Κίκο Φερμένια και Πολ Καλβέτ.



Στα αγωνιστικά, δύσκολο θεωρείται να παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό το Σάββατο (3/1, 15:00) ο Μαλόν, ενώ είναι εκτός οι Βέρτζος, Μπαλάφας και Ραούλ Μπράβο. Έφεση για να πέσει η ποινή τριών αγωνιστικών του Ισπανού μπακ.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_581.html

via IFTTT

Για «τριάρι» και γκαρντ η ΑΕΚ


Όχι μία, αλλά δύο ακόμη προσθήκες που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την ποιοτική στάθμη της ΑΕΚ έχει στα σκαριά ο Μάκης Αγγελόπουλος, με τις ευλογίες του Ντράγκαν Σάκοτα.



Η «Ένωση» αναζητεί σμολ φόργουορντ…



και έχει κάνει κρούση στον Μαλίκ Χέρστον. Πρόκειται πάντως για μια δύσκολη περίπτωση, καθώς ο 27χρονος Αμερικανός έχει πολύ μεγάλο κασέ και φέρεται να προτιμά να παίξει σε ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα ή το Eurocup. Παράλληλα υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για την αγωνιστική του κατάσταση, δεδομένου ότι μετά την αποχώρησή του από τη Γαλατάσαραϊ στο τέλος της περασμένης σεζόν δεν έχει βρει άλλη ομάδα, ενώ έχει βεβαρημένο ιστορικό με τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. Ίσως ένα ατού της «Ένωσης» να είναι η γνωριμία του Χέρστον με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού, δεδομένου ότι υπήρξαν συμπαίκτες πέρσι στη Γαλατάσαραϊ και παλαιότερα στους Σπερς. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ δεν βιάζεται να κλείσει «τριάρι», πολύ απλά γιατί θα πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου (17/1) για να κάνει νέα αλλαγή ξένου έχοντας εξαντλήσει τις τρεις που δικαιούται.



Αυτό ισχύει και για τον γκαρντ που φαίνεται να ψάχνει η ΑΕΚ για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στην περιφέρειά της. Ο Ντράγκαν Σάκοτα «χτενίζει» την αγορά για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας, αλλά για την ώρα προτεραιότητα είναι ένας σμολ φόργουορντ.



Πέρα από προσθήκες, στην ΑΕΚ θα υπάρξουν προσεχώς και αποχωρήσεις. Οι Γιώργος Τσιάκος και Στέφαν Νίκολιτς είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσουν. Μάλιστα, αν αποχωρήσει ο δεύτερος, δεν θα είναι αναγκαίο να αποδεσμεύσει η ΑΕΚ τον Γκάρετ Ουίλιαμσον για να πάρει έναν παίκτη (αλλά θα χρειαστεί να το κάνει εφόσον κινηθεί για δύο ξένους).



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_562.html

via IFTTT

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ενδιαφέρει τον Αλμέιδα η ΑΕΚ


Ο Ούγκο Αλμέιδα είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Οι «κιτρινόμαυροι» θα ήθελαν να αποκτήσουν τώρα τον 30χρονο Πορτογάλο με το πλούσιο βιογραφικό, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό…



στην παρούσα φάση, θα επιχειρήσουν να τον κάνουν δικό τους εν όψει του καλοκαιριού. Ο διεθνής στράικερ ανήκει στην Τσεζένα, όπου όμως δεν έχει «κολλήσει» και η ιταλική ομάδα δεν θα έλεγε όχι στο να απαλλαγεί από το αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα της συμβόλαιό του.



Ο μάνατζερ του Αλμέιδα, Ρουί Καρντόσο, με δηλώσεις του στην «Ώρα για Σπορ» κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει «για την ώρα» κάτι συγκεκριμένο από πλευράς ΑΕΚ, ωστόσο ο πελάτης του είναι απόλυτα θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στην «Ένωση». «Η ΑΕΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και φυσικά είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα για τον Ούγκο», τόνισε και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, δεν θα ήθελα να μιλήσω για μια πιθανότητα που προς το παρόν δεν υπάρχει. Προς το παρόν δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ΑΕΚ».



Φυσικά δεν πρόκειται για απλή περίπτωση, καθώς ο Αλμέιδα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και με το νέο χρόνο θα μπορεί ο ίδιος να διαπραγματευτεί με την ομάδα της αρεσκείας του εν όψει καλοκαιριού. Και είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ δεν θα παίξει άνευ αντιπάλου στην προσπάθειά της να υπογράψει τον Πορτογάλο άσο.



Μια ανάσα από Σιμόες



Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ σημαντικής προσθήκης, αν τουλάχιστον ευσταθούν οι εξαιρετικές συστάσεις που έχει ο ποδοσφαιριστής, βρίσκεται η ΑΕΚ. Η «Ένωση» βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Αντρέ Σιμόες και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξει ακόμη και η ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον παίκτη εν όψει του καλοκαιριού, όταν και μένει ελεύθερος από τη Μορεϊρένσε. Ο 25χρονος μέσος θεωρείται παίκτης με μεγάλη προοπτική και δεν είναι τυχαίο πως απασχόλησε σοβαρά ομάδες όπως η Πόρτο, η Μπενφίκα και η Σεβίλλη.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_276.html

via IFTTT

«Δένει» Τσόρι, παίρνει Ντιγκάρ


Η Ρίβερ Πλέιτ κάνει «ψηστήρι» στον Τσόρι Ντομίνγκες για να τον κάνει και πάλι δικό της. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει εκφράσει την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, η οποία…



ασκεί πιέσεις για να τον πάρει αν όχι από τώρα, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός, ασφαλώς, δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Παρότι ο Τσόρι τον Ιούνιο κλείνει τα 34, είναι από τους καλύτερους και πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ομάδας και πρόθεση της ομάδας είναι όχι απλώς να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, αλλά και να το επεκτείνει. Έτσι το προσεχές διάστημα δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές με τον Τσόρι, που εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο στην Ελλάδα.



Ντιγκάρ… μάλλον ο πρώτος



Ο Ντιντιέ Ντιγκάρ θα αποτελέσει εκτός απροόπτου την πρώτη προσθήκη του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο. Η λύση του 28χρονου άσου της Νις προκρίνεται επειδή μπορεί να προσφέρει τόσο σαν μεσοαμυντικός, που είναι η φυσική του θέση και στην οποία υπάρχει κενό λόγω του τραυματισμού του Μιλιβόγεβιτς και της συμμετοχής του Εντινγκά στο Κόπα Άφρικα, όσο και σαν στόπερ, όπου πλέον έχουν απομείνει μόνον οι Σιόβας και Αυλωνίτης, καθώς ο Μποτία είναι τραυματίας. Επιπλέον είναι ένας παίκτης με εμπειρία και δυνατότητα να προσφέρει άμεσα, ενώ το κόστος της μεταγραφής του δεν θα είναι μεγάλο, από τη στιγμή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Νις και η ομάδα του δεν θέλει να τον χάσει χωρίς αντίτιμο.



Μάχη με Γιουβέντους για Ρολάντο



Ο Ρολάντο είναι η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για τη θέση του στόπερ και η Γιουβέντους ο μεγάλος του αντίπαλος. Η «Γηραιά Κυρία» φέρεται να τα έχει βρει με τον Πορτογάλο αμυντικό, ωστόσο η Πόρτο συζητά μόνο για πώλησή του κι όχι για δανεισμό που επιθυμούν οι πρωταθλητές Ιταλίας. Εκεί συνίσταται και το διαπραγματευτικό ατού των «ερυθρόλευκων», που πάντως λόγω των δεδομένων δυσκολιών στη συγκεκριμένη περίπτωση, εξετάζουν κι άλλες λύσεις.



Η πρόταση για Φετφατζίδη



Η Τζένοα χρωστά πολλά χρήματα στον Ολυμπιακό από την αγορά του Γιάννη Φετφατζίδη και φέρεται να του πρότεινε να του δώσει το 50% των Ατσέρμπι και Ταχτσίδη που έχει στην κατοχή της για να μειώσει το χρέος. Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο και ούτως ή άλλως δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική για μια τέτοια «ανταλλαγή». Άλλωστε ο Ιταλός αμυντικός κοστολογείται πάνω από 3 εκατ. ευρώ, ενώ ο Έλληνας μέσος δεν θέλει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.



Γρίφος με Αφελάι



Ο Ιμπραΐμ Αφελάι προπονήθηκε χθες κανονικά με τον Ολυμπιακό και από την ΠΑΕ υποστηρίζουν πως υπολογίζεται κανονικά σαν παίκτης της ομάδας. Η ρήξη στις σχέσεις του με τον Μίτσελ, πάντως, είναι δεδομένη και μένει να φανεί αν απλώς υπάρχει αναμονή για κάποια πρόταση, προκειμένου να αποχωρήσει ο Ολλανδός εξτρέμ ή αν όσο παραμένει στην ομάδα ο Ισπανός προπονητής θα τον υπολογίζει.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_786.html

via IFTTT

Ιβάνοβιτς: Δείξαμε πως ξέρουμε και άμυνα


Χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο δυνατό ποδαρικό απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Top-16 της Ευρωλίγκας δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος απ» την αμυντική προσήλωση των παικτών…



του -κυρίως- στο δεύτερο μέρος.



Μια πολύ σημαντική νίκη, διότι πάντα είναι καλό να ξεκινάς έτσι το Top-16. Συν τοις άλλοις κερδίσαμε μια καλή ομάδα, την πρωταθλήτρια Ευρώπης και το πιο σπουδαίο είναι πως στο δεύτερο μέρος δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε και άμυνα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα, δεδομένου ότι η Μακάμπι παίζει διαφορετικά από άλλες ομάδες και είναι αλήθεια πως δυσκολευτήκαμε απόψε».



Ξέραμε πως η Μακάμπι τρέχει πολύ, ενδεχομένως έχει το καλύτερο transition στην Ευρώπη. Αλλά, είναι άλλο πράγμα να το δείξεις στους παίκτες σου κι άλλο να το νιώσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Απ» τη στιγμή που προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι τους, όλα μετά έγιναν πιο εύκολα».



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_552.html

via IFTTT

Καλό… ποδαρικό για τον Παναθηναϊκό στο Top-16 της Ευρωλίγκας


Το καλύτερο… ποδαρικό



στο Top-16 της Ευρωλίγκας έκανε ο Παναθηναϊκός ο οποίος



επικράτησε μέσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ της Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 83-76.



Οι Ισραηλινοί βρέθηκαν από την αρχή του αγώνα μπροστά στο σκορ,…



με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 14 πόντους (18-32), όμως με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση οι «πράσινοι» μείωσαν τη διαφορά, φτάνοντας στο ημίχρονο να βρίσκονται πίσω με 4 πόντους.



Η Μακάμπι ξέφυγε ξανά στο σκορ στην τρίτη περίοδο, με τη διαφορά να φτάνει και τους 10 πόντους, όμως οι πρωταθλητές Ελλάδος αντέδρασαν και πάλι, και τελικά πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (70-68).



Το ματς κρίθηκε τελικά στις λεπτομέρειες, με το σκορ να πηγαίνει πόντο-πόντο μέχρι το τέλος, αλλά τους «πράσινους» να είναι πιο ψύχραιμοι και με κρίσιμα καλάθια από Σλότερ και Διαμαντίδη να παίρνουν τη νίκη.



Από το σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ξεχώρισαν ο Μπατίστα με 16 πόντους και οι Σλότερ και Γκιστ με 15, ενώ ο Νέλσον σταμάτησε στους 12 και ο Διαμαντίδης στους 11. Για τους Ισραηλινούς ο Τάιους τελείωσε το ματς με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ακόμα 18 πόντους πρόσθεσε ο Λίνχαρτ, όσους και ο Ραντλ (4/6 τρίποντα).



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/top-16_31.html

via IFTTT

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ρόλε


Ευχάριστα νέα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Μάρτιν Ρόλε ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ το προπονητικό κέντρο της ομάδας καλύφθηκε από χιόνι την Τρίτη.



Κανονικά πήρε μέρος ο Μάρτιν Ρόλε, που δείχνει…



ότι ξεπερνάει τον τραυματισμό του. Το μεγαλύτερο κομμάτι ακολούθησε ο Τορμένα και βρίσκεται και αυτός στον δρόμο της επιστροφής.



Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης, ενώ δεν υπολογίζεται ο Ντορίν Γκοϊάν για την αναμέτρηση του Σαββάτου (3/1, 17:15), λόγω καρτών.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_627.html

via IFTTT

Ανοικτός για δανεισμό Κάμπελ- Σανογκό ο Βενγκέρ


Ανοιχτός στον ενδεχόμενο δανεισμών εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο τεχνικός της Άρσεναλ, μιλώντας στη «Sun», τόνισε πως δεν μπορεί να αποκλείσει το σενάριο προσωρινής παραχώρησης παικτών όπως είναι ο Τζόελ Κάμπελ και…



ο Γιάγια Σανογκό, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Παράλληλα, ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως σε μία τέτοια κατηγορία δεν ανήκει ο Λούκας Ποντόλσκι.



Υπάρχει ανάγκη αλλά θα πρέπει να υπάρξει και η σωστή ευκαιρία. Δεν μπορώ να αποκλείσω λοιπόν το σενάριο, ειδικά για ποδοσφαιριστές που έχουν ανάγκη από εμπειρίες. Αυτό φυσικά δεν συμπεριλαμβάνει τον Ποντόλσκι, που δεν βρίσκεται στην ίδια ηλικία με τον Σανογκό ή τον Κάμπελ», είπε μεταξύ άλλων.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_629.html

via IFTTT

Ο Ρομπέρτο στο μικροσκόπιο της Ρόμα


Φαίνεται πως η Ρόμα σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό παζάρι, επιμένει ελληνική ή καλύτερα, Ολυμπιακά!



Διαθέτει ήδη στις τάξεις της τρεις πρώην «ερυθρόλευκους» (Τοροσίδη, Μανωλά, Χολέμπας) και δεν αποκλείεται σε αυτούς…



να προστεθεί κι ένας τέταρτος.



Σύμφωνα με το «http://www.ilsussidiario.net» η ιταλική ομάδα παρακολουθεί τον Ρομπέρτο, όπως και άλλους τερματοφύλακες που βρίσκονται στη λίστα της.



Ο γκολκίπερ των Πειραιωτών κοστολογείται στα 8 εκατ. ευρώ και μαζί με τους Τσεχ, Περέν και Ρουφιέ εξετάζεται από τους Ρωμαίους.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_920.html

via IFTTT

Διαψεύδει ο ΟΦΗ το θέμα με Γκατούζο


Σε διάψευση σχετικά με όσα έχουν ακουστεί για την αναχώρηση του Τζενάρο Γκατούζο για Ιταλία προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ.



Οι «Κρητικοί» υποστηρίζουν πως δεν έχει προκύψει θέμα με τον Ιταλό προπονητή. Αντιθέτως, η αναχώρησή…



του έγινε προκειμένου να περάσει την Πρωτοχρονιά στην πατρίδα του, ενώ η επιστροφή του θα γίνει κανονικά την Πέμπτη.



Μάλιστα, οι παίκτες του ΟΦΗ προπονήθηκαν κανονικά σήμερα, υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Τζενάρο Γκατούζο, ενώ το επόμενο διήμερο θα ακολουθήσει ρεπό, καθώς δεν θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο, μετά τη ματαίωση του ματς με τη Νίκη Βόλου.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_993.html

via IFTTT

«Θέλω Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα»


Λίγο μετά την σημαντική επικράτηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που έφερε τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της βαθμολογίας της Basket League, ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ τόνισε…



πως η νίκη στο ντέρμπι δίνει στους Πειραιώτες ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας, ενώ επιθυμεί να πάρει φέτος τόσο την Ευρωλίγκα όσο και το πρωτάθλημα.



Αναλυτικά η συνέντευξη στην ιστοσελίδα psak.gr:



Η νίκη επί του Παναθηναϊκού, είναι το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα;



Ναι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό δώρο αλλά ελπίζω ότι θα υπάρχουν κι άλλα περισσότερα δώρα στη διάρκεια της χρονιάς».



Τι σημαίνει για σας η νίκη αυτή; Βοηθάει ψυχολογικά;



Είναι μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ, ιδιαίτερα μετά τη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Μάλαγα και θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί για να το κερδίσουμε».



Αν σου έβαζαν το δίλημμα, Ευρωλίγκα ή πρωτάθλημα, τι θα επέλεγες;



Αν μου έβαζαν αυτό το δίλημμα, δεν θα απαντούσα διότι τα θέλω και τα δύο».



Τι θα ήθελες να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης;



Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα».



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_439.html

via IFTTT

Σενάριο για Αλμέιδα στην ΑΕΚ


Στην ΑΕΚ είναι γνωστό ότι βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού και ταυτόχρονα τα ΜΜΕ αναζητούν τις λύσεις που ψάχνει η ομάδα είτε εξετάζονται είτε απλά προτείνονται…



Από τα τέλη του Οκτωβρίου έχουν αναφερθεί…



πολλά ονόματα που απασχολούν την Ένωση στην προσπάθειά της να φέρει έναν φορ που θα κάνει τη διαφορά. Το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ έχει ουσιαστικά εστιάσει στον Σίσκο της Κόρδοβα χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν άλλες περιπτώσεις (πλην του Βέλιου όπως ξεκαθαρίσαμε νωρίτερα) που δεν απασχολούν.



Ονόματα που φέρονται να έχουν απασχολήσει την ΑΕΚ είναι αυτά των Αλεξάντρο, Μολίνα έτσι πρόχειρα μόνο, αλλά και τώρα πρόσφατα του Κγιάρντασον…



Νέα περίπτωση είναι αυτή του Ούγκο Αλμέιδα που είναι ένα νέο σενάριο που θέλει την Ένωση να τον έχει ψηλά στη λίστα της. Ο Πορτογάλος διανύει το 30ο έτος της ηλικίας του, απασχολεί για το καλοκαίρι την ΑΕΚ αλλά εξετάζεται και το ενδεχόμενο άμεσης συμφωνίας μαζί του ακόμη και αν είναι εφικτό από τον Ιανουάριο (πάντως από την 1η Ιανουρίου θα μπορεί να διαπραγματευτεί για το μέλλον του αφού ανήκει από πέρυσι (όταν και πάλι είχε προταθεί στην ΑΕΚ αφού είχε μείνει ελεύθερος από την Μπεσίκτας) στην Τσεζένα για ένα χρόνο.



Πηγή: gazzetta.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_877.html

via IFTTT

Διαψεύδει για Ποντόλσκι ο Βενγκέρ


Ο Ποντόλσκι είναι ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ κι εγω προσωπικά επιθυμώ να μείνει», ανέφερε αρχικά ο Βενγκέρ,ενώ σε ερώτηση για το αν ο Γερμανός διεθνής θα βρίσκεται και μετά τον Ιανουάριο στο Λονδίνο πρόσθεσε: «Το ελπίζω»….



Φήμες θέλουν τον Ποντόλσκι έντονα δυσαρεστημένο επειδή δεν έχει θέση βασικού στην Άρσεναλ και ότι έψαχνε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Ίντερ να έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.



Πηγή: gazzetta.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_859.html

via IFTTT

Κάμπελ: Φανταστική χρονιά με Ολυμπιακό, Εθνική και Άρσεναλ


Μπορεί το 2014 να ολοκληρώνεται με τον Τζόελ Κάμπελ να μετρά ελάχιστες συμμετοχές με την Άρσεναλ, αλλά αυτό δεν αλλοιώνει στο ελάχιστο τη γλυκιά γεύση που αφήνει στον ίδιο η χρονιά που φεύγει.



Ήταν μια φανταστική…



χρονιά για μένα. Κατέκτησα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, ενώ φτάσαμε στους ‘16’ του Champions League. Επίσης συμμετείχα στο Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα και τα πήγαμε πολύ καλά, ενώ τώρα αγωνίζομαι με την Άρσεναλ στην Premier League και το Champions League, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Η κατάκτηση του Community Shield ήταν μια σπουδαία στιγμή, όπως και το να σκοράρω στο Emirates», δήλωσε ο Κοσταρικανός άσος.



Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί πως δεν σχεδιάζει να φύγει από το Λονδίνο. «Κάθε μέρα βελτιώνομαι και ωριμάζω. Πιστεύω πως αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Θέλω να καθιερωθώ στην Άρσεναλ και να εξελίσσομαι συνεχώς σαν παίκτη», ανέφερε.



Τέλος, για τις άριστες εντυπώσεις που άφησαν ο ίδιος και η Κόστα Ρίκα στα γήπεδα της Βραζιλίας, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Η συμμετοχή στο Μουντιάλ ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Είναι κάτι ξεχωριστό για κάθε ποδοσφαιριστή και η παρουσία μας εκεί ήταν εξαιρετική. Πάντα ονειρευόμουν να σκοράρω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και τα κατάφερα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Το γκολ εκείνο απέναντι στην Ουρουγουάη άνοιξε το δρόμο για τη νίκη μας με 3-1, που ήταν ένα ιστορικό επίτευγμα για μας. Όλος ο κόσμος μάς πρόσεξε».



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_646.html

via IFTTT

Στην Ιταλία ο Γκατούζο


Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στον ΟΦΗ. Ο Τζενάρο Γκατούζο μετέβη εκτάκτως στην Ιταλία για να συζητήσει με τους υποψήφιους επενδυτές και εφόσον δεν τους πείσει να αναλάβουν θα κουνήσει… μαντήλι.



Την απόφαση…



να ταξιδέψει στην Ιταλία πήρε αιφνιδίως ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά την ματαίωση του ματς με τη Νίκη Βόλου, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο (3/1, 15:00) έκλεισε εισιτήρια για την πατρίδα του, όπου βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας.



Ο 38χρονος προπονητής ταξίδεψε στην πατρίδα του για να κάνει νέο κύκλο συζητήσεων με τους Ιταλούς, που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. Από εκεί που έπνεε… άνεμος αισιοδοξίας για το συγκεκριμένο θέμα, τώρα επικρατεί επιφυλακτικότητα. Μάλιστα, ο Γκατούζο φαίνεται πως θα αποχωρήσει από την ομάδα εφόσον δεν προκύψει κάτι θετικό από τις συζητήσεις με τους συμπατριώτες του, που χθες ζήτησαν επιπλέον στοιχεία από το λογιστήριο.



Στους ποδοσφαιριστές δόθηκε διήμερο ρεπό για την Τετάρτη (31/1), Πέμπτη (1/1) και ο Γκατούζο αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή το μεσημέρι.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_349.html

via IFTTT

Τέλη Ιανουαρίου οι εκλογές στην ΕΠΟ για την ανάδειξη προέδρου


Σε λιγότερο από ένα μήνα θα υπάρχει νέο ΔΣ στην ΕΠΟ. όπως ανακοινώθηκε μετά τη συνεδρίαση της ομοσπονδίας, οι εκλογές, ήτοι η έκτακτη αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας…



για την εκλογή νέου προέδρου ΔΣ/ΕΠΟ μετά την παραίτηση του κ. Γιώργου Σαρρή, ορίστηκαν για τις 23 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο.



Υπενθυμίζεται πως ήδη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Γκιρτζίκης.



Στο μεταξύ, η ΕΠΟ ενέκρινε την εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή στην Καστοριά και την Τρίπολη των φιλικών αγώνων προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων με την Τουρκία (10-12/2/2015) και την Ουκρανία (28-30/3/2015), αντίστοιχα.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_257.html

via IFTTT

Διάψευση Βενγκέρ για Ποντόλσκι


Καμία πρόθεση να… ξεφορτωθεί τον Λούκας Ποντόλσκι δεν έχει ο Αρσέν Βενγκέρ, έστω κι αν τον χρησιμοποιεί ελάχιστα στην Άρσεναλ.



Ο Αλσατός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες περί αποχώρησης του Γερμανού…



φορ και περί μεταγραφής στην Ίντερ, αλλά ήταν κατηγορηματικός.



Θέλω να μείνει ο Ποντόλσκι. Αυτά που ακούγονται για την Ίντερ είναι αστεία, δεν είναι σοβαρά», τόνισε ο Βενγκέρ.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_876.html

via IFTTT

«Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για Μαυρία»


Ειλημμένη είναι η απόφαση της Σάντερλαντ να δώσει δανεικό τον Χάρη Μαυρία στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς ο 20χρονος εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα.



Σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα (Sunderland Echo),…



ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έχουν ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή, αλλά-όπως σημειώνεται-το πιθανότερο είναι να δοθεί σε κάποια ομάδα της Championship.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_523.html

via IFTTT

Προς παραμονή στη Νιούκαστλ ο Μπεν Αρφά


Αλλαγή δεδομένων για τον Χατέμ Μπεν Αρφά. Ο Γάλλος εξτρέμ, που έχει εξεταστεί από τον Ολυμπιακό, φαινόταν να μην έχει μέλλον στη Νιούκαστλ όσο ήταν στον πάγκο ο Άλαν Πάρντιου και μετά τον άδοξο τέλος του δανεισμού του…



στη Χαλ, αναμενόταν να δοθεί ξανά σε άλλη ομάδα από τις «καρακάξες».



Ωστόσο έγινε η… ανατροπή. Ο Άγγλος τεχνικός έχει πρόταση από την Κρίσταλ Πάλας και του δόθηκε άδεια να διαπραγματευτεί μαζί της τη μετακίνησή του. Εφόσον ο Πάρντιου αποχωρήσει, θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως ο 27χρονος άσος θα γυρίσει στη Νιούκαστλ, καθώς είναι εξαιρετικά δημοφιλής μεταξύ των οπαδών της ομάδας.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_386.html

via IFTTT

Τα εισιτήρια της Super League


Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με 1.253.907 εισιτήρια συνολικά και 4.019 φιλάθλους σε κάθε γήπεδο / αγωνιστική. Φέτος, μέχρι στιγμής, υπάρχει πτώση μιας και έχουμε κατά μέσο όρο 3.584 φίλους στις εξέδρες του κάθε γηπέδου. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να δούμε μόνο για τα πρώτα 15 ματς που έχουν διεξαχθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε βδομάδα έχουμε μέσο όρο σε κάθε γήπεδο κάτι παραπάνω από 3.500 φιλάθλους!



Πρωταθλητής στα εισιτήρια είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει έχει Μ.Ο 19.028 φίλους του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ ο ΠΑΟΚ που έπαιξε με τις θύρες του κλειστές στα πρώτα δύο εντός ματς έχει Μ.Ο. 12.001 εισιτήρια. Οι δυο ομάδες που είναι και οι διεκδικητές του τίτλου έχουν κόψει συνολικά φέτος 155.227 και 72.006 εισιτήρια αντίστοιχα.



Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, μετρά 43.075 εισιτήρια συνολικά ενώ ο ΟΦΗ είναι η πρώτη ομάδα από την επαρχία σε απήχηση κόσμου. Τα εισιτήρια που έχουν κοπεί στο «Γεντί Κουλέ» ανέρχονται στα 27.594. Απογοητευτικό είναι το νούμερο για τον Ατρόμητο, ο οποίος σε κάθε ματς έχει Μ.Ο. 1.237 άτομα.



Ο Αστέρας Τρίπολης έχει στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» περίπου 2.079 άτομα, με την Κέρκυρα να είναι στην τελευταία θέση. Δείτε αναλυτικά τον πίνακα Ομάδες Σύνολα Μ.Ο 1. Ολυμπιακός 155.227 19.028 2. ΠΑΟΚ 72.006 12.001 3. Παναθηναϊκός 43.075 8.615 4. ΟΦΗ 27.594 3.942 5. Παναιτωλικός 19.844 8.835 6. Αστέρας Τρίπολης 12.473 2.079 7. Eργοτέλης 13.205 1.886 8. Skoda Ξάνθη 12.915 1.845 9. ΠΑΣ Γιάννινα 13.727 1.716 10. Πλατανιάς 9.104 1.517 11. Λεβαδειακός 9.024 1.289 12. ΑΕΛ Καλλονής 8.842 1.263 13. Ατρόμητος Αθηνών 9.893 1.237 14. Βέροια 8.415 1.202 15. Νίκη Βόλου 6.699 1.117 16. Πανθρακικός 7.028 1.004 17. Πανιώνιος 6.780 969 18. Α.Ο.Κ 7.675 959 telerik-reTable-1



{ border-width: 0px; border-style: none; border-collapse: collapse; font-family: Tahoma; telerik-reTable-1 tr.telerik-reTableHeaderRow-1



{ margin: 10px; padding: 10px; color: #3F4D6B; background: #D6E8FF; text-align: left; font-size: 10pt; font-style: normal; font-family: Tahoma; text-transform: capitalize; font-weight: bold; border-spacing: 10px; line-height: 14pt; vertical-align: top; telerik-reTable-1 td.telerik-reTableHeaderFirstCol-1



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; color: #3a4663; line-height: 14pt; telerik-reTable-1 td.telerik-reTableHeaderLastCol-1



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; color: #3a4663; line-height: 14pt; telerik-reTable-1 td.telerik-reTableHeaderOddCol-1 { padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt; color: #3a4663; line-height: 14pt; telerik-reTable-1 td.telerik-reTableHeaderEvenCol-1 padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt; color: #3a4663; line-height: 14pt; telerik-reTable-1 tr.telerik-reTableOddRow-1



{ color: #666666; background-color: #F2F3F4; font-size: 10pt; vertical-align: top; telerik-reTable-1 tr.telerik-reTableEvenRow-1



{ color: #666666; background-color: #E7EBF7; font-size: 10pt; vertical-align: top; telerik-reTable-1 td.telerik-reTableFirstCol-1



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; telerik-reTable-1 td.telerik-reTableLastCol-1 {padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt;} telerik-reTable-1 td.telerik-reTableOddCol-1



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; telerik-reTable-1 td.telerik-reTableEvenCol-1 { padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt; telerik-reTable-1 tr.telerik-reTableFooterRow-1



{ background-color: #D6E8FF; color: #4A5A80; font-weight: 500; font-size: 10pt; font-family: Tahoma; line-height: 11pt; telerik-reTable-1 td.telerik-reTableFooterFirstCol-1



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; border-top: solid gray 1.0pt; text-align: left; telerik-reTable-1 td.telerik-reTableFooterLastCol-1 { padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt; border-top:solid gray 1.0pt; text-align:left; telerik-reTable-1 td.telerik-reTableFooterOddCol-1



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; text-align: left; border-top: solid gray 1.0pt; telerik-reTable-1 td.telerik-reTableFooterEvenCol-1



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; text-align: left; border-top: solid gray 1.0pt; ΣΥΝΟΛΟ: 440.526/ 3.584



Σε σύγκριση με τον περσινό όρο, ο Ολυμπιακός παρουσιάζει αύξηση αν και ο μέσος όρος είναι στο σύνολο του πρωταθλήματος. Μικρή μείωση για τον ΠΑΟΚ που έχει όμως, δώσει φέτος δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών αλλά και για τον Παναθηναϊκό.



Δείτε τώρα τα εισιτήρια των τριών τελευταίων πρωταθλημάτων: ΟΜΑΔΕΣ 2011-12 Μ.Ο. 2012-13 Μ.Ο 2013-14 Μ.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 322.939 21.529 314.478 20.965 254.386 16.959 ΠΑΟΚ 170.896 11.393 169.926 11.328 223.126 13.125 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 185.437 12.362 120.674 8.045 145.197 9.075 ΑΡΗΣ 112.474 7.498 121.818 8.121 123.192 7.247 ΟΦΗ 45.736 3.049 33.016 2.201 72.724 4.278 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 70.778 4.718 44.902 2.806 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 45.946 3.063 32.310 2.154 35.197 2.070 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 23.481 1.565 31.447 1.850 ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 26.772 1.785 31.126 2.075 31.161 1.833 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 36.686 2.446 31.147 1.832 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 25.216 1.681 27.205 1.814 27.503 1.618 ΑΠΟΛΛΩΝ 26.528 26.528 ΒΕΡΟΙΑ 30.249 2.017 26.355 1.550 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 20.145 1.343 26.345 1.549 SKODA ΞΑΝΘΗ 20.872 1.391 21.660 1.444 25.296 1.488 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 32.146 2.143 30.554



2.037 19.846 1.167 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 14.256 950 16.549 1.103 19.172 1.128 ΚΑΛΛΟΝΗ 17.992 1.058 ΚΕΡΚΥΡΑ 14.164 944 7.849 523 ΑΕΚ 97.060 6470 159.027 10.602 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 10.151 677 ΣΥΝΟΛΟ



1.215.268



5.064



1.176.608



4.903



1.181.516



3.912 telerik-reTable-3



{ border-collapse: collapse; border: solid 0px; font-family: Tahoma; telerik-reTable-3 tr.telerik-reTableHeaderRow-3



{ margin: 10px; padding: 10px; color: #3a4663; text-align: left; font-size: 10pt; font-style: normal; font-family: Verdana; text-transform: capitalize; font-weight: normal; border-spacing: 10px; vertical-align: top; background-color: #C4D1E3; telerik-reTable-3 td.telerik-reTableHeaderFirstCol-3



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; color: #3a4663; line-height: 14pt; telerik-reTable-3 td.telerik-reTableHeaderLastCol-3



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; color: #3a4663; line-height: 14pt; telerik-reTable-3 td.telerik-reTableHeaderOddCol-3



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; color: #3a4663; line-height: 14pt; telerik-reTable-3 td.telerik-reTableHeaderEvenCol-3 padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; color: #3a4663; line-height: 14pt; telerik-reTable-3 tr.telerik-reTableOddRow-3 { color:#666666; vertical-align: top; font-size: 10pt; telerik-reTable-3 tr.telerik-reTableEvenRow-3 { color:#666666; vertical-align: top; font-size: 10pt; telerik-reTable-3 td.telerik-reTableFirstCol-3



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; background-color: #E7EBF7; telerik-reTable-3 td.telerik-reTableLastCol-3



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; background-color:#E7EBF7; telerik-reTable-3 td.telerik-reTableOddCol-3



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; background-color:#F7F3F7; telerik-reTable-3 td.telerik-reTableEvenCol-3



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; background-color:#E7EBF7 telerik-reTable-3 tr.telerik-reTableFooterRow-3



{ background-color: #C4D1E3; color: #3a4663; font-weight: normal; font-size: 10pt; font-family: Verdana; line-height: 11pt; telerik-reTable-3 td.telerik-reTableFooterFirstCol-3



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; text-align: left; telerik-reTable-3 td.telerik-reTableFooterLastCol-3



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; text-align: left; telerik-reTable-3 td.telerik-reTableFooterOddCol-3



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; text-align: left; telerik-reTable-3 td.telerik-reTableFooterEvenCol-3



{ padding: 0in 5.4pt 0in 5.4pt; text-align: left; Πηγή: gazzetta.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/super-league.html

via IFTTT

Πάει για Περέν η Άρσεναλ


Για αμυντικό κινείται η Άρσεναλ και σύμφωνα με την Telegraph στο στόχαστρό της βρίσκεται ο Λοΐκ Περέν. Πρόκειται για τον αρχηγό της Σεντ Ετιέν, που κοστολογείται στα 9 εκατ. ευρώ και θεωρείται μια σίγουρη λύση.



Ο 29χρονος…



Γάλλος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, αγωνίζεται στους «στεφανουά» από την αρχή της καριέρας του μετρώντας 273 συμμετοχές και 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_678.html

via IFTTT

Σκέψεις για ενίσχυση του ρόστερ στην ΑΕΚ


Η μεταγραφή του Ποπς Μενσά-Μπονσού και η απόδοσή του στο ντεμπούτο του έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως θα υπάρξει και συνέχεια.



Πρόθεση της διοίκησης της ΚΑΕ, αλλά…



ταυτόχρονα και επιθυμία του Ντράγκαν Σάκοτα, είναι να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, αυτή τη φορά στη θέση «3». Ο Γκάρετ Γουίλιαμσον δεν έχει ικανοποιήσει, πλην ελαχίστων παιχνιδιών, με την παρουσία του στην ομάδα και στόχος είναι να αποκτηθεί ένας σμολ φόργουορντ επιπέδου… Ευρωλίγκας, όπως και οι τελευταίες μεταγραφές που έκανε η ομάδα.



Πάντως αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Η ΑΕΚ έχει εξαντλήσει τις τρεις αλλαγές που επιτρέπονται από τον κανονισμό πρωταθλήματος για τον πρώτο γύρο φέρνοντας διαδοχικά Ντελινινκάιτις, Ίνγκλις και Μενσά-Μπονσού και θα μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγή ξένου ξανά στο δεύτερο γύρο. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 17 Ιανουαρίου και υπάρχει ακόμη καιρός μέχρι να αποκτηθεί η δυνατότητα ενίσχυσης, αλλά αυτό δεν απαγορεύει στον Ντράγκαν Σάκοτα να «χτενίζει» την αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών στη θέση «3».



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_339.html

via IFTTT

Ενισχύεται με Ρισβάνη και Καθάριο ο Πανιώνιος


Σημαντικές εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι για τον Πανιώνιο, που είναι πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Οι «κυανέρυθροι» είναι έτοιμοι να προσθέσουν στο ρόστερ τους στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου…



τον Νίκο Καθάριο και τον Σπύρο Ρισβάνη ως δανεικούς από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Ο πρώτος πήρε μεταγραφή για τους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι από τον Πανθρακικό, αλλά δεν μετακόμισε και παρέμεινε στην ομάδα της Κομοτηνής. Ωστόσο, στο πρώτο μισό της σεζόν έχει κάνει μόλις τρεις συμμετοχές (δύο στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο). Η ομάδα του Πειραιά βλέπει ότι ο 20χρονος μέσος δεν παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και για αυτό θέλουν να τον δώσουν κάπου που εκτιμούν ότι αυτό θα συμβεί από εδώ και πέρα.



Σε ότι αφορά τον Ρισβάνη, ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον παραχωρήσει σε κάποια ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά και την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο 21χρονος στόπερ έχει παίξει σε δύο ματς του Europa League, σε δύο της Super League και σε μια του Κυπέλλου. Ενδιαφέρον έδειξε και ο Εργοτέλης, αλλά φαίνεται πως θα καταλήξει στον Πανιώνιο.



Παράλληλα, στην ομάδα της Νέας Σμύρνης θα παραμείνει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ο Δημήτρης Κολοβός. Είχε ακουστεί ότι ο Μίτσελ τον θέλει πίσω στον Ολυμπιακό, όπου ανήκει, μετά και τις καλές του εμφανίσεις στα τελευταία ματς του Πανιωνίου στο 2014, αλλά τελικά ο παίκτης δεν πρόκειται να επιστρέψει στον Πειραιά, τουλάχιστον πριν το καλοκαίρι.



Οι συζητήσεις με τον Αντώνη Πετρόπουλο, που από τη Δευτέρα έχει μείνει ελεύθερος, συνεχίζονται. Από τους Νεοσμυρνιώτες βγαίνει αισιοδοξία, ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη στο θέμα.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_829.html

via IFTTT

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ζόρια για Γκαλίτσιο στον Παναθηναϊκό


Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Γκαλίτσιο είναι δεδομένο, ωστόσο από εκεί μέχρι τη συμφωνία η απόσταση είναι μεγάλη. Η στήλη «Ο Τρελός του Χωριού» της SportDay αναλύει σήμερα τα δεδομένα της δύσκολης υπόθεσης…



ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης δεν είναι κλεισμένος.



Ο 28χρονος δεξιός μπακ μένει μεν ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Λόκερεν και από την Πέμπτη (1/1/2015) αποκτά το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του και να κλείσει από τώρα για τον Ιούλιο. Όμως, όπως αποκαλύπτει η στήλη, αφενός μεν δεν «καίγεται» να γυρίσει στην Ελλάδα και έχοντας απορρίψει δελεαστική πρόταση της βελγικής ομάδας για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, θέλει να εξαργυρώσει τις πολύ καλές χρονιές από τις οποίες προέρχεται. Ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, έχει πολύ καλές διασυνδέσεις στη Γερμανία (έχει πάει πολλούς Έλληνες στην Bundesliga) και μπορεί να του βρει ομάδα στο πρωτάθλημα αυτό ή σε άλλο ανάλογου επιπέδου.



Παράλληλα, εύκολα δεν είναι ούτε τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης Γκαλίτσιου για τον Παναθηναϊκό. Ο Λαρισαίος άσος δύσκολα θα πέσει κάτω από 180.000 ευρώ ετησίως, τη στιγμή που οι «πράσινοι» δεν πληρώνουν πάνω από 200.000 ευρώ το χρόνο για τους τρεις υπάρχοντες δεξιούς μπακ στο ρόστερ (Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο και τον δανεικό Μαρινάκη).



Περιμένοντας τη Βερόνα



Την απάντηση της Ελλάς Βερόνα στην πρόταση που έχει κάνει για απόκτηση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες περιμένει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν τον Ουρουγουανό στόπερ δανεικό με οψιόν αγοράς και προσφέρουν διετές συμβόλαιο στη συνέχεια στον παίκτη, που σε πρώτη φάση εμφανίζεται θετικός.



Από το «τριφύλλι» έχει ζητηθεί να υπάρξει απάντηση των Ιταλών μέχρι την Κυριακή κι εφόσον αυτή δεν είναι η επιθυμητή, τότε θα στραφούν στις άλλες λύσεις που έχουν προκρίνει. Αν αποκτηθεί δεύτερο στόπερ, όπως είναι η πρόθεση του Παναθηναϊκού, τότε δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γκόρντον Σίλντενφελντ, την ώρα που ο Σπύρος Ρισβάνης κατά πάσα πιθανότητα θα μετακομίσει δανεικός στον Πανιώνιο.



Πάει για βασικός ο Ταυλαρίδης



Ο Στάθης Ταυλαρίδης υπέγραψε χθες στον Παναθηναϊκό, αφού πέρασε πρώτα τα ιατρικά τεστ, και σήμερα θα ανακοινωθεί, ενώ την Τετάρτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Ο 35χρονος αμυντικός θα είναι σίγουρα στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και στο βασικό σχήμα. Άλλωστε ένας από τους λόγους που επελέγη είναι πως βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και άριστη φυσική κατάσταση, ενώ εκτιμάται πως ένας Έλληνας παίκτης με τη δική του εμπειρία δεν θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_974.html

via IFTTT

Ευχαρίστησε την Ούνιξ ο Ζήσης


Ο Νίκος Ζήσης άλλαξε… σελίδα στην καριέρα του, συνεχίζοντας στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ωστόσο ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας δεν ξέχασε τη θητεία του στην Ούνιξ και γι’ αυτό έσπευσε να ευχαριστήσει μέσω Twitter όλους εκείνους…



που τον βοήθησαν στην ομάδα του Καζάν.



Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ούνιξ για τον ενάμιση χρόνο που πέρασα εκεί! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους προπονητές μου και όλους μου τους συμπαίκτες! Τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον!», ανέφερε ο Νίκος Ζήσης στο πρώτο «τιτίβισμα» που αφορούσε την Ούνιξ, με τον Έλληνα γκαρντ να μιλά στη συνέχεια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:



Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ! Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της! Πραγματικά ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για να μηνύματα που έλαβα»!



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_103.html

via IFTTT

«Θέλει Ατσέρμπι ο Ολυμπιακός»


Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Φραντσέσκο Ατσέρμπι στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα έχουν αναγκάσει διάφορες ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com» μία από αυτές είναι ο…



Ολυμπιακός!



Έτσι, όπως αποκαλύπτεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται ήδη σε ανοικτή… γραμμή με τη Σασουόλο και σύντομα αναμένεται να εκφράσουν και… επίσημα το ενδιαφέρον τους.



Ωστόσο, η περίπτωση του 26χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού της Μίλαν, μόνο εύκολη θα πρέπει να θεωρείται, καθώς σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή του θα πρέπει να συναινέσει και η Τζένοα, η οποία διατηρεί το μισό ποσοστό του.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_106.html

via IFTTT

«Ξένο σώμα» ο Αφελάι


Πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα συνεχιστεί η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Ιμπραΐμ Αφελάι! Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν τη Δευτέρα (29/12), ύστερα από οκτώ μέρες, στις προπονήσεις, ωστόσο ο Ολλανδός εξτρέμ ύστερα από εντολή…



του Μίτσελ έκανε ατομικό πρόγραμμα!



Λίγο πριν την προπόνηση, οι δύο άνδρες είχαν μία ολιγόλεπτη συνομιλία, άλλα –όπως αποδείχθηκε αργότερα- οι απαντήσεις του διεθνούς Ολλανδού δεν… έπεισαν τον Μίτσελ, ο οποίος του έδωσε εντολή να προπονηθεί μόνος του. Με αυτό τον τρόπο, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έπαψε να… κρούει καμπανάκια, περνώντας κατευθείαν στην… πράξη.



Πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων, ο Μίτσελ είχε στείλει αρκετά «μηνύματα» στον Αφελάι, είτε με αποκλεισμό από την αποστολή, είτε με τις δηλώσεις που είχε σε ισπανικό ραδιόφωνο. Ωστόσο, πλέον τα πράγματα έχουν σοβαρέψει για τα καλά και σύντομα αναμένονται εξελίξεις…



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_493.html

via IFTTT

«Ο Άρης έχει βαριά φανέλα»


Χαρούμενος με την ανάδειξή του ως MVP της 11ης αγωνιστικής της Α1 εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, με τον φόργουορντ του Άρη όμως να τονίζει πως η ομάδα του είναι πάνω απ’ όλα και πως στόχος του -όπως και των υπόλοιπων…



συμπαικτών του- είναι να φτάσουν οι «κίτρινοι» όσο πιο ψηλά γίνεται.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στην ιστοσελίδα esake.gr:



Σε μια πολύ καλή προσωπική σεζόν, τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σε MVP της 11ης αγωνιστικής;



Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να πάρω το βραβείο. Το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό άθλημα και το μόνο που μετρά είναι η νίκη. Αυτό το βραβείο μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο αλλά σε σχέση με την ομαδική δουλειά και τις νίκες της ομάδας, η αξία του είναι μηδαμινή».



Θεωρείς ότι ο Άρης ξεπέρασε την αγωνιστική κρίση που προκάλεσαν οι τρεις σερί ήττες από Κόροιβο, Κολοσσό και Πανιώνιο;



Είμαστε σε περίοδο ανάκαμψης. Στα τελευταία τρία ματς έχουμε δύο νίκες και μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό. Για να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί στο μέλλον πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας».



Τι μπορεί να επιτύχει ο Άρης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ;



Δεν ξέρω ποιο είναι το όριο του φετινού Άρη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι επειδή το πρωτάθλημα είναι τόσο ανταγωνιστικό, πρέπει να προπονείσαι κάθε μέρα πολύ σκληρά και να δίνεις το 100% σε κάθε παιχνίδι. Ο δικό μας στόχος είναι στο τέλος της σεζόν να δώσουμε το 100% και ότι φτάσαμε στο υψηλότερο σημείο που μπορούμε».



Προσωπικά είναι στόχος να αναδειχθείς πρώτος σκόρερ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ;



Προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα, να δουλεύω σκληρά και να βοηθάω την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και όπως κι εγώ έτσι και οι συμπαίκτες μου κάνουμε τα πάντα ώστε να πάει ψηλά και οι ατομικές διακρίσεις πάντα έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά».



Πόσο δύσκολο είναι να ηγείσαι του Άρη σε ηλικία 19 ετών;



Ο Άρης έχει μία βαριά φανέλα και μία βαριά ιστορία. Όποιος είναι παίκτης του Άρη νιώθει καθημερινά την πίεση που υπάρχει σ’ αυτό το σωματείο. Κι εγώ προσπαθώ να δίνω το 100% για την ομάδα μου. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες και ο καθένας βοηθά σε διαφορετικούς τομείς».



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_102.html

via IFTTT

Όλοι μέσα στον Ατρόμητο


Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει Καλλονής την Δευτέρα, με τον Σα Πίντο να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα…



Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά λοιπόν και την Δευτέρα, με…



την ομάδα να προπονείται ξανά την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου.



Πηγή: gazzetta.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://saledesport.blogspot.com/2014/12/blog-post_754.html

via IFTTT