Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Πώς να τηγανίσεις τις νοστιμότερες πατάτες σαν επαγγελματίας

Το αγαπημένο συνοδευτικό μικρών και μεγάλων και το απόλυτο κόλπο για να τις... τηγανίσεις σαν επαγγελματίας.Δεν είναι δα και… πυρηνική επιστήμη, ωστόσο υπάρχει αν τεράστιο μυστικό: Θέλουν και δεύτερο τηγάνισμα!Πως γίνεται;Κόβουμε τις πατάτες (υπολόγισε για 4 άτομα πως είναι περίπου 4 πατάτες) και τις βάζουμε σε ένα μπολ με νερό. Μετά στραγγίζουμε ώστε να στεγνώσουν εντελώς.Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά σε μεσαία θερμοκρασία με πολύ λάδι (ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο) και τηγανίζουμε για 5 λεπτά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ TIP: Μην βάλεις πολλές πατάτες μέσα γιατί κολλάνε μεταξύ τους και δεν τηγανίζονται καλά.Όταν τις βγάλεις, τις απλώνεις σε μια πιατέλα με χαρτί για να στραγγίξουν από το λάδι. Ανέβασε την θερμοκρασία στο μάτι της κουζίνας και ρίξε τις πατάτες στο τηγάνι για 2 λεπτάμόνο.Έτοιμες! Πηγή

Via
..




sports news Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Πρόγραμμα TV Live Scores STREAM Εργασία ΥΓΕΊΑ VIDEO ΑΣΤΕΙΑ
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 


from SALE de SPORT http://ift.tt/21BmYjf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου