Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

«Ζωντανή» σε ματσάρα


Η Μάλαγα επικράτησε 3-2 της Χετάφε στο «Ροσαλέδα», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Primera Division και βρέθηκε προσωρινά στο -3 από την έκτη προνομιούχο θέση και τη Βιγιαρεάλ, έχοντας ένα αγώνα περισσότερο από τους υπόλοιπους…



μνηστήρες» της εξόδου στο Europa league, όμως εξακολουθεί να τους ασκεί πίεση για να τους «κλέψει» το «εισιτήριο».



Αντίθετα, η τρίτη ομάδα της Μαδρίτης έμεινε στο +4 από τη 18η θέση και ελπίζει σε «στραβοπατήματα» των υπόλοιπων ομάδων που διεκδικούν την παραμονή στην κατηγορία.



Σε ένα ανοιχτό ματς, οι Ανδαλουσιανοί προηγήθηκαν με 3-1, με τα τέρματα των Χουάνμι στο 10’, Νταρντέν στο 57’ και Ορτα στο 68’, ενώ ο Βάσκεθ ισοφάρισε προσωρινά στο 55’ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 76’.



ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ροζάλες, Ανχελέρι, Ουέλιγκτον, Μποκά, Νταρντέρ (75’ Ρέθιο), Καμάτσο, Ορτα, Χουάνμι (62’ Αμραμπατ), Καστιγιέχο, Σάμουελ (80’ Ντούντα)



ΧΕΤΑΦΕ: Ζόνα, Αλέξις, Νάλντο, Βελάσκεθ, Εσκουντέρο, Ροντρίγκεθ, Κάστρο, Πέδρο Λεόν (74’ Γιοντά), Σαράμπια, Ινεστρόζα (81’ Ιβι), Αλβαρο



Η 26η αγωνιστική:



Παρασκευή 6 Μαρτίου



Λεβάντε-Εϊμπάρ (21:45)



Σάββατο 7 Μαρτίου



Λα Κορούνια-Σεβίλλη (17:00)



Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης (19:00)



Έλτσε-Αλμερία (21:00)



Γρανάδα-Μάλαγα (23:00)



Κυριακή 8 Μαρτίου



Μπαρτσελόνα-Ράγιο Βαγεκάνο (13:00)



Ρεάλ Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ (18:00)



Βιγιαρεάλ-Θέλτα (20:00)



Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια (22:00)



Δευτέρα 9 Μαρτίου



Κόρδοβα-Χετάφε (21:45)



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1EBpUPs

via IFTTT

Καλοκαιρινές κλοπές με πλούσια λεία στην Φθιώτιδα


Από τον περασμένο Ιούνιο και Αύγουστο ερευνούσαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Στυλίδας τις τέσσερις διαρρήξεις που είχαν γίνει σε σπίτια στις περιοχές του Αχινού, Στυλίδας και Ραχών της Ανατολικής Φθιώτιδας και…



τελικά κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος.



Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δυο δράστες που είχαν αρπάξει κοσμήματα και χρυσαφικά, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 40.000 ευρώ. Πρόκειται για έναν 43χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.



Ο 43χρονος διέθετε και έναν ακόμη συνεργό, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και η έρευνα συνεχίζεται. Παράλληλα, εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες εισβολές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1AH20k3

via IFTTT

Στην UEFA η ρατσιστική επίθεση στον Καρεμπέ


Διεθνείς διαστάσεις παίρνει η ρατσιστική επίθεση στον Κριστιάν Καρεμπέ από οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Λεωφόρου, καθώς η FARE φέρεται να ενημέρωσε ήδη την UEFA για το περιστατικό.



Στη διάθεση της UEFA…



φέρεται να έχει φτάσει το βίντεο από το ντέρμπι, στο οποίο οπαδοί του Παναθηναϊκού κάνουν ρατσιστικές χειρονομίες προς το μπουθ που φιλοξενείτο η αποστολή του Ολυμπιακού, έχοντας στο στόχαστρό τους τον Κριστιάν Καρεμπέ.



Ο σύμβουλος στρατηγικής της πειραϊκής ΠΑΕ, είναι παράλληλα εκπρόσωπος της UEFA και της FIFA σε καμπάνιες κατά του ρατισμού, με συνέπεια το θέμα να έχει πάρει ήδη διεθνείς διαστάσεις.



Η FARE (Football Against Racism in Europe) φέρεται να έχει ενημερώσει την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.



Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Πηγή: sport-fm.gr



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1vLa8Qb

via IFTTT

Η αντίδραση των παικτών του ΠΑΟ για το -3


Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες, καθώς μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, ήρθε η… προσγείωση με την αφαίρεση βαθμών και το -3 που ουσιαστικά βγάζει εκτός τίτλου τους…



Πράσινους, αφού παραμένουν σε απόσταση έξι πόντων από τους Πειραιώτες, οι οποίοι μάλιστα έχουν και πιο εύκολο πρόγραμμα στην συνέχεια.



Οι παίκτες του Παναθηναϊκού φυσικά και ενημερώθηκαν άμεσα για την βαριά τιμωρία της ομάδας τους και οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ουσιαστικά η νίκη τους κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, δεν μετράει πια. Οι ξένοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί και ζήτησαν την βοήθεια των συμπαικτών τους, ενώ οι Έλληνες ήταν εξοργισμένοι και κάποιοι εξ αυτών έκαναν λόγο ακόμα για… κλοπή στις μεταξύ τους συζητήσεις.



Διαβάστε περισσότερα στο sportdog.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1EWwL3Z

via IFTTT

Πανηγύρισαν σαν… Μπάτμαν οι παίκτες της Ντόρτμουντ


Αφού έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες, σε ένα ματς με 30 τελικές, η Μπορούσια Ντόρτμουντ πέτυχε τρία γκολ σε οκτώ λεπτά (78’-86’) και μετέτρεψε σε περίπατο (3-0) το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ με τη Σάλκε, που επιεικώς ήταν…



ανύπαρκτη. Οι Βεστφαλοί πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις τους και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη, που τους δίνει το δικαίωμα να ονειρεύονται ξανά την έξοδό τους στην Ευρώπη. Το ματς:



Η Ντόρτμουντ ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο και λόγω ατυχίας, αλλά και του 19χρονου τερματοφύλακα της Σάλκε, Βέλενροϊτερ δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Ομπαμεγιάνγκ (4’, 26’), Καγκάβα (16’), Μιχταριάν (18’) και Ρόις (27’, 36’) δεν μπόρεσαν να σημαδέψουν σωστά. Ο τελευταίος είχε την κορυφαία στιγμή της Μπορούσια στο 34’, καθώς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Νοϊστέντερ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή ήταν 61%-39% υπέρ των Βεστφαλών και οι τελικές 15-2! Έτσι, ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει γίνει over με το… καλημέρα, δεν είχε ούτε ένα γκολ.



Ίδιο ήταν το σκηνικό και στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Ρόις να είναι πρωταγωνιστής στις δύο πρώτες καλές στιγμές της Μπορούσια στο 52’ και στο 56’. Η Σάλκε περνούσε πολύ δύσκολες στιγμές στην άμυνα, ενώ επιθετικά ήταν ανύπαρκτη, αφού δεν μπορούσε καν να κρατήσει τη μπάλα. Στο 65’ ο Βέλενροϊτερ σταμάτησε τον Μιχταριάν, με τις τελικές της Ντόρτμουντ να έχουν φτάσει τις 25(!) και παρ’ όλα αυτά, γκολ να μην βάζει.



Τελικά, τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 78’ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μιχταριάν με κοντινή προβολή έκανε το 2-0 για τη Μπορούσια και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 86’ ο Ρόις, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα Βέλενροϊτερ και έγραψε το τελικό 3-0. Η Μπορούσια έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και πλέον μπορεί να ξανακάνει όνειρα Ευρώπης. Η Σάλκε έμεινε για τρίτο ματς χωρίς τρίποντο και έπεσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1C9F7HR

via IFTTT

«Έφυγε» σε ηλικία 48 ετών ο Άντονι Μέισον


Ο 48χρονος Αμερικάνος πρώην άσος του ΝΒΑ είχε διαγνωσθεί με συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια στις αρχές του Φεβρουαρίου. Παρότι ένας από τους γιούς του είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες πως η υγεία του Μέισον παρουσιάζει…



βελτίωση τελικά η καρδιά του τον «πρόδωσε».



Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Τενεσί ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1988 στην Τουρκία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Εφές Πίλσεν και από την επόμενη χρονιά έκανε το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ. Πρώτος του σταθμός ήταν οι Νιου Τζέρσεϊ Νετς και ακολούθησαν οι Ντένβερ Νάγκετς, το στίγμα του όμως το άφησε στη Νέα Υόρκη.



Εκεί αγωνίστηκε με τους Νικς του Πάτρικ Γιούιν για πέντε χρόνια (1991-96) και κορυφαία του στιγμή ήταν η συμμετοχή του στον τελικό των πλέι οφ το 1994, αν και γνώρισαν την ήττα από τους Χιούστον Ρόκετς του Χακίμ Ολάζουον με 4-3. Το 1995 πήρε το βραβείο του καλύτερου Έκτου Παίκτη, ενώ ως μέλος των Σάρλοτ Χόρνετς συμπεριλήφθηκε στην τρίτη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ. Ακόμα την επόμενη χρονιά εκπροσώπησε τους Μαϊάμι Χιτ στο μοναδικό All Star Game της καριέρας του, την οποία ολοκλήρωσε το 2003 στους Μιλγουόκι Μπακς.



Έμεινε γνωστός στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για το δυναμικό-αντιαθλητικό για τους αντιπάλους του- παιχνίδι και διακρίθηκε για τις ικανότητές του στα ριμπάουντ και στην άμυνα.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/18yoskR

via IFTTT

Αναγνώριση Τοροσίδη από τους οπαδούς της Ρόμα


Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Ρόμα στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Φέγενορντ (1-2) για τους «32» του Europa League αναδείχθηκε από τους οπαδούς της ομάδας ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο 29χρονος μπακ αγωνίστηκε σε ολόκληρη την…



αναμέτρηση και έβγαλε δύο ασίστ. Την πρώτη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν και σκόραρε ο Λιάγιτς, κάνοντας το 0-1 και τη δεύτερη στο 60’, τροφοδοτώντας τον Ζερβίνιο.



Στον Ιβοριανό επιθετικό είχε δώσει και το μοναδικό γκολ που σημείωσε η ομάδα του στο ματς με τους Ολλανδούς στο «Ολύμπικο» (1-1).



Μάλιστα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής κέρδισε τον Φραντσέσκο Τότι, τον οποίον ως γνωστόν λατρεύουν οι οπαδοί της ομάδας, αλλά και τον Λιάγιτς που πέτυχε το πρώτο τέρμα της Ρόμα.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1AUq9Co

via IFTTT

Θεοδωρίδης: Έπρεπε να φάει -13 ο Παναθηναϊκός


Άστραψε και βρόντηξε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε στο Action 24 και μίλησε για τα επεισόδια της Λεωφόρου, την τιμωρία του Παναθηναϊκού, τις συγκρίσεις με παλαιότερες ταραχές σε ντέρμπι…



με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους», αλλά επίσης για την αγωνιστική κάμψη της ομάδας, τα περί εύνοιας από τη διαιτησία και τη ρεβάνς με την ΑΕΚ.



Αναλυτικά, ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για: τα αρνητικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού: «Τον τελευταίο ενάμιση μήνα τα παιχνίδια είναι συνεχή. Μέχρι προχθές ήμασταν σε τρεις διοργανώσεις, κάναμε υπερήφανοι την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ο μόνος που μαζεύει βαθμούς είναι ο Ολυμπιακός. Αλλάξαμε προπονητή ο οποίος ήρθε σε πολύ δύσκολη περίοδο. Έφερε πολύ καλά αποτελέσματα, κερδίσαμε μέσα στην Ξάνθη και κάναμε επτά σερί νίκες. Υπάρχει κόπωση γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να παίζεις τρεις φορές τη βδομάδα, υπάρχουν τραυματισμοί και κούραση. Παίξαμε στην Ουκρανία και μετά από τρεις μέρες με τον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχει και το Κύπελλο με την ΑΕΚ. Η ομάδα κουράστηκε, αλλά η κάμψη της ομάδας είναι παροδική. Πρώτα όμως μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μετά όλα τα άλλα. Το δικό μας μέλημα είναι να ικανοποιήσουμε το μισό πληθυσμό της Ελλάδας γιατί οι μισοί στην Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί. Υπάρχουν παιχνίδια που παίζουμε μόνο για να κερδίσουμε. Ποιος κέρδισε και ποιος είναι ο πρωταθλητής μένει στο τέλος. Στα τελευταία παιχνίδια δεν είμαστε καλοί». τα επεισόδια στη Λεωφόρο: «Θέλουμε να κρίνονται τα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο και όχι από τους δικαστές. Συζητιούνται ευρύτατα οι εγκληματικές ενέργειες. Επικρατεί μια τρομερή ατμόσφαιρα στους Ευρωπαίους μετά τα επεισόδια στη Λεωφόρο. Πως γίνεται στο Καραϊσκάκη να παίρνουμε συγχαρητήρια. Για μένα είναι εγκληματική ενέργεια όσα γίνανε στο παιχνίδι της Λεωφόρου. Ο ΠΑΟΚ που φαγώθηκαν να του σβήσουνε τους βαθμούς έκανε τα μισά από όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό». την τιμωρία του Παναθηναϊκού: «Μείον 13 βαθμοί έπρεπε να τους επιβληθεί και να τους κλείσουν τη Λεωφόρο. Η απόφαση της δικαιοσύνης είναι σωστή και οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται στο έπακρο. Ας λένε ό,τι θέλουν στον Παναθηναϊκό. Μετά την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν υπάρχει Παναθηναϊκός. Όσα γίνανε είναι βάση των κανονισμών. Δεν μπορεί να λέει η Αστυνομία ότι όλα όσα γίνανε ήταν προσχεδιασμένα. Όλα αυτά στοιχειοθετούν την αφαίρεση των τριών βαθμών. Να έχουν στοιχεία και αποδείξεις. Είναι αυτά γραμμένα στους κανονισμούς; Κινδυνεύσαμε θανάσιμα. Δεν είναι αστεία. Οι παίκτες με το ζόρι κατέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ειδικά οι ξένοι». το αν προκάλεσαν Μαρινάκης-Περέιρα στη Λεωφόρο: ««Η παρουσία του κυρίου Μαρινάκη ήταν νόμιμη. Υπάρχουν κανονισμοί που επιτρέπουν τον προπονητή και τον πρόεδρο να είναι όπου θέλουν. Γιατί ο Αλαφούζος στην Κρήτη το έκανε; Άλλοι νόμοι και άλλα σταθμά; Ο Αλαφούζος ήταν καθισμένος στο γήπεδο του Ηρακλείου. Υπήρχαν 16 χιλιάδες άτομα εναντίον 40 ατόμων. Ήμασταν άοπλοι και το μόνο που θέλαμε ήταν να παίξουμε ποδόσφαιρο. Μία εβδομάδα πριν μας κάλεσε η Αστυνομία για να συζητήσουμε για τον αγώνα. Εγώ είχα προειδοποιήσει για το τι θα γινόταν. Όλα ήταν γνωστά σε ορισμένους ανθρώπους. Τους είπα να προσέξουν τη θύρα 13. Εμείς έχουμε υπεύθυνους σεκιουριτάδες. Είχα καταγγείλει ότι θα έμπαιναν πολεμοφόδια, πιστόλια με φωτοβολίδες, κοντάρια και τους είχα πει για τους κουκουλοφόρους και τους κρανιοφόρους που θα ήταν ομοιόμορφα ντυμένοι. Ό,τι έγινε το είχε προβλέψει. Είχαμε ενημερώσει ότι θα έμπαινε ο κύριος Μαρινάκης. Τους είχα πει ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα ήταν πιο ασφαλής ο κύριος Μαρινάκης. Εγώ προσωπικά του είπα να καθίσει εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Περέιρα δεν έκανε καμία χειρονομία. Ποτέ δεν κάνουν τέτοια πράγματα οι ξένοι προπονητές. Στο τέλος θα μας πουν να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Ολυμπιακό. Ο κύριος Περέιρα σε κάθε παιχνίδι βλέπει τον αγωνιστικό χώρο. Ποιος θα του το απαγορεύσει. Εγώ έκρινα πως για λόγους ασφαλείας ο κύριος Μαρινάκης έπρεπε να καθίσει τον πάγκο». τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκη» το 2011 και στη Ριζούπολη το 2003: «Είναι αστεία πράγματα. Ο Σισέ έβγαινε με φούστες έξω. Η Ριζούπολη είναι μια καραμέλα. Στη Ριζούπολη δεν άνοιξε μύτη. Έγιναν ορισμένα πράγματα απλά στη φυσούνα. Εμείς προχθές όταν φτάσαμε στη Λεωφόρο μας εμπόδισαν να μπούμε στα αποδυτήρια κάτι φουσκωτοί. Μπαίνοντας κανένας δεν μας καλωσόρισε. Όταν έρχονται στο Καραϊσκάκη τους υποδέχομαι εγώ προσωπικά. Και την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ο κύριος Αλαφούζος ξυπνάει και κοιμάται με τον κύριο Μαρινάκη. Μιλάνε για κακουργηματικές οργανώσεις, αν είναι δυνατόν. Έχουν στοιχεία; Η εγκληματική οργάνωση φάνηκε στη Λεωφόρο. Κάμερες υπήρχαν; Υπάρχει ηθικός αυτουργός γι» αυτή την ιστορία. Ας τον βρούνε». το αν ο Ολυμπιακός έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο: «Υπολογίζω όλες τις ομάδες και θεωρώ όλα τα παιχνίδια ντέρμπι. Αυτά που λένε ότι ο Ολυμπιακός πήρε ήδη το πρωτάθλημα, να τα πούνε αλλού. Όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν και καλά κάνουν». το αν ο Ολυμπιακός ευνοείται από τη διαιτησία: «Δεν έχουμε καμία εύνοια και όπως σφυρίζουν όλες τις ομάδες σφυρίζουν κι εμάς. Αυτό φάνηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γιατί ο διαιτητής έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι από τη στιγμή που είχε τραυματιστεί παίκτης μας». την ΑΕΚ: Περιμένω να δω την ΑΕΚ. Έχω μεγάλη συμπάθεια στον κ. Μπάγεβιτς από τότε που ήταν στον Ολυμπιακό. Σέβομαι την ΑΕΚ σαν ομάδα και λόγω της ιστορίας που έχει. Ελπίζω στη ρεβάνς να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, είμαι σίγουρος πως ο κ. Μελισσανίδης θα συμβάλλει να παιχτεί ποδόσφαιρο και να κερδίσει ο καλύτερος και πιο τυχερός. Οι οπαδοί της ΑΕΚ να φωνάζουν όσο θέλουν, αλλά κόσμια».



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1AmiA3I

via IFTTT

Πώς μια παχύσαρκη μητέρα έγινε διατροφικό πρότυπο στο Instagram (ΦΩΤΟ)


Μια νεαρή μητέρα προσπάθησε και κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα παχυσαρκίας που αντιμετώπιζε για σχεδόν ολόκληρη την ζωή της μέχρι σήμερα... Η Λόρεν Γουόλις



έχασε περισσότερα απο 30 κιλά μέσα σε 4 μήνες με έναν πολύ απλό τρόπο. Σταμάτησε να τρώει πρόχειρο φαγητό! Η 25χρονη μητέρα παραδέχεται πως η μανία της με το πρόχειρο φαγητό είχε ξεπεράσει κάθε όριο, καθώς ξόδευε περισσότερες από 450 λίρες το μήνα για να αγοράζει junk food και έτρωγε 7 χοτ ντογκ σχεδόν καθημερινά. Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση. Ημουν πάντα στρουμπουλή, αλλά όταν τέλειωσα το σχολείο και έπιασα δουλειά σε ένα τηλεφωνικό κέντρο, το βάρος μου εκτινάχθηκε στα ύψη. Το πρωί γέμιζα το μεγάλο μπολ του μίξερ με Coco Pops για να φάω. Στη συνέχεια, στις 11 περίπου το πρωί πήγαινα στα McDonalds και έτρωγα τηγανίτες με ένα burger και ένα milkshake σοκολάτα. Το μεσημέρι πήγαινα στα Subway και έτρωγα ένα τεράστιο σάντουιτς με πεπερόνι και σαλάμι καθώς και ένα ανθρακούχο αναψυκτικό και μπισκότα. Είχαμε επίσης ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης στο γραφείο απ' όπου μασούλαγα σνακ και σοκολάτες, ενώ για δείπνο έτρωγα ινδικό και πατατάκια." Ο λόγος που την έκανε να πάρει την απόφαση για να αδυνατίσει ήταν μια φωτογραφία της με φίλους, τότε συνειδητοποίησε πόσο υπερβολικό είναι το βάρος της. Ετσι μετά τη γέννηση της κόρης της Μία, που είναι τώρα δύο ετών, αποφάσισε να ενταχθεί σε πρόγραμμα αδυνατίσματος και έχασε πάνω από 30 κιλά σε 4 μήνες. Σταμάτησε το πρόχειρο φαγητό και άρχισε να τρώει υγιεινά μαγειρεμένα φαγητά και στη συνέχεια, με τη βοήθεια του Instagram μοιράστηκε την ιστορία της για να εμπνεύσει κι άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα της.



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1AmiwAV

via IFTTT

«Χρυσός» ξανά ο Στεφανουδάκης


Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο με διαφορά λίγων ημερών για τον Μανώλη Στεφανουδάκη. Ο Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου βγήκε πρώτος την Τετάρτη στον ακοντισμό κατηγορίας F53/54 στο μίτινγκ Fazaa που φιλοξενείται στο Κλαμπ Αστυνομίας…



του Ντουμπάι.



Σήμερα, πήρε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία των κατηγοριών από 53 έως 56 με καλύτερη βολή στα 8 μέτρα 27 εκατοστά (727 πόντοι).



Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ιορδανός Χουσάμ Αλκχατίμπ (F56) με 9.81μ. (694 πόντους) ενώ τρίτος ήταν ο Σααέντ Νταχμανί (F53) από τα ΗΑΕ με 6.39μ. (546 πόντους).



Ο Μανώλης Στεφανουδάκης έκανε επίσης βολές στα 7.96, 8.15, 7.34, 7.93 και 7.93μ.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1BMnZs2

via IFTTT

Τρίπολη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον «εφιάλτη» των σκουπιδιών


Εντείνονται οι αντιδράσεις των κατοίκων και των φορέων της Τρίπολης για το μείζον πρόβλημα των σκουπιδιών στην πόλη.



Έτσι μετά την απόφαση του συλλόγου γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου και του 12ου Νηπιαγωγείου…



Τρίπολης, που κάλεσαν τους γονείς να μην στείλουν τα παιδιά τους τη Δευτέρα στο σχολείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας, το βράδυ με ομόφωνη απόφαση της η Ένωση Γονέων – Μαθητών του Δήμου Τρίπολης, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο της πόλης τη Δευτέρα στις 10.00 το πρωί.



Σε ανακοίνωση της Ένωση Γονέων – Μαθητών του Δήμου Τρίπολης επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι, «δεν πρόκειται να δεχτούμε περαιτέρω έκθεση των παιδιών μας σε κινδύνους μολύνσεων από τα σκουπίδια που βρίσκονται έξω από σχολικές μονάδες. Ήδη παρατηρείται ανεξήγητα μεγάλος αριθμός ιάσεων ανάμεσα στους μαθητές και καθημερινά υπάρχει μεγάλος αριθμός άρρωστων παιδιών που απουσιάζουν από τα σχολεία».



Η Ένωση κάνει λόγο για εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων για την κατάσταση που επικρατεί και απαιτεί, «την συλλογή κατά προτεραιότητα, των σκουπιδιών που βρίσκονται έξω από τα σχολεία, με ταυτόχρονη απολύμανση των χώρων αυτών».



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1AE7pbv

via IFTTT

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Μάχες παντού στη 18η αγωνιστική της Basket League


Το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής προσφέρεται το Σάββατο. Στις 16:30 ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό υποδεχόμενος, χωρίς τον τραυματία Μαργαρίτη, τον ουραγό και σχεδόν καταδικασμένο…



Πανιώνιο, που θα έχει στις τάξεις του τον Ξανθόπουλο, έστω και με προστατευτική μάσκα μετά το κάταγμα που υπέστη στη μύτη. Από εκεί και πέρα, στις 17:00, η αναμορφωμένη Κηφισιά, που πήρε τον πάουερ φόργουορντ Κόβινγκτον φιλοξενεί τον Άρη που ταξίδεψε στην Αθήνα με Μούρτο αλλά χωρίς Καραθανάση. Ντέρμπι φορμαρισμένων επαρχιακών ομάδων γίνεται στη Δράμα απέναντι σε ΚΑΟΔ και Κόροιβο, ενώ ο Κολοσσός που ανακοίνωσε τον γκαρντ Ρόμπινσον χαντιμετωπίζει στη Δράμα τον φορμαρισμένο Απόλλωνα Πατρών.



Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο, πιθανότατα και πάλι χωρίς τον Νέλσον, αλλά με τον Λαουάλ να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ πλήρης, μετά την επιστροφή του Σάκοτα στις προπονήσεις, υποδέχεται τον Πανελευσινιακό, που απέκτησε τον φόργουορντ Νέλσον, αλλά αποδέσμευσε τους Καλλέ και Κοξ.



Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τα Τρίκαλα, που ενισχύθηκαν με τον φόργουορντ Χολ και το «4αρι» Αλεξάντερ αλλά απομάκρυναν τον Μιλουτίνοβιτς, να υποδέχονται χωρίς κόσμο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, από τον οποίο θα λείψουν Πέτγουεϊ, Κατσίβελης και Αγραβάνης. Αναλυτικά η 18η αγωνιστική Σάββατο 28/2



16:30 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)



17:00 Νέα Κηφισιά-Άρης (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)



17:00 ΚΑΟΔ-Κόροιβος Αμαλιάδας (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)



17:00 Κολοσσός Ρόδου-Απόλλων Πατρών (Novasports 1)



Κυριακή 1/3



16:30 Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός (Novasports 3)



18:30 ΑΕΚ-Πανελευσινιακός (OTE Sport 3)



Δευτέρα 2/3



16:30 Τρίκαλα-Ολυμπιακός (Novasports 1) Επόμενη αγωνιστική (19η) Σάββατο 28/2



17:00 Άρης-Κόροιβος (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)



17:00 Πανιώνιος-ΚΑΟΔ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)



17:00 Πανελευσινιακός-Τρίκαλα (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)



17:00 Νέα Κηφισιά-Κολοσσός Ρόδου (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)



17:00 Απόλλων Πατρών-ΑΕΚ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)



Κυριακή 1/3



16:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Novasports 3)



Δευτέρα 2/3



17:30 Ολυμπιακός-Ρέθυμνο (OTE Sport 3)



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1ATszBi

via IFTTT

Ερντέν στην κορυφή


Το απίθανο, αλλά άνευ ουσίας τρίποντο του Κώστα Βασιλειάδη πίσω από το κέντρο στην ήττα της Μάλαγα από τον Ολυμπιακό είναι στην τελευταία θέση των δέκα καλύτερων φάσεων της όγδοης αγωνιστικής του Top 16.



Στην κορυφή…



βρίσκεται το κάρφωμα του Σεμίχ Ερντέν στη νίκη της Φενέρ επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα.



Πηγή: sport-fm.gr



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1LU92DL

via IFTTT

Έτσι γιορτάζει ο Πειραιάς


Ήταν ημέρα… γιορτής στο ΣΕΦ με καλεσμένη την Ουνικάχα!



Ο Ολυμπιακός, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 77-72 της Μάλαγα στο 500ο παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα και έτσι έμεινε μόνος πρώτος…



στον έκτο όμιλο, εκμεταλλευόμενος το «δώρο» από τη Φενέρ που νίκησε την ΤΣΣΚΑ.



Για άλλη μία φορά φέτος ο Βασίλης Σπανούλης ήταν σε μεγάλη βραδιά, καθώς έκανε νταμπλ-νταμπλ με 18 πόντους και 10 ασίστ, οι οποίοι τον ανέβασαν στην τρίτη θέση των πασέρ στην ιστορία της διοργάνωσης.



Πολύ καλοί και οι Πρίντεζης και Λοτζέσκι με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Ωστόσο, το μοναδικό «μελανό» σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Μπρεντ Πέτγουεϊ στον ώμο, περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη.



Το ματς



Πολύ άστοχος ξεκίνησε στην αναμέτρηση ο Ολυμπιακός και η επιμονή του έξω από τα 6,75μ. (0/6 τρ.), έδωσε την ευκαιρία στη Μάλαγα να πάει στο +5 (2-7). Ο ρυθμός τους ματς ήταν χαμηλός, ωστόσο για τους φιλοξενούμενους ήταν πολύ καλός μέσα στη ρακέτα ο Γκριν, ο οποίος τους διατηρούσε μπροστά, με τον Πρίντεζη να έρχεται ορεξάτος από τον πάγκο και να μην αφήνει την κατάσταση να ξεφύγει (9-11). Όμως, η «ερυθρόλευκη» άμυνα συνέχισε να παίρνει κάτω από τη… βάση μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, καθώς η ομάδα του Πλάθα με «όπλο» τα επιθετικά ριμπάουντ, κατάφερε να το κλείσει στο +6 (11-17).



Ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός έτρεξε στο παρκέ, με αυτό το ρυθμό να βολεύει τη Μάλαγα, η οποία διατηρούνταν χωρίς πρόβλημα μπροστά (17-23). Με κάποιες καλές άμυνες οι «ερυθρόλευκοι» πλησίασαν (24-26), ωστόσο τα λάθη και η αστοχία στη συνέχεια έδωσαν ξανά την ευκαιρία στους Ισπανούς να πάνε στο +7 (24-31). Η επίθεση των Πειραιωτών αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, αλλά το θετικό ήταν πως η άμυνα άρχισε να δουλεύει κάπως καλύτερα στα τελευταία λεπτά και με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να τα πηγαίνει αρκετά καλά στο συγκεκριμένο κομμάτι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε στο 29-33.



Πιο αποφασισμένος μπήκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο και τρέχοντας στο ανοικτό γήπεδο όχι μόνο εξάλειψε τη διαφορά, αλλά πέρασε και μπροστά για πρώτη φορά στην αναμέτρηση (34-33). Πλέον, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχαν τον έλεγχο του ματς και παράλληλα κατάφεραν να πάνε την υπέρ τους διαφορά στους επτά πόντους (47-40). Ο ρυθμός τους ματς είχε ανοίξει, αλλά αυτό… χάλασε λίγο τη συγκέντρωση των Πειραιωτών στην άμυνα, καθώς είδαν το 50-43 να γίνεται 50-48. Έτσι, κύλησε μέχρι το τέλος το τρίτο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τουλάχιστον το προβάδισμά τους (55-52).



Κακό ξεκίνημα έκανε και στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός, με τη Μάλαγα να φέρνει το ματς στην ισοπαλία (58-58). Με το τρίποντο του Σλούκα η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έδειξε να… αφυπνίζεται και να πηγαίνει στο +6 (66-60) στα μισά της περιόδου. Εκεί, ανέλαβε… δράση ο Σπανούλης, ο οποίος με δικούς του πόντους και ασίστ, έδωσε «αέρα» οκτώ πόντων (71-63), περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη. Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν σε θέση να επιστρέψουν και έτσι στο 500ο ματς τους στην Ευρωλίγκα οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με το τελικό 77-72.



Τα δεκάλεπτα: 11-17, 29-33, 55-52, 77-72



Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ, Χάντερ 3, Ντάνστον 6, Σπανούλης 18 (10 ασ.), Σλούκας 9 (2), Πρίντεζης 13, Μάντζαρης 6 (2), Λαφαγέτ 6 (1), Ντάρντεν 2, Λοτζέσκι 12 (2), Τσαϊρέλης 2.



Ουνικάχα Μάλαγα (Πλάθα): Γκαμπριέλ 7, Μάρκοβιτς 4, Βασιλειάδης 9 (3), Τούλσον 8, Τόμας 9, Γκρέιντζερ 13 (2), Βάσκεθ 6, Κουζμίνσκας 3 (1), Στέφανσον 3 (1), Γκριν 8, Γκολούμποβιτς 2.



Πηγή:



sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1LSOlrK

via IFTTT

Μονάδες αφαλάτωσης στα μικρά και άνυδρα νησιά


Σε μια προσπάθεια να καλυφθούν με μονάδες αφαλάτωσης τα μικρά και άνυδρα νησιά, ενόψει του καλοκαιριού και της αυξημένης τουριστικής κίνησης, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας με τη συμμετοχή…



του αναπληρωτή υπουργού Θοδωρή Δρίτσα, του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Νίκου Ζωίδη και του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου.



Στόχος του υπουργείου, είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των νησιών με μονάδες αφαλάτωσης και να αναζητηθεί ένα μοντέλο διαχείρισή τους, καθώς πολλοί νησιωτικοί δήμοι αδυνατούν αυτή τη στιγμή να ανταπεξέλθουν στο κόστος συντήρησης και ηλεκτροδότησης των μονάδων αυτών.



Από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κατατέθηκε σχετική πρόταση για την ανάθεση της συντήρησης των εγκαταστάσεων αφαλάτωσης μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας, ενώ ζητήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να συνδράμει με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της, στις διαδικασίες εκπόνησης τεχνικών μελετών για την κάλυψη των αναγκών των άνυδρων νησιών.



Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, δήλωσε πρόθυμος να συνδράμει η Περιφέρεια στην αντιμετώπιση του προβλήματος της υδροδότησης των νησιών, με οποιοδήποτε τρόπο κριθεί και αποφασιστεί από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Ζήτησε επίσης την παρέμβαση του υπουργού Ναυτιλίας, να σταματήσει η ΔΕΗ να χρεώνει τη λειτουργία των αφαλατώσεων με οικιακό τιμολόγιο.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1BJr788

via IFTTT

Πρόστιμο από την UEFA στον Παναθηναϊκό


Πρόστιμο από την UEFA στον Παναθηναϊκό και άλλες τρεις ομάδες από την UEFA, λόγω παραβιάσεων των κανονισμών του Financial Fair Play. Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να περάσουν αναίμακτα τον έλεγχο της αρμόδιας επιτροπής και μαζί με…



τις Χάποελ Τελ-Αβίβ, Χαλ και Ρουχ Χορζόφ, θα κληθούν να καταβάλουν το ποσό των 200.000 ευρώ.



H UEFA ήρθε συμφωνία με τα τέσσερα κλαμπ, ώστε να έχουν συμμορφωθεί μέχρι το τέλος του 2015 με τους όρους του FFP, αλλά και να παρουσιάσουν ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς τη σεζόν 2015-16. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε τα πρόστιμα θα γίνουν ακόμη πιο βαριά και θα παραπεμφθούν στην Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου.



Καθαρές από τον έλεγχο βγήκαν Λίβερπουλ και Σπάρτα Πράγας.



Από τις περσινές αποφάσεις επανεξετάστηκαν οι Λέφσκι Σόφιας και Τράμπζονσπορ, που έδειξαν πως έχουν συμμορφωθεί πλήρως με τους κανονισμούς. Τέλος, θα υπάρξει νέος έλεγχος από το Επιμελητήριο στις ρωσικές Ντιναμό και Λοκομοτίβ Μόσχας.



Πηγή:



sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1G18D3Z

via IFTTT

«Ας το πάρει απόφαση ο Σαμαράς: η τρόικα τελείωσε»


Με σκληρό αλλά και δεικτικό τρόπο κυβερνητικές πηγές απάντησε στο non paper της Νέας Δημοκρατίας. Η ΝΔ του κ. Σαμαρά, με non paper, περήφανη για τα μνημόνια που έχει υπογράψει, προσπαθεί να πείσει τα στελέχη της –την…



κοινωνία αποκλείεται!- ότι τα μνημόνια συνεχίζονται. Ας το πάρει απόφαση ο κ. Σαμαράς: η τρόικα τελείωσε και μαζί οι εκπρόσωποί της!



Του θυμίζουμε τι έλεγε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, «λαγός τη φτέρη έσειε.. κακό της κεφαλής του»! Ας προσέχει, λοιπόν» ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1ExxCKx

via IFTTT

Βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακό για τον αποκλεισμό


Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό από την Ντνίπρο από τη συνέχεια του Europa League.



Το κλίμα, όπως είναι φυσικό, δεν ήταν το καλύτερο δυνατόν, καθώς…



η ομάδα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο μίας θεωρητικά εύκολης αντιπάλου, η οποία τελικά έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Περέιρα.



Όσοι παίκτες έπαιξαν κόντρα στους Ουκρανούς έκαναν αποκατάσταση και αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Εκτός παραμένει ο Φουστέρ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου δύο εβδομάδες στην αγωνιστική δράση.



Στα της προπόνησης, το βάρος έπεσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Παράλληλα, έγινε πολλή δουλειά επάνω στην κατοχή και τη σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, σε μικρό χώρο, λίγες επαφές και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1ARMIaV

via IFTTT

Χαμός για το… χειμερινό Μουντιάλ!


Σε θρίλερ εξελίσσονται οι διαβουλεύσεις για το πρόγραμμα του Μουντιάλ στο Κατάρ το 2022. Παρότι το οργανόγραμμα της FIFA έκανε λόγο για διεξαγωγή του τουρνουά τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο με τον τελικό να ορίζεται περίπου…



στις 23 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας φαίνεται πως τα «γυρνάει».



Συγκεκριμένα, ο Σεπ Μπλάτερ έκανε ξεκάθαρο πως επιθυμεί η διοργάνωση να μην φτάσει κοντά στα Χριστούγεννα και προτιμά την 18η Δεκεμβρίου για τον τελικό.



Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές ενστάσεις σχετικά με τον προγραμματισμό εκφράζονται από την αγγλική ομοσπονδία, που θέλει να προφυλάξει τους συλλόγους της από τις μεγάλες αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν -αναγκαστικά- στο πρόγραμμά τους.



Μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση σχετικά με το ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης, με την τελική απόφαση να βγαίνει στην συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1vGn3my

via IFTTT

Τιμωρήθηκε για τα συνθήματα ο Ηρακλής


Με διπλό πρόστιμο, τόσο για το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όσο και γι’ αυτό κόντρα στον Πανιώνιο τιμωρήθηκε ο Ηρακλής απ’ την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.



Ο «Γηραιός» τιμωρήθηκε με 1500 ευρώ για συνθήματα…



της εξέδρας και μεμονωμένο επεισόδιο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ για το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες δέχτηκε πρόστιμο 400 ευρώ. Η ανακοίνωση: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα α) τη χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (απρεπή συνθήματα) και β) τη χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (μεμονωμένο επεισόδιο) και κατά συγχώνευση συνολική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ (Κύπελλο Ελλάδας Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης στις 21/1/2015).



Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ για τους αναφερόμενους στο σκεπτικό λόγους. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ (Κύπελλο Ελλάδας Ηρακλής-Πανιώνιος στις 11/2/2015)».



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1ARFcgk

via IFTTT

Προχωρούν τα… δεσίματα


Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Κέρκυρας όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκας, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται εννιά βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και μόνο με αυτοκτονία θα μπορούσε να πέσει…



στη Β’ Εθνική.



Αυτό φαίνεται πως σκέφτεται και η διοίκηση του συλλόγου, η οποία μετά την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Σέτκους, ετοιμάζει τις επόμενες συζητήσεις με άλλους ποδοσφαιριστές.



Ο λόγος για τους Καϊκούτ, Ντιόγκο και Ντιμιτρόφσκι, οι οποίοι αναμένεται το επόμενο δεκαήμερο να κληθούν για να υπάρξουν οι σχετικές επαφές και να παραμείνουν «Φαίακες».



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/185FYvJ

via IFTTT

Αναδιοργάνωση σε όλες τις ελληνικές εθνικές ομάδες


Σύσκεψη με παρόντες όλους τους ομοσπονδιακούς προπονητές και με τη συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη πραγματοποιήθηκε σήμερα, με σκοπό την αναδιοργάνωση των Εθνικών ομάδων.



Δεν απασχολεί μόνο το Euro. Μπορεί…



ο πλέον κρίσιμος αγώνας της Εθνικής για τα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2016 κόντρα στην Ουγγαρία (29/3, 21:45), να είναι αρκετά κοντά, αλλά στην Ομοσπονδία δεν ασχολούνται μόνο με αυτό.



Ένα θέμα που βρίσκεται στην ατζέντα είναι και η αναδιοργάνωση των Εθνικών ομάδων. Για αυτό σήμερα έγινε σύσκεψη με όλους ομοσπονδιακούς προπονητές παρόντες: Τσάνας-Ιορδανίδης (Εθνική Ελπίδων), Γκούμας-Μπιζάς (Εθνική Νέων), Γεωργόπουλος-Πανταζής (Εθνική Παίδων), καθώς οι συνεργάτες του κ. Μαρκαριάν στην Εθνική Ανδρών κ. Μαρσενάρο, Κωστένογλου και ο αναλυτής κ. Αντωνίου. Φυσικά έδωσε το «παρών» και ο επικεφαλής των Εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης.



Ο νέος τεχνικός της γαλανόλευκης, Σέρχιο Μαρκαριάν, ενημερώθηκε για τη δομή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, στο οποίο βασίζεται το Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης και η αξιολόγηση και συλλογή ποδοσφαιριστών ηλικίας 13-16 ετών.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1AAzW1G

via IFTTT

Ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ θέλει να κάνει πλουσιότερο ο Δώνης


Ο Γιώργος Δώνης έκανε το deal της ζωής του υπογράφοντας συμβόλαιο-μαμούθ με την Αλ Χιλάλ. Η συμφωνία του Έλληνα τεχνικού με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προβλέπει αποδοχές 3 εκατομμυρίων δολαρίων για τον επόμενο 1,5…



χρόνο.



Ο έλληνας τεχνικός θα ταξιδέψει για την αραβική χερσόνησο μαζί με τους μόνιμους συνεργάτες του Μένταν, Αγγελίνα, Μαλλιαρίτση και Γεωργίτσα. Αλλά δε θα είναι μόνοι αυτοί που θα τον ακολουθήσουν…



Διαβάστε τη συνέχεια στο sportdog.gr.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1wqliVp

via IFTTT

Ο Λαφαζάνης ανακάλεσε προς επανεξέταση δύο άδειες για τις Σκουριές


Σε ανάκληση της θεώρησης της αρχιτεκτονικής και μηχανολογικής μελέτης του εργοστασίου στις Σκουριές Χαλκιδικής προχώρησε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης,…



με απόφαση που προκάλεσε την αντίδραση των εργαζομένων στην επιχείρηση.



Η ανάκληση έγινε προκειμένου να γίνει επανέλεγχος για το κατά πόσον οι υποβληθείσες μελέτες, στις οποίες βασίστηκε η θεώρηση, είναι σύμφωνες με τις πολεοδομικές και περιβαλλοντικές διατάξεις. Ο επανέλεγχος αυτός κρίθηκε επιβεβλημένος, μετά από έγγραφες καταγγελίες φορέων και έχει ως στόχο να προασπίσει με όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο τη νομιμότητα και πρώτα απ» όλα το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον» αναφέρει το ΥΠΑΠΕΝ.



Στην απόφασή του ο κ. Λαφαζάνης επικαλείται ότι η τεχνική μελέτη της Μονάδας Εμπλουτισμού Σκουριών καθώς και η αρχιτεκτονική και ηλεκτρομηχανολογική μελέτη εγκρίθηκαν με βάση νομοθεσία που θεσπίστηκε μεταγενέστερα από την έκδοση των αδειών. Αντίδραση εργαζομένων Ο πιο «αριστερός» υπουργός, θεωρητικά, αυτής της κυβέρνησης, αντί να τηρήσει τον λόγο του απέναντι σε εργαζόμενους, προτίμησε να κάνει το χατίρι σε πρόσωπα αμφιβόλου ηθικής και εντιμότητας, των οποίων τις απόψεις επικαλείται στη σημερινή απόφασή του» αναφέρουν τα Σωματεία Εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας σε επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.



Στην επιστολή υποστηρίζουν ότι ο κ. Λαφαζάνης είχε υποσχεθεί ότι «πριν λάβει οποιαδήποτε απόφαση θα ερχόταν πρώτα στη Χαλκιδική για να ενημερωθεί και να δει από κοντά τους χώρους που εργάζονται 2.000 κάτοικοι της Βορειανατολικής Χαλκιδικής».



Τα σωματεία καλούν τον επενδυτή να συνεχίσει τη στήριξη του επενδυτικού έργου και δηλώνουν ότι «αν γίνουμε δυσάρεστοι στη κυβέρνηση ας στείλει τα ΜΑΤ». Την επιστολή υπογράφουν ο πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Υπαλλήλων «Αγία Βαρβάρα» Γιώργος Χατζής και ο πρόεδρος του Σωματείου Μεταλλωρύχων Υπογείων Στοών Μεταλλείων Κασσάνδρας Χρήστος Ζαφειρούδας.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1BGxadE

via IFTTT

«Έφυγε» ο πρωτοπόρος Λόιντ


Το ΝΒΑ είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών είναι Αφροαμερικανοί. Κι όμως, δεν ήταν πάντα έτσι… Τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή στα 86 του ο Ερλ Λόιντ, ο πρώτος μαύρος παίκτης στην ιστορία του…



πρωταθλήματος.



Ο εκλιπών, που αποτέλεσε έναν πρωτοπόρο για την εποχή του, έκανε ντεμπούτο στη λίγκα το 1950 με τους Γουάσινγκτον Κάπιταλς, ενώ λίγες μέρες μετά τον ακολούθησαν οι Σουίτγουοτερ Κλίφτον και Τσακ Κούπερ. Όταν πάτησε στο παρκέ, αυτός ο άνθρωπος κέρδισε μια θέση στην ιστορία του κινήματος για τα κοινωνικά δικαιώματα και άνοιξε το δρόμο για την ισότητα στην Αμερική», ανέφερε ο Μπράιαν Χέμπχιλ, κυβερνήτης της Δυτικής Βιρτζίνια, τόπου καταγωγής του Ερλ Λόιντ.



Ο τελευταίος κατέκτησε το 1955 τον τίτλο με τους Σίρακιους Νάσιοναλς, τον πρώτο που πανηγύρισε μαύρος στο ΝΒΑ, μαζί με τον συμπαίκτη του, Τζιμ Τάκερ. Σε 560 παιχνίδια είχε 8,4 πόντους και 6,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο παίζοντας για εννιά σεζόν σε Γουάσινγκτον, Σίρακιους και Ντιτρόιτ, ενώ έχασε ολόκληρη τη σεζόν 1951/52 λόγω κατάταξης στο στρατό. Τη σεζόν 1971/72 ήταν προπονητής στο Ντιτρόιτ με ρεκόρ 22-55, ενώ κάθισε στον πάγκο της ομάδας και για εννιά ματς τη σεζόν 1972/73. Το 2003 εισήχθη στο Hall of Fame ως ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του ΝΒΑ όπως είναι σήμερα.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1wpXt00

via IFTTT

Ο παικταράς και ο… ανημποράκος του Ολυμπιακού


Ποιος είναι ο παικταράς και ποιος ο… ανημποράκος του Ολυμπιακού; Η γκαφίτιδα του Ρομπέρτο, η ζώνη νεροζούμι και το χώσιμο σε Μιλιβόγιεβιτς!



Ο Ολυμπιακός συνεχίζει μία τραγική αμυντική κατάσταση. Τραγική….



Αλλά και γενικώς δεν παίζει ποδόσφαιρο με πλάνο. Η ουκρανική ομάδα ήταν βατός αντίπαλος αλλά έχει καλό προπονητή που στήνεται ωραία. Ήρθε εδώ και έξυπνα σε περίμενε. Με παίκτες γρήγορους και πιο γυμνασμένους από τον Ολυμπιακό. Κι ας έχουνε διακοπή!



Το έχω ξαναπεί ότι ο Ολυμπιακός για να βγάλει αντεπίθεση πάει από τα… Χριστούγεννα στο Πάσχα! Το έχει ξεχάσει αυτό το ποδόσφαιρο και πάει να βγει από την άμυνα όλο με πάσες. Δύο φορές πήγε να βγάλει αιφνιδιασμό αλλά τον σταματήσανε. Αντίθετα εκείνοι μας έβγαλαν αιφνιδιασμό φαρμάκι, θα τα πω παρακάτω, έγινε έγκλημα.



Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο sportdog.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1au7F3i

via IFTTT

Η SuperLeague ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων


Με δύο ημέρες καθυστερήση η SuperLeague ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή της αγωνιστικής…



Aναλυτικά η ανακοίνωση της SuperLeague



Ανακοινώνεται ότι η 26η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ (η οποία…



είχε ορισθεί να διεξαχθεί το τριήμερο 28/02 – 02/03/2015) δε θα λάβει χώρα, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αρ. Μπαλτά.



Οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής της Super League K20, K17 και K15, θα διεξαχθούν κανονικά ως έχουν οριστεί το Σαββατοκύριακο 28/02 και 01/03/2015.



Πηγή: gazzetta.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1zldnsS

via IFTTT

Σοκ με Φαν Πέρσι


Άσχημα νέα για τη Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τη Mirror και τη Sun, ο τραυματισμός που υπέστη ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στον αστράγαλο στον ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Σουόνσι είναι αρκετά σοβαρός.



Ο Ολλανδός φορ,…



που είχε αποχωρήσει με ειδική προστατευτική μπότα από το ματς, αναμένεται να χάσει τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια της ομάδας του. Πρόκειται για τους αγώνες με Σάντερλαντ (εντός), Νιούκαστλ (εκτός), Άρσεναλ (εντός) και Τότεναμ (εντός), ενώ υπολογίζεται να επιστρέψει στον αγώνα με τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» στις 22 Μαρτίου.



Ο 31χρονος άσος μπορεί να μη διανύει την παραγωγικότερη σεζόν στην καριέρα του, αλλά ακόμη και σε αυτή έχει 10 γκολ σε 24 ματς στην Premier League.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1wphCmZ

via IFTTT

Σε ελεύθερη πτώση η Ελλάδα


Ήταν η σεζόν 2003/04, όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο απολαμβάνοντας τους καρπούς των εξαιρετικών αποτελεσμάτων των ομάδων του τα προηγούμενα χρόνια κι έχοντας αναρριχηθεί στην έκτη θέση της κατάταξης χωρών της UEFA, έφτασε…



να έχει τρεις ομάδες στους ομίλους του Champions League.



Μια δεκαετία και… κάτι μετά, η Ελλάδα χάνει το ένα μετά το άλλο τα προνόμια που με τόσο κόπο είχε κατακτήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια «πληρώνοντας» τη φτωχή συγκομιδή των εκπροσώπων της στην Ευρώπη. Το www.sport-fm.gr κάνει μια αναδρομή σε αυτή την ελεύθερη πτώση…



Η αδυναμία οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας να προχωρήσει πέρα από τους «16» των δύο μεγάλων διοργανώσεων (τελευταία παρουσία σε προημιτελικά, αυτή του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο UEFA τη σεζόν 2002/03) σε συνδυασμό με πολλούς πρόωρους αποκλεισμούς μεγάλων ή μικρότερων ελληνικών συλλόγων, φέρνουν το ποδόσφαιρο της χώρας αντιμέτωπο με συνέπειες που μέχρι πρότινος δεν υπολόγιζε, αλλά πλέον θα βιώσει για τα καλά στο… πετσί του, αλλά και πιθανώς στην τσέπη τους οι ίδιες οι ομάδες.



Μπορεί οι 31 βαθμοί που εξασφάλισαν φέτος οι πέντε εκπρόσωποι της Ελλάδας στην Ευρώπη να ήταν περισσότεροι από την περσινή συγκομιδή (30,5) ή την προπέρσινη (22), αλλά μοιάζει και τελικά είναι πολύ μικρότερη από άλλες εποχές, όπου η χώρα έφτασε να κερδίζει και πάνω από 40 βαθμούς την ευρωπαϊκή χρονιά.



Για την προσεχή περίοδο, 2015/16, ο πρωταθλητής θα είναι απευθείας στους ομίλους, ο Κυπελλούχος θα συμμετέχει στους ομίλους του Europa League, ενώ ο πρώτος των play offs θα δώσει δύο προκριματικούς με τους μη πρωταθλητές για την είσοδο στους ομίλους του Champions League κι από εκεί και πέρα ο δεύτερος θα παίξει στον τρίτο προκριματικό του Europa League (θα πρέπει να περάσει δύο εμπόδια για να μπει στους ομίλους) και ο τρίτος των play offs στον δεύτερο προκριματικό γύρο (θα πρέπει να περάσει τρία εμπόδια για να μπει στους ομίλους). Σημειώνεται πως αν ο Κυπελλούχος δεν είναι ο πρωταθλητής ή ομάδα που συμμετέχει στα play offs, τότε ο τελευταίος των play offs μένει εκτός Ευρώπης. Αν πάλι το Κύπελλο το κατακτήσει ο πρωταθλητής, το απευθείας εισιτήριο για το Europa League πάει στον πρώτο των play offs και στα προκριματικά συμμετέχουν και οι άλλοι τρεις του μινι πρωταθλήματος. Ο φιναλίστ του Κυπέλλου δεν εξασφαλίζει θέση στην Ευρώπη.



Τα δύσκολα έρχονται από τη σεζόν 2016/17. Κι αυτό γιατί μετά την υποχώρηση της Ελλάδας στη 13η θέση, ο πρωταθλητής της επόμενης περιόδου θα χρειαστεί να δώσει δύο προκριματικούς συμμετέχοντας στο γύρο των πρωταθλητών. Μοναδικός τρόπος να αποφύγει τη διαδικασία και να μπει απευθείας στους ομίλους, είναι ο κάτοχος του Champions League και του Europa League του 2016 να έχουν εξασφαλίσει θέση στο Champions League μέσω των πρωταθλημάτων τους. Ο πρώτος των play offs θα δώσει δύο προκριματικούς με τους μη πρωταθλητές για την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Από εκεί και πέρα, ο Κυπελλούχος Ελλάδας θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και θα πρέπει να αποκλείσει δύο αντιπάλους για να μπει στους ομίλους, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος των play offs θα πρέπει να αποκλείσουν δύο και τρεις αντιπάλους αντίστοιχα.



Και τα χειρότερα ίσως να μην έχουν έρθει ακόμη… Η Ελλάδα θα εκκινήσει την επόμενη σεζόν από τη 14η θέση (με 24.300 βαθμούς) και σε μεγάλη απόσταση από την προνομιούχο δωδέκατη θέση που έχει η Τουρκία (με 28.000 βαθμούς και την Μπεσίκτας να συνεχίζει στο Europa League). Αν η Ελλάδα τερματίσει 13η, 14η ή 15η του χρόνου, θα έχει τη σεζόν 2017/18 πάλι πέντε ομάδες στην Ευρώπη, αλλά τον πρωταθλητή και τον πρώτο των play offs να δίνουν δύο προκριματικούς για να μπουν στους ομίλους του Champions League και τους υπόλοιπους τρεις των play offs να παίζουν έναν, δύο ή τρεις προκριματικούς για να μπουν στους ομίλους του Europa League. Εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Champions League έχει ο πρωταθλητής της δωδέκατης χώρας της κατάταξης.



Όσο για τους ελληνικούς συλλόγους; Ο Ολυμπιακός που εκκίνησε τη σεζόν από την 27η θέση της κατάταξης θα αρχίσει την επόμενη περίοδο στην καλύτερη περίπτωση από την 21η θέση. Ο ΠΑΟΚ που μπήκε 50ος θα είναι στην καλύτερη περίπτωση 54ος. Ο Παναθηναϊκός που ήταν 99ος θα είναι στην καλύτερη περίπτωση 115ος και ο Αστέρας Τρίποληςπου ήταν 133ος θα είναι στην καλύτερη περίπτωση 119ος. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις μελλοντικές κληρώσεις…



Αναλυτικά η Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια:



1995/96: 8.250 βαθμοί



33 βαθμοί: 18 από Παναθηναϊκό, 10 από Ολυμπιακό, 3 από ΑΕΚ, 2 από Απόλλωνα Αθηνών)



1996/97: 3.750 βαθμοί



15 βαθμοί: 10 από ΑΕΚ, 4 από Παναθηναϊκό, 1 από Ολυμπιακό, 0 από Ηρακλή)



1997/98: 7.750 βαθμοί



31 βαθμοί: 8 από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, 7 από ΟΦΗ)



1998/99: 6.200 βαθμοί



31 βαθμοί: Ολυμπιακός 13, Πανιώνιος 9, Παναθηναϊκός 6,5, ΑΕΚ 2, ΠΑΟΚ 0,5).



1999/00: 5.416 βαθμοί



32,5 βαθμοί: Ολυμπιακός 8, ΑΕΚ 7,5, Παναθηναϊκός 7, ΠΑΟΚ 6, Άρης 4, Ιωνικός 0).



2000/01: 6.750 βαθμοί



40,5 βαθμοί: 10,5 Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός 8, ΑΕΚ 8, Ηρακλής 5, ΠΑΟΚ 5, ΟΦΗ 4).



2001/02: 11.250 βαθμοί



45 βαθμοί: Παναθηναϊκός 20, ΑΕΚ 12, ΠΑΟΚ 8, Ολυμπιακός 5).



2002/03: 7.166 βαθμοί



43 βαθμοί: Παναθηναϊκός 15, ΑΕΚ 14, ΠΑΟΚ 7, Ολυμπιακός 4, Ηρακλής 2, Ξάνθη 1).



2003/04: 4.166 βαθμοί



25 βαθμοί: Παναθηναϊκός 5, Πανιώνιος 4, Άρης 4, ΠΑΟΚ 4, Ολυμπιακός 4, ΑΕΚ 4).



2004/05: 6.166 βαθμοί



37 βαθμοί: Ολυμπιακός 14, Παναθηναϊκός 12, Πανιώνιος 4, Αιγάλεω 4, ΑΕΚ 3, ΠΑΟΚ 0).



2005/06: 3.333 βαθμοί



20 βαθμοί: Παναθηναϊκός 7, Ολυμπιακός 6, ΠΑΟΚ 4, Ξάνθη 1, Άρης 1, ΑΕΚ 1).



2006/07: 4.666 βαθμοί



28 βαθμοί: ΑΕΚ 11, Παναθηναϊκός 9, Ολυμπιακός 6, Ηρακλής 2, Ατρόμητος 0, Ξάνθη 0).



2007/08: 7.500 βαθμοί



45 βαθμοί: Ολυμπιακός 13, Παναθηναϊκός 12, ΑΕΚ 7, Άρης 6, Πανιώνιος 5, Λάρισα 2).



2008/09: 6.500 βαθμοί



26 βαθμοί: Παναθηναϊκός 15,5, Ολυμπιακός 9, Άρης 1, ΑΕΚ 0,5).



2009/10: 7.900 βαθμοί



39,5 βαθμοί: 20 από Ολυμπιακό, 13 από Παναθηναϊκό, 4 από ΑΕΚ, 2 από ΠΑΟΚ, 0,5 από Λάρισα)



2010/11: 7.600 βαθμοί



38 βαθμοί: ΠΑΟΚ 11,5, Άρης 11, ΑΕΚ 6,5, Παναθηναϊκός 6, Ολυμπιακός 3)



2011/12: 7.600 βαθμοί



38 βαθμοί: 16 από Ολυμπιακό, 13,5 από ΠΑΟΚ, 3,5 από ΑΕΚ, 3,5 από Ολυμπιακό Βόλου, 1,5 από Παναθηναϊκό)



2012/13: 4.400 βαθμοί



22 βαθμοί: 10 από Ολυμπιακό, 6,5 από Παναθηναϊκό, 3 από ΠΑΟΚ, 2 από Αστέρα Τρίπολης, 0,5 από Ατρόμητο).



2013/14: 6.100 βαθμοί



30,5 βαθμοί: 18 από Ολυμπιακό, 10 από ΠΑΟΚ, 1 από Ατρόμητο, 1 από Ξάνθη, 0,5 από Αστέρα Τρίπολης).



2014/15: 6.200 βαθμοί



31 βαθμοί: 11 από Ολυμπιακό, 8,5 από Αστέρα Τρίπολης, 6 από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός 4,5, Ατρόμητος 1).



Σημειώνεται πως η βαθμολογία κάθε χώρας υπολογίζεται ως εξής: Κάθε νίκη δίνει δύο βαθμούς και κάθε ισοπαλία έναν βαθμό, ενώ οι βαθμοί αυτοί είναι διαιρεμένοι με το δύο στις προκριματικές φάσεις. Επιπλέον η πρόκριση σε κάθε γύρο νοκ άουτ του Champions League πριμοδοτείται με έναν βαθμό επιπλέον, όπως και η πρόκριση στα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τον τελικό του Europa League. Επίσης η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League προσφέρει τέσσερις βαθμούς και ισάριθμους δίνει η πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Ο τελικός αριθμός υπολογίζεται από το συνολικό αριθμό βαθμών μίας χώρας κάθε χρονιά διαιρεμένο με τους εκπροσώπους της στα Κύπελλα Ευρώπης, ενώ για την κατάταξη των χωρών προσμετρούνται τα αποτελέσματα της τελευταίας πενταετίας.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1wp1bXU

via IFTTT

Αναμονή για τον αγώνα ρεβάνς ΑΕΚ-Ολυμπιακού


Σε αναμονή για δύο «καυτά» ζητήματα βρίσκεται η ΑΕΚ. Αφενός μεν για τον ορισμό του αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό κι αφετέρου για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.



Στο πρώτο «μέτωπο», η απόφαση της ΕΠΟ…



να ορίσει χθες τους τρεις άλλους προημιτελικούς για την ερχόμενη εβδομάδα, μαρτυρά πως δεν υπάρχει απαγόρευση για τους αγώνες του θεσμού από την κυβέρνηση, ενώ από τη στιγμή που δεν θα γίνουν αγώνες πρωταθλήματος, δεν υπάρχει κώλυμα να αγωνιστεί και ο Ολυμπιακός που υπό κανονικές συνθήκες θα έπαιζε τη Δευτέρα με τον Αστέρα Τρίπολης για τη Super League.



Ωστόσο επειδή ο βαθμός «επικινδυνότητας» σε ένα ΑΕΚ-Ολυμπιακός είναι πολύ μεγαλύτερος από τα άλλα τρία ζευγάρια των «8» (Πανιώνιος-Ηρακλής, Απόλλων Σμύρνης-Χανιά και Skoda Ξάνθη-ΟΦΗ), είναι αμφίβολο αν θα επιτραπεί η διεξαγωγή του. Η πλευρά της ΑΕΚ περιμένει σήμερα οριστική ενημέρωση επί του θέματος, καθώς αν τελικά οριστεί ο αγώνας για την Τετάρτη, θα πρέπει να εκδοθούν άμεσα τα εισιτήρια και να γίνουν οι απαιτούμενες συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας, ενώ φυσικά θα επηρεαστεί και ο αγωνιστικός προγραμματισμός της ομάδας.



Σε ό,τι αφορά στο θέμα του γηπέδου, το προσεχές διάστημα θα είναι κρίσιμο. Το κλίμα από την πλευρά της κυβέρνησης δείχνει θετικό, ειδικά από τη στιγμή που έγινε η επαφή του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη, με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλο, και στην ΑΕΚ περιμένουν πρόσκληση για να συζητήσουν όλοι μαζί, ώστε να βρεθεί μια λύση. Όλα αυτά κι ενώ στις 6 Μαρτίου εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή πολιτών και του Δήμου κατά του σχεδίου για την «Αγια-Σοφιά». Μέχρι τότε, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν την άδεια από την πολεοδομία για να αρχίσουν τα βελτιωτικά έργα στο υπέδαφος του οικοπέδου και την περίφραξη του χώρου.



Ερωτηματικό ο Κορδέρο



Μετά τη σημερινή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας θα ανακοινώσει την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο (15:00). Ερωτηματικό αποτελεί αν θα βρίσκεται σε αυτή ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, που προπονείται εδώ και μέρες κανονικά, αλλά είχε κριθεί ανέτοιμος στα προηγούμενα ματς. Λογικά στην Αθήνα θα μείνει ο προερχόμενος από δύο θλάσεις Άλεξ Ντακόλ, παρότι κι αυτός είναι πλέον 100% υγιής, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, που την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τρίτη, θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1vF4kb1

via IFTTT

Τα λένε διοίκηση – Περέιρα


Έντονη είναι η στεναχώρια και η πικρία στον Ολυμπιακό για τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε η ομάδα από τη συνέχεια του Europa League, ύστερα από τη χθεσινή ισοπαλία (2-2) με την Ντνίπρο στο Καραϊσκάκη.



Οι Πειραιώτες…



καλούνται να ανασυνταχθούν από σήμερα κιόλας, αφού πρέπει να συνεχίσουν και να πάρουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας για να θεωρηθεί επιτυχημένη (εν μέρει) η χρονιά.)



Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν πως δεν πρέπει να συζητήσουν άλλο αυτό το αποτέλεσμα, όμως πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να πάρουν το νταμπλ.



Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τον «Γαύρο», θα υπάρξει συνάντηση σήμερα ανάμεσα στη διοίκηση και του Βίτορ Περέιρα, ίσως και με παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη.



Ο λόγος δεν είναι απλά για να αποδοθούν ευθύνες, αλλά για να συζητήσουν τα πάντα για την «επόμενη μέρα» της ομάδας και το πώς δεν θα χαθεί η φετινή χρονιά.



Μάλιστα, κάποιοι χαρακτηρίζουν κομβική αυτή τη συνάντηση, καθώς θα καθοριστούν οι στόχοι για την τρέχουσα σεζόν και ίσως να γίνει μία κουβέντα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1zkLp0d

via IFTTT

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ένα ξενοδοχείο για τους φαν του ποδοσφαίρου


Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, μπορεί να άλλαξε… επιχειρηματικό «γήπεδο», όμως δεν ξέφυγε εντελώς από το παρελθόν του.



Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ο πρώην άσος…



της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και διεθνής ποδοσφαιριστής στην Εθνική Ουαλίας παρουσίασε το νέο ξενοδοχείο «Hotel Football», λέγοντας ότι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να… κάνει μερικά σουτ στο μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου που δημιουργήθηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό στις 2 Μαρτίου και απευθύνεται σε όσους λατρεύουν το ποδόσφαιρο και ό,τι σχετίζεται με αυτό. Έχουν περάσει τέσσερα ή πέντε χρόνια από τότε που πρωτομπήκε στα σκαριά αυτή η ιδέα και είναι πολύ ωραίο που τελικά υλοποιήθηκε και θέλω να τη δω να αποδίδει καρπούς» είπε ο ίδιος και συνέχισε: «Φυσικά, η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το ρίχνει κάπως αναγκαστικά στη ‘σκιά’ του Old Trafford, όμως πιστεύουμε ότι το Hotel Football θα καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο του Ηνωμένου Βασιλείου και σε επόμενο στάδιο και τον υπόλοιπο κόσμο. Άλλωστε είναι κάτι σα μια γιορτή του ποδοσφαίρου γενικότερα». Οι τιμές των δωματίων θα ξεκινούν από 50 λίρες τη βραδιά. Στους 10 ορόφους του υπάρχει ακόμη ένα supporters club, ενώ σύμφωνα με το συνεργάτη και πρώην συμπαίκτη του Γκιγκς, Γκάρι Νέβιλ, αναμένεται να φιλοξενεί στους χώρους του (εστιατόριο, μπαρ κ.τ.λ.) έως και 1.250 οπαδούς πριν από τους αγώνες.



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1wtMJn2

via IFTTT

Πρώτο «κανόνι» ο Μήτρογλου


Μπορεί στο τέλος να μην χαμογέλασε, αλλά έχει λόγο να χαίρεται. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε (2-2) από τη συνέχεια του Europa League, αλλά ο Κώστας Μήτρογλου σημείωσε ρεκόρ.



Ο 27χρονος φορ με το τέρμα που σημείωσε κόντρα…



στους Ουκρανούς έφθασε τα 15 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα και έπιασε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που ήταν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης μόνος του στην κορυφή της σχετικής λίστας.



Αναλυτικά



08-09 (1) UEFA



09-10 (2) Τσάμπιονς Λιγκ, (2) προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ



12-13 (4) Τσάμπιονς Λιγκ



13-14 (3) Τσάμπιονς Λιγκ



14-15 (2) Τσάμπιονς Λιγκ, (1) Europa League



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/17CCEIF

via IFTTT

Ήττα στο Τελ Αβίβ για τον Παναθηναϊκό


Προσπάθησε αλλά μέσα στη δύσκολη έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός δεν άντεξε και τελικά «λύγισε» καθώς ηττήθηκε από τους Ισραηλινούς με 73-70, χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση…



μίας από τις δύο πρώτες θέσεις στον 5ο όμιλο της Ευρωλίγκας, που δίνουν προβάδισμα έδρας στα προημιτελικά.



Οι «πράσινοι» βρίσκονταν πίσω στο σκορ σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να επιτρέψουν στους Ισραηλινούς να ξεφύγουν, και με αντεπίθεση διαρκείας στην τρίτη περίοδο πλησίασαν στο καλάθι. Το «θρίλερ» συνεχίστηκε στην τέταρτη περίοδο, με τους παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να μειώνουν και στον πόντο, αλλά να μην καταφέρνουν να κάνουν την ανατροπή.



Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Γιάνκοβιτς με 16 πόντους, ενώ ο Παππάς πρόσθεσε ακόμα 15 και ο Γκιστ 12. Για τους γηπεδούχους, 16 πόντους πέτυχε ο Πάργκο και από 10 οι Οχαγιόν, Αλεξάντερ και Τάιους.



Επόμενο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, η μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 5 Μαρτίου.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/17BP4k0

via IFTTT

Άνοιξε το σκορ ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο Καραϊσκάκη κόντρα στη Ντνίπρο.



Στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μήτρογλου σκόραρε μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μιλιβόγιεβιτς στο κενό χώρο στη μεγάλη περιοχή της Ντνίπρο…



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1DXkIVy

via IFTTT

Ισοφάρισε σε 1-1 η Ντνίπρο


Λίγα λεπτά μετά το γκολ του Ολυμπιακού, η Ντνίπρο καταφέρνει να φτάσει στην ισοφάριση.



Σκόρερ ο Φεντέτσκι, ο οποίος κατάφερε με τη δεύτερη κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού.



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/18qJq5e

via IFTTT

Ψάχνει την ολική επαναφορά


Κόντρα πρώτα απ’ όλα στον ίδιο του τον εαυτό, ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει την υπέρβαση για να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα με τη Ντνίπρο.



Στο ίδιο γήπεδο που πέρυσι τέτοιο καιρό έπαιρνε μια τεράστια νίκη…



επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ολυμπιακός καλείται να φορέσει το καλό του ευρωπαϊκό κουστούμι.



Και κόντρα στο κακό του φεγγάρι και κυρίως το 2-0 του πρώτου αγώνα (σκορ που παραδοσιακά σπάνια γυρίζει σε νοκ-άουτ φάση) θα ψάξει την υπέρβαση κόντρα στην Ντνίπρο για να προκριθεί στους «16» του Europa League.



Ο Βίτορ Περέιρα έχει ζητήσει ένα γρήγορο γκολ, την ίδια στιγμή που ο Μίρον Μάρκεβιτς (έχοντας περάσει ξανά από το Φάληρο με την Μέταλιστ) προετοίμασε τους παίκτες του για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δείτε πώς θα παραταχθούν οι δύο ομάδες.



Ολυμπιακός



Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Σιόβα και Μαζουακού. Στον άξονα θα παίξουν ο Κασάμι με τον Μιλιβόγεβιτς, έχοντας στα πλάγια τον Φορτούνη και τον Ντοσεβί.



Ο Τσόρι θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Μήτρογλου θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Σαντάνα, Εντινγκά, Αφελάι, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος και Μπενίτες.



Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μανιάτης (συμπλήρωσε κάρτες στο ματς της Ουκρανίας), ο τραυματίας Φουστέρ, οι Χάρα, Μπουχαλάκης και Σαλίνο που δεν είναι δηλωμένοι, αλλά και για λόγους τακτικής οι Μποτία και Γιαννούλης.



Ντνίπρο



Στο αντίπαλο στρατόπεδο, κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Μπόικο και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Φεντέτσκι, Ντόουγκλας, Τσεμπεργιάτσκο και Εζίντιο.



Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέντορτσουκ, με εσωτερικούς μέσους τον Κανκάβα και τον Ροτάν. Την τριπλέτα της ουκρανικής επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μπέζους, Κολοπλιάνκα και Ζουζούλια. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σελίκοφ, Λούτσκεβιτς, Σβάτοκ, Μιγκούνοφ, Μπρούνο Γκάμα, Σακόφ, Ματέους, Σελεζνίοφ και Κάλινιτς.



Διαιτητής: Μακέλι (Ολλανδία)



Βοηθοί: Λάνγκαμπ, Ντικς (Ολλανδία)



Επιπρόσθετοι: Μπλομ, Γιόκεμ (Ολλανδία)



Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»



Πηγή: sport-fm.gr



Via


Διαβάστε περισσότερα »



from SALE de SPORT http://ift.tt/1wlfYml

via IFTTT